2777
2789

خیلی دوستم داره خیلی ها خونوادش فامیلاش همه از رابطمون خبردارن رابطه جدی داریم،بامامانش هم حرف میزنم مامانشم دوستم داره و درمورد خواستگاری باهام حرف زد قصد جدیشون کاملا برای من مشخص شده و میدونم واسه سرگرمی نیست اماااا الان متوجه خیلی از اخلاقیاتشون شدم و بدم اومد و اینکه جدیداً نسبت به قد پارتنرم حساس شدم قبلا برام مهم نبود

از قیافش خوشم نمیاد زشت شده خیلی از نزدیک دیده بودمش خوشگل بود اما انگاری الان بدقیافه شده،شاید بخاطره خستگیه نه؟؟چه تصمیمی بگیرم بنظرتون دوست داشتن برای رابطه و ازدواج کافیه؟ به دوست داشتنش اکتفا کنم و همه ملاکامو نادیده بگیرم؟یا عشق زیاد مهم نیست برم باکسی که معیارهامو داشته باشه و به کمی دوست داشتن قانع باشم؟

با اجازه اسی

دوستان یه مدیر مدرسه داره هر روز بچه هارو میزنه 

کسایی که تمایل دارین به رئیس اداره گزارش بدیم 

یه کارزار داریم 

بیاید خصوصی بهتون شماره بدم متن کارزار را به رئیس اس مس بدین 

خواهرزاده منو زدا تو گوشش برای سرفه سر جلسه امتحان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

در مورد قیافه نظری ندارم خودت میدونی و روحیاتت 

ولی در مورد اخلاقیات اصلا رودروایسی نکن 

دوران آشنایی یا دوستی طولانی برای همینه که بتونی قسمت های تاریک زندگی طرف رو پیدا کنی و‌بررسی کنی   

اگر مناسب نیست خودت رو گرفتار نکن 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

شاید چون شرایط اوکیه و جدی شده این حسو گرفتی اخه مگه میشه اول برات خوشگل بوده بعد یهو زشت ببینیش

گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن!
ناشکری و خیلی ببخشید بی لیاقتخالا همین اگ واسه سرگرمی و سواستفاده میخاستت بخاطر رسیدن بهش رگتم میزدی

دست خودم نیست یهو همه عیباش واسم پر رنگ شدن درصورتی که قبلا اصلا مهم نبودن😔

اخلاقی و رفتاری هموونیه که من میخوام اما از نظر مالی هنوز خونوادش خرجشو میدن تلاش میکنه اما هنوز به ...

خب دیگه فاکتور مالی رو نداره ظاهری هم دوسش نداری خیلی سخت خب 

من خودم به شدت آدم ظاهر بینی هستم و خوشحالم تو انتخاب شوهرم به این مورد توجه کردم