2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
فرستادم چیزی معلومه؟ این آز فقط سندرم داون رو می سنجه؟

این آزمایش بیشتر به آزمایشات اول بارداری میخوره، یه چکاب کامل، تیروئید کم کار هست، دیگه چیز بدی نداره ولی کلا ربطی به ان تی نداره 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آزمایش خونمو با غربالگری یه جا نوشت دکتر Fts همون غربالگریه

والا من آیتم fts توی آزمایش ان تی ندیدم، ولی در هر صورت این هیچ عددی جلوش ننوشته، احتمالاً هنوز آماده نیست، آزمایشگاه های ما کلا یه جور دیگه س جوابدهیش ولی دو آیتم رو بررسی میکنن که تو اینا من ندیدم 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
این آزمایش بیشتر به آزمایشات اول بارداری میخوره، یه چکاب کامل، تیروئید کم کار هست، دیگه چیز بدی ندار ...

دکترم گفت واسه کرونا با هم مینویسم که یه بار بری آزمایشگاه

خدایا فرزندم رو سالم و صالح و زیبا قرار بده
والا من آیتم fts توی آزمایش ان تی ندیدم، ولی در هر صورت این هیچ عددی جلوش ننوشته، احتمالاً هنوز آماد ...

Fts جمع pappa و bhcg هستش، منم حدسم اینه که جواب اونو اینترنتی نمیده، چون سونو رو هم روز آز تحویل گرفت و گفت با جوابت باید بیای بگیری

Fts جمع pappa و bhcg هستش، منم حدسم اینه که جواب اونو اینترنتی نمیده، چون سونو رو هم روز آز تحویل گر ...

عزیزم نگران نباش جواب غربالگری ها رو اینترنتی نمیدن.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
Fts جمع pappa و bhcg هستش، منم حدسم اینه که جواب اونو اینترنتی نمیده، چون سونو رو هم روز آز تحویل گر ...

آها پس همینطوره، مال ما از سونو کپی میگیرن، ولی کلا جوابش حضوری هست 

اما حواست به تیروئیدت باشه 

عزیزم نگران نباش جواب غربالگری ها رو اینترنتی نمیدن.

وای دستت درد نکنه

خدا خیرت بده

نمیدونی چقد از نگرانی دراوردی منو

وگرنه تا صبح خوابم نمیبرد

تو مطمئنی این علامت ستاره کنارش نشونه خاصی نیس؟

فقط نشون دهنده اینه که جواب رو اینترنتی نمیدن؟

آخه چرا نمیدن؟

آها پس همینطوره، مال ما از سونو کپی میگیرن، ولی کلا جوابش حضوری هست  اما حواست به تیروئیدت باش ...

من قبل بارداری چند بار آز تیرویید دادم، همیشه هم خوب بود، نمیدونم چرا تغییر کرده

آزمایشای قبلم هم جدیده

وای دستت درد نکنه خدا خیرت بده نمیدونی چقد از نگرانی دراوردی منو وگرنه تا صبح خوابم نمیبرد تو مط ...

آره، چون برای خودم هم همین اتفاق افتاد آزمایشگاه دیگه البته، زنگ زدم بهشون، گفتن غربالگریها چون نمودار داره اینترنتی نمیدیم باید بیاین جوابش رو بگیرین.

آره، چون برای خودم هم همین اتفاق افتاد آزمایشگاه دیگه البته، زنگ زدم بهشون، گفتن غربالگریها چون ...

اما مال منو آزمایشگاه بعد 24 ساعت گذاشت رو سایت که دیدم قبل از اینکه حضوری برم بگیرم آزمایشگاه هم خصوصی بود یعنی آزمایشگاه ش خوب نبود 😕البته یکی از بهترین آزمایشگاه های تبریز بود

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
آره، چون برای خودم هم همین اتفاق افتاد آزمایشگاه دیگه البته، زنگ زدم بهشون، گفتن غربالگریها چون ...

شما میدونین تغییر میزان نوتروفیل و لنفوسیت ت  بارداری طبیعیه یا نه؟

انگار اونا از رنج خارج شده چون کنارش ستاره گذاشته  ، اما تو جواب اینترنتیم رنج آزمایشگاه رو ننوشته

آها پس همینطوره، مال ما از سونو کپی میگیرن، ولی کلا جوابش حضوری هست  اما حواست به تیروئیدت باش ...

شما میدونین تغییر میزان نوتروفیل و لنفوسیت ت  بارداری طبیعیه یا نه؟

انگار اونا از رنج خارج شده چون کنارش ستاره گذاشته  ، اما تو جواب اینترنتیم رنج آزمایشگاه رو ننوشته

اما مال منو آزمایشگاه بعد 24 ساعت گذاشت رو سایت که دیدم قبل از اینکه حضوری برم بگیرم آزمایشگاه هم خص ...

نه عزیزم. ربطی نداره آخه به خوب یا بد بودن آزمایشگاه. سیستم کاریشون باهم فرق میکنه حتماً.