2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046071 بازدید | 684498 پست
عزیزم منم نیلو‌ دادم اینترنتی دادن چون هنوز اماده نیست اونو ننوشته اونایی که آماده بوده رو فقط گذاشت ...

بعد شما میدونی تغییر گلبولای سفید تو بارداری طبیعیه یا نه؟

خدایا فرزندم رو سالم و صالح و زیبا قرار بده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان امروز جواب ازمایشم رو گرفتم تیروییدم ۱۳ هست.. چرا اینقدر بالا؟؟؟ خطر داره؟؟الان هفت هفت ...

عزیزم مطمئنید که آزمایشگاه اشتباه نکرده ؟؟ من جای شما بودم یه آزمایشگاه دیگه هم آزمایشو تکرار میکردم

من پرسیدم چند وقتمه البته استرس داشتم چون اون یکی جنین نمیدید انگار شنیدم که گفت هفت هفته و هفت روز ...

تیارای عزیز خیلی برات ذوق کردم...مبارک باشه...امیدوارم همیشه دلت شاد باشه و سلامت باشی.

سلام، خوبین، لطفا منو دلداری بدین. شوهرم رفته بیمارستان و بدون هماهنگی برا روزش نوبت هیسترو گرفته، البته بهم زنگ زده 3 دقیقه دیر جواب دادم آقا تصمیم گرفته. فقط رفته بود بپرسه، تو این وضعیتت اعصابمو خورد کرده، واقعا نمیدونم چیکار کنم، رفته اصرار کرده نوبت گرفته، آخه من چیکار کنم، نشستم از دست کارش گریه میکنم. 

عزیزم مطمئنید که آزمایشگاه اشتباه نکرده ؟؟ من جای شما بودم یه آزمایشگاه دیگه هم آزمایشو تکرار میکردم

من همه ازمایشهام رو اینجا انجام میدم ازمایشگاه خوبیه..

ولی امیدوارم خطای ازمایشگاهی باشه..

امروز میرم مطب با دکترم مشورت میکنم..

تو رو خدا دعا کنید مشکلی نباشه..خیلی ناراحتم😭😭

ممکنه به خاطر این داروها و امپولها باشه؟؟

سلام دوستان منم بعد انتقال دو اسفندم که منفی شد و فک میکنم ۲۱اسفند پر ی اومد الان پری دوممه که امروز ...

منم خیلی دوست دارم زودتر انتقال بدم ولی واقعا عاقلانه نیست یکی تو همین نی نی سایت نوشته بود ۶ روز زایمان کردم کرونا گرفتم و فقط عکس بچه مو دیدم باید بزاریم ببینیم چی میشه چون بیاری جدید هست هر دفعه ازش چیزای جدید می فهمن ریسک کردنش به ضرر خودمونه بنظرم البنه این نظر منه فک کنم تا اردیبهشت و اینا مراکز باز بشه مگر اینکه اتفاقی بیوفته

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
بعد شما میدونی تغییر گلبولای سفید تو بارداری طبیعیه یا نه؟

بله عزیزم واسه من تو بارداریم خیلی عددش تغییر کرد 

ببین اگه الان شرایط نداری دکتر بری تو اینستا پیج دکتر مهرنوش امیری رو فالو کن جواب آزت. و بفرست کامل راهنماییت میکنه همیشه جواب منو میده 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
هفته چندم رفتید nt؟ درمورد جنسیتش چیزی نگفت؟

اگه تهرانید میتونید برید سونو دکتر صدری از ۱۱هفتگی جنسیت رو میگه 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷