2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045854 بازدید | 684486 پست
نه بابا نمي دونم چرا اينجوري شدم من ١٣ اسفند عادت ماهانه شدم ديگه نشدم تا الان واسه شما چند روز گذش ...

من پری بعد انتقال منفی ۹ اسفن شدم این ماهم ۱۸ 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزيزم من پريود دوم بعد از انتقال منفي الان ٤١ روز مي گذره ولي فقط يكم لك ديدم علتشم نمي دونم ش ...

فعلا ۵ روز انتقالم فریز بود

میشه برای سلامتی نی نیم و سالم و ب موقع ب دنیا اومدنش صلوات بفرستین 

بچه ها یه سوال.من سیکل قبلی که انتقال دادم سه روز بعد قطع آمپول و شیاف پروژسترون پریودشدم.این سیکل دوم الان روز 33 هستم.سیکل دوم بعد انتقال معمولا چندروز عقب میفته؟

الان دیدم میگین سیکل دوم عقب بیفته طبیعیه.تا چندروز صبر‌کنم؟دارویی چیزی نخورم پری زودتر بیاد؟

آخه زیاد عقب بیفته که خوب نیست.بعدشم سنگین ودردناکه از اونش میترسم

سلام دوستان منم بعد انتقال دو اسفندم که منفی شد و فک میکنم ۲۱اسفند پر ی اومد الان پری دوممه که امروز اومد میخاستم ببینم هیچ کس هیچ اطلاعی از زمان باز شدن مراکز تهران یا مطبها نداره چون خدا میدونه این کرونا تا کی باشه به قول خودشون ممکنه یکسال وضع به همین صورت حالا با شدت پایینتر باشه چیکارباید بکنیم 😥☹️

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c

خیلی انتقال منفی بده انگار تمام آرزوهامون یک روزه پرپر میشه...من که ۳جنین بیشتر برام نمونده همسرمم میگه دیگه پول هم نداریم که اگه این ۳تا نگرفت از اول شروع کنیم😔درست هم میگه توی این دور و زمونه هر آی وی اف ۱٠میلیون دست کمشه با این وضع ما که کرایه خونه و قسط هم میدیم چجور هر دقه آی وی اف کنم...کاش خدا صدامون رو میشنید 😔

بعد یه از خدا بی خبر زنگ میزنه به من میگه اه ۲۶سالت شد هنوز یه بچه هم نیاوردی؟؟؟اه ۴ساله عروسی کردی هنوز هیچ بچه نداری؟ آخه این حرفارو بذارم کجای دلم😐

انگار دست به سینه نشستم... خدایا هیچکس رو به این مرحله توی زندگیش نرسون.خدایا مارو از این حسرت بی اولادی رها کن

سلام دوستان منم بعد انتقال دو اسفندم که منفی شد و فک میکنم ۲۱اسفند پر ی اومد الان پری دوممه که امروز ...

عزیزم هفته بعد شنبه چک کن. احتمال داره باز بشن. چون مثل اینکه شهرستانها از این هفته باز شدن و تهران از هفته آینده

عزیزم هفته بعد شنبه چک کن. احتمال داره باز بشن. چون مثل اینکه شهرستانها از این هفته باز شدن و تهران ...

باشه حتما خیلی ممنون عزیزم

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
وای دستت درد نکنه خدا خیرت بده نمیدونی چقد از نگرانی دراوردی منو وگرنه تا صبح خوابم نمیبرد تو مط ...

عزیزم منم نیلو‌ دادم اینترنتی دادن چون هنوز اماده نیست اونو ننوشته اونایی که آماده بوده رو فقط گذاشته تو سایت یه دوروز دیگه نگاه کن 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
خیلی انتقال منفی بده انگار تمام آرزوهامون یک روزه پرپر میشه...من که ۳جنین بیشتر برام نمونده همسرمم م ...

ایشالا خدا بهت طبیعی بده عزیزم ۲۶سال که سنی نیست خودتو همسرت رو تقویت کن طبیعی اقدام کنید 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام دوستان منم بعد انتقال دو اسفندم که منفی شد و فک میکنم ۲۱اسفند پر ی اومد الان پری دوممه که امروز ...

عزیزم به نظرم تا تابستون صبر کن ایشالا تو این مدت طبیعی میشی 

چون الانم اگه باز کنن فکر کن باید آمپول پروژسترون بزنی تو این درمانگاها یا همش بری تو مطب سونو بشی تا روز انتقال مشخص بشه تا تابستون دست نگه دار 

بچه ها یه سوال.من سیکل قبلی که انتقال دادم سه روز بعد قطع آمپول و شیاف پروژسترون پریودشدم.این سیکل د ...

یک هفته صبر کن میشی عزیزم 

سلام دوستان امروز جواب ازمایشم رو گرفتم تیروییدم ۱۳ هست..

چرا اینقدر بالا؟؟؟ خطر داره؟؟الان هفت هفته باردارم، خیلی نگرانم اینجا هم دکتر غدد اصلا بهت وقت ویزیت نمیده..

سری قبل تیروییدم ۲.۸ بود و چند ماه قبلش هم۰.۰۵🤔🤔🤔

فقط یک بار تیروییدم غیر نرمال بود که با روزی نصف قرص رسید به ۰.۰۵ که قرص رو قطع کردم..

بیچاره شدم این چه گرفتاری بود؟؟؟