2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046064 بازدید | 684498 پست
بیمارستان بین المللی تبریز.بخش نازایی دکتر شهلا دانایی.برا من پیامش اومده بود دیگه دقیق نمیدونم

یه دوست دیگم هم تبریز بود رفته بود واسه انتقال.شاید فقط تهران اینطوره

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرستید🌺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممکنه این حالتها بخاطر استفاده از آسپرین و انوکسا باشه؟؟؟

ببین عزیزم بعید میدونم ولی در هر صورت شما با انجام این کارها هیچ ضرری نمیکنی و نفع هم داره براتون، فکر خودت رو مشغول این چیزها نکن، سعی کن کاری کنی که بهت آرامش میده و مشکلات رو کم میکنه، دنبال مقصر نگرد اصلاً، بعضی علائم طبيعيه تو بارداری ولی این دلیل نمیشه که دست رو دست بزاری و هیچ اقدامی نکنی، خوردن میوه های حاوی ویتامین سی رو همیشه تو برنامه غذایی روزانه ت داشته باش عزیزم، نه فکر کن کرونا داری، نه بی خیال باش که علائم طبيعيه، همین 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏

بچه ها من آز خون بعد سونوی ان تی رو تو آزمایشگاه نیلو دادم، جوابشو اینترنتی گرفتم ولی هیچی نمی فهمم، فقط یه fts رو متوجه شدم ، اونم کنارش عدد ننوشته، یعنی چی؟

خدایا فرزندم رو سالم و صالح و زیبا قرار بده
بچه ها من آز خون بعد سونوی ان تی رو تو آزمایشگاه نیلو دادم، جوابشو اینترنتی گرفتم ولی هیچی نمی فهمم، ...

اگه میتونید عکسش رو بفرستید 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
فرستادم چیزی معلومه؟ این آز فقط سندرم داون رو می سنجه؟

عزيزم اینکه آزمایش خون،ربطی به غربالگری نداره