2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046067 بازدید | 684498 پست
ان شاء الله به خیر بگذره این ایام🤲 احتمال داره چرا دکتر به شما هم اسپرین داد و هم انوکسا؟ من هیچ ...

بعضی از دکترا کلا برای تمام بیماران ای وی اف حتی بدون آزمایش آسپرین و یا انوکسا تجویز میکنن چون انوکسا که میگن مانع سقط جنین و آسپرین هم که گردش خون رقیق و روان میکنه،،،  نمیدونم برچه اساسیه ولی چند تا از دوستان دیگه هم اینجا بودن که فقط انوکسا داشتن یا فقط آسپرین یا هر دوش،،،  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان من باید پریود شم برم تو سیکل ای وی اف یع نظرتون با این شرایط کورنا هستن انحام میدن؟

فکر نکنم انجام بدن!چون مرکز ناباروری اصفهان هم از اسفند ماه سیکل های میکرو و آی وی اف رو کنسل کرده تا اطلاعثانوی

سلام عزیزم مبارک باشه قدم نورسیده😍😍 به سلامتی زایمان کردی؟ وقت کردی بیا حتما برام از بیمارستان ...

سلام سارا جون 

ممنونم 

راستش من بیمارستان  نیکان و بخاطر کادر پزشکی و پرستاری خوبی که شنیده بودم انتخاب کردم اما در واقع اینطور نبود خیلی هم راضی نبودم 

البته من شب عید نیمه شعبان  زایمان کردم و فوق العاده بیمارستان شلوغ بود شاید همین باعث شده کیفیت اونطوری که مدنظرم بود با توجه به پول پرداختی اون بیمارستان نبود 

اتاق  vip و خصوصی گیرم نیومد .اخرش اومدن ی بخش جراحی و که بخاطر کرونا پذیرش بستری نداشتن و خالی بود و گرفتن برا خانمهای زائو که اتاق خصوصی میخواستن یعنی اتاق دوتخته بهت میدادن  و پول اتاق خصوصی ازت میگرفتن 😂😂 البته تو اتاق فقط خودت بودی دیگه 

شرائط بستریشم اینه که ۴۸ ساعت قبل تست کرونا باید بیمار بده در صورت منفی شدن جواب پذیرش انجام میشه ، نه مادر و نه کودک نیازی به بردن هیچ چیز اضافه نداره ،تو شرائط کرونا اصلا وسایلتو تحویل نمیگیرن بخاطر سلامت خودشون و بقیه کلا همه چی با خودشونه بازم سوالی  داشتی در خدمتم عزیزم 

چون خودم خیلی استرس همه چیو داشتم بتونم به کسی کمک کنم خوشحال میشم ‌.

پزشک اطفالمم دکتر منوچهر عسکری بود و فوقالعاده عالییییییییی ، ازش بینهایت راضیم مطبش پونکه و به من دور اما ترجیحم اینه فعلا چون نینی زردی داره زیر نظر خودش باشم که متاسفانه تو کلینیک بیمارستان و دی کلینیک نیکان ویزیت نداره و باید بریم مطب پونک .

برا همه خیلی خیلی دعا کردم 

امیدوارم خدا به همه منتظرا نینی سالم و صالح بده خودم بعد  ۱۱ سال از ازدواجم مادر شدم میدونم انتظار یعنی چی 

اما خدارو دیدم چون من دخملمو طبیعی باردار شدم و دقیقا ماه قبلش میکروم منفی شده بود .میدونم قرص دارو امپول استرس ، چیه خودمم کم تجربه نکردم .امیدوارم برا همه بهترینها اتفاق بیفته

سلام ی سوال آیا عقب افتادن پریود ماه بعد از میکروی ناموفق طبیعیه

سلام عزيزم من پريود دوم بعد از انتقال منفي الان ٤١ روز مي گذره ولي فقط يكم لك ديدم علتشم نمي دونم

شما چند روز عقب انداختي؟

سلام سارا جون ، واقعا براي اقدام طبيعي هم گفت ؟

سلام عزیزم.اره والا.گفت فعلا واسه بچه دارشدن اقدام نکنید.اوضاع بیمارستانها خرابه و ..

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
سلام سارا جون  ممنونم  راستش من بیمارستان  نیکان و بخاطر کادر پزشکی و پرستاری خوبی ...

خدا حفظش کنه دخترگلتو عزیزم..خداروشکر😍😍 ان شاء الله قسمت همه منتظرها😍😍

اره بخاطر نیمه شعبان شلوغ بوده..ممنون از توضیحاتت.

راستی همراه داشتی؟قبول میکنن همسر بیاد همراه بشه؟

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚