2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان من باید پریود شم برم تو سیکل ای وی اف یع نظرتون با این شرایط کورنا هستن انحام میدن؟

نه عزیزم انجام نمیدن فعلاً

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
سلام...بعید میدونم جایی انتقال بدن.تو اخبار هم اعلام کرد که تعطیله فعالیت مراکز ناباروری .حتی گفت به ...

اخه دوستم‌تو تبریز رفته واسه انتقال.همین دیروز

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرستید🌺

سلام دوستان یه سوال داشتم.من فردا یا پس فردا موعدمه الان یه هفته میشه که یه دفعه گرمم میشه.بعضی وقتا هم هست که سردمه یه دفعه گرمم میشه.گشنمه ولی میلم نمیکشه برم غذا بخورم.فولیک اسید هم میخورم.به نظرتون کمبود ویتامین دارم؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام دوستان،  من چند روز بود خیلی گرمم میشد پیش خودم میگفتم تو بارداری طبیعیه ولی از دیروز تا ا ...

سلام عزیزم، حس گر گرفتگی میگن طبیعی برا بارداری به خاطر پروژسترون، و همچنین تحولات هورمونی 

من هم از پریشب تا دیشب شدیدا حس داغی داشتم فقط رو پیشونیم و نه جای دیگه ولی دست میگذاشتی داغ نبود از تب سنج هم استفاده کردم ۳۶ درجه بود، یک سره داشتم دست خیس میکشیدم رو پیشانیم و حوله سرد میگذاشتم، گلو درد هم کمی داشتم دیشب این حسم از بین رفت امروز با عرض معذرت عطسه کردم و دستمال کاغذی به بینی ام کشیدم دیدم دستمال کمی خونی شد و دیگه هیچ خونی نیومد من هم خیلی نگران شدم تابحال برام پیش نیومد انوکسا استفاده میکنم روزی یک بار..امیدوارم این حالتها برامون طبیعی باشه..

منم از اول بارداریم همینجوریم .کلا تب دارم.یه روز کمتر یه روز بیشتر.همش میگم خوبه گذرم به اینایی ک ب ...

واقعا دیگه دیروز تا امروز به اوجش رسیده، این چند روز برای ورود به محل کارم تب سنج گذاشتن که همش رو ۳۵ بودم ولی امروز حالم بد بود نرفتم، تب سنج و فشار سنج واجبه که من ندارم

سلام عزیزم، حس گر گرفتگی میگن طبیعی برا بارداری به خاطر پروژسترون، و همچنین تحولات هورمونی  من ...

ان شالله مشکلی برای هیچکدوممون نیست،،  منم همش فکر میکردم طبیعیه تا اینکه از دیروز دیگه کل بدنم احساس داغی میکنم یعنی از درون احساس حرارت میکنم،،،  منم به انوکسا و آسپرین شک کردم چون گردش خونو فکر کنم سریع میکنه

ان شالله مشکلی برای هیچکدوممون نیست،،  منم همش فکر میکردم طبیعیه تا اینکه از دیروز دیگه کل بدنم ...

ان شاء الله به خیر بگذره این ایام🤲

احتمال داره چرا دکتر به شما هم اسپرین داد و هم انوکسا؟

من هیچ ازمایش انعقادی انجام ندادم نمیدونم چرا برام انوکسا نوشت؟