2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046067 بازدید | 684498 پست
عزیزم بد نیست البته اینطوری نیست که تاثیرش صددرصد باشه ولی چون انواع ویتامین های مفید برای تخمک داخل ...

من قبلا اووبوست خوردم البته بدون آی وی اف و..نتیجه ای ندیدم ولی کیوتن رومیخام شروع کنم بنظرتون کاراییش درچه حده؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی ممنون عزیزم ولی نباید سر خود قطع میکردی  عددش یه کوچولو بالا بوده و با شرایط بارداری به ...

یک ماه مصرف کردم ک کرونا اومد و نرفتم آز بدم .ترسیدم خیلی اومده پایین باشه ضرر داشته باشه ادامه بدم.

من قبلا اووبوست خوردم البته بدون آی وی اف و..نتیجه ای ندیدم ولی کیوتن رومیخام شروع کنم بنظرتون کارای ...

هر دارو و مکملی برای هر شخصی یه اثری داره برای بعضی ها نتیجه میده برای بعضی ها هم نه،،،  برای شما بستگی داره مشکلتون برای بارداری چی باشه مثلا یک وقت مشکل اسپرم باشه خب داروهای مربوط به کیفیت تخمک کارایی نداره،،،  من شنیدم کیوتن هم خوبه خودمم وقتی اوابوست پیدا نکردم میخواستم بجاش کیوتن بخرم که خوشبختانه با راهنمایی یکی از دوستان اینجا پیدا کردم ولی فقط با مصرف اوابوست نبود که باردار شدم مطمئنا عوامل زیادی دخیل بودن یکیشم استفاده از مکمل بود

هر دارو و مکملی برای هر شخصی یه اثری داره برای بعضی ها نتیجه میده برای بعضی ها هم نه،،،  برای ش ...

ممنون عزیزم فرتیل اید زنانه نظرتون چیه قصددارم بعدازکرونا برم سراغ آی وی اف .فرتیل ایدبرام خوبه یاهورمونیه بنظرتون؟

عزیزم حتمن بابد هر ماه ازمایش بدی و قرصتو کم و زیاد میکنن ولی کلا قطع نمیکنن من خودمم از هفته ۶ تح ...

عزیزم میشه بگی تو این مدت چطور مصرف کردی؟

تیروئیدم موقع انتقال ۴ و خورده ای بود ک شروع کردم ب خوردن لوتیروکسین ۵۰ .بعد یک ماه ک از دادم رسید به ۲ و نیم، هفته ۹ بودم ک لوتیروکسین ۱۰۰ واسم نوشت و گفت تا ۱۵ هفته ک دیگه جرات نکردم برم.یک ماهی میشه نمیخورم😎.ولی الان دیگه خیلی ذهنم رو درگیر کرده باید برم انجامش بدم

جدي انقدر مهمه منم ٤ بار انتقال منفي داشتم با اين كه كيفيت جنينام خوبه ممكنه پس مشكل اين باشه ؟

خانم منم آی وی اف منفی داشتم حالاکه فکرشومیکنم احتمالا بدنم سرده وجنین رونمیپذیره نظرشماچیه؟

سلام عزیزان  من تازه این لینک روبهم معرفی کردن لطفا منوهم راهنمایی کنید🙏

سلام. هر سوالی دارین بپرسین هرکدوم از دوستان بدونن جواب میدن...

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
خانم ازاووژن نتیجه دیدی خوب بودبه نظرت؟

من قبل از انتقال خوردم، نمیتونم بگم اثرش رو روی کیفیت تخمک دیدم. چون جایگزین اوابوست هست که نایاب شده...

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
سلام. هر سوالی دارین بپرسین هرکدوم از دوستان بدونن جواب میدن...

ممنون عزیزم .سوالم اینه بعدازکرونا قصدآی وی اف دارم چه کارهایی انجام بدم که هم بدنم گرم باشه وآمادگیه انتقال داشته باشه هم تخمکهام قویترباشن چون سنم ۴۰هست ویکبارآی وی اف منفی هم داشته ام🙏