سلام سارا جون
ممنونم
راستش من بیمارستان نیکان و بخاطر کادر پزشکی و پرستاری خوبی که شنیده بودم انتخاب کردم اما در واقع اینطور نبود خیلی هم راضی نبودم
البته من شب عید نیمه شعبان زایمان کردم و فوق العاده بیمارستان شلوغ بود شاید همین باعث شده کیفیت اونطوری که مدنظرم بود با توجه به پول پرداختی اون بیمارستان نبود
اتاق vip و خصوصی گیرم نیومد .اخرش اومدن ی بخش جراحی و که بخاطر کرونا پذیرش بستری نداشتن و خالی بود و گرفتن برا خانمهای زائو که اتاق خصوصی میخواستن یعنی اتاق دوتخته بهت میدادن و پول اتاق خصوصی ازت میگرفتن 😂😂 البته تو اتاق فقط خودت بودی دیگه
شرائط بستریشم اینه که ۴۸ ساعت قبل تست کرونا باید بیمار بده در صورت منفی شدن جواب پذیرش انجام میشه ، نه مادر و نه کودک نیازی به بردن هیچ چیز اضافه نداره ،تو شرائط کرونا اصلا وسایلتو تحویل نمیگیرن بخاطر سلامت خودشون و بقیه کلا همه چی با خودشونه بازم سوالی داشتی در خدمتم عزیزم
چون خودم خیلی استرس همه چیو داشتم بتونم به کسی کمک کنم خوشحال میشم .
پزشک اطفالمم دکتر منوچهر عسکری بود و فوقالعاده عالییییییییی ، ازش بینهایت راضیم مطبش پونکه و به من دور اما ترجیحم اینه فعلا چون نینی زردی داره زیر نظر خودش باشم که متاسفانه تو کلینیک بیمارستان و دی کلینیک نیکان ویزیت نداره و باید بریم مطب پونک .
برا همه خیلی خیلی دعا کردم
امیدوارم خدا به همه منتظرا نینی سالم و صالح بده خودم بعد ۱۱ سال از ازدواجم مادر شدم میدونم انتظار یعنی چی
اما خدارو دیدم چون من دخملمو طبیعی باردار شدم و دقیقا ماه قبلش میکروم منفی شده بود .میدونم قرص دارو امپول استرس ، چیه خودمم کم تجربه نکردم .امیدوارم برا همه بهترینها اتفاق بیفته