2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم .سوالم اینه بعدازکرونا قصدآی وی اف دارم چه کارهایی انجام بدم که هم بدنم گرم باشه وآمادگی ...

جنین فریز دارین یا باید تخمک کشی بشین؟

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
ببخشیدخانم یعنی درحین داروهای مخصوص آی وی اف خودمون درکنارش اووبوست بخوریم؟

من اول،سه ماه خوردم بعدتخمک کشی کردم.بعنی تاروزتخمک کشی خوردم

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
میشه عکسشو واسم بفرستی که اگه گیرم اومد مطمئن باشم اصلیه.ممنون میشم

عکس ندارم.تواینترنت سرچ کن

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
عزیزم میشه بگی تو این مدت چطور مصرف کردی؟ تیروئیدم موقع انتقال ۴ و خورده ای بود ک شروع کردم ب خوردن ...

عزیزم قرص تیرویید و باید تو باردای حتما بخوری حتما

خیلی واجب قطع نکن

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
ممنون ..دکترتون برات نوشت؟

این کپسول آزاده ونیازی نیست تودفترچه نوشته شده چون بابیمه حساب نمیشه.

به من دکترطرازی توصیه کرد

زینب جون خوبی @زینبی_بابا     @تورک_آنا   &nb ...

سلام عزیزم

مبارک باشه قدم نورسیده😍😍

به سلامتی زایمان کردی؟

وقت کردی بیا حتما برام از بیمارستان تو این شرایط بگو 😍 ممنون

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
ممنون عزیزم فرتیل اید زنانه نظرتون چیه قصددارم بعدازکرونا برم سراغ آی وی اف .فرتیل ایدبرام خوبه یاهو ...

من تا حالا استفاده نکردم بخاطر همین درموردش سوال یا تحقیقی هم انجام ندادم ولی تو همین تاپیک خوندم که بعضی از دوستان استفاده کردن و راضی بودن