2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046037 بازدید | 684498 پست
منم میگم چون یکی دوتاست فایده نداره بمونه ممکنه تو فریز از بین بره البته بهم نگفتن یه دونه یا دوتا ...

منم با بهار جون حرفتون موافقم

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها یه جی بگم😉😉😉بعد چندر روز امروز من ترشح داشتم و از این بابت خوشحالم چون میگن ترشح نشونه بارداری ترشحم بی بو بی رنگ و شیری 😘😘😘😘تو این چند روز  نداشتم اما یکساعت که داره میاد

عزيزان من امروز ٦ انتقالمه نمي دونم چرا خيلي لرز داشتم  جايي خوندم كه وقتي رحم جنين و پس ميزنه ...

کی گفته عزیزم اتفاقا خیلیها لرز داشتن و مثبت شدن خود من تو تابستون پارسال انتقال دادم لرز میکردم مثبت شد ولی قلب نداشت 

کی گفته عزیزم اتفاقا خیلیها لرز داشتن و مثبت شدن خود من تو تابستون پارسال انتقال دادم لرز میکردم مثب ...

اخه چرا نباید قلب داشته باشه علتش چیه دوستم 😭😭😭😭😭😭

آره دوبار پانکچر شدم بار اول سینال و گونال و منوپیور که ۱۰ تا تخمک داشتم،بار دوم هم پیورگان و پرگوور ...

از ١٠تا چند تا جنين داشتي ؟ 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
خوب خداروشکر همش فکر میکنم دکترای اینجا خوب نیستن ،همش میگم کاش میومدم ایران کاشت میکردم بهتر بود

عزیزم شما ایران نیستی؟ منم سه بار خارج از ایران انتقال دادم و روشهاشون کلا با ایران فرق داره

افرین به ارادت عزیزم اره عزیزم.الان پسرم سه ماهشه

وای نفسی ماشالله چه زود گذشت البته برای من😁😁

خدارو شکر 

🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
از ١٠تا چند تا جنين داشتي ؟ 

از ۱۰ تا، ۲تاش جنین شد ولی از ۷تا هیچی،آخه مورفولوژی صفر،البته بار اول بین صفر و یک بود

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
وای نفسی ماشالله چه زود گذشت البته برای من😁😁 خدارو شکر  🌷🌷🌷🌷

مبارک باشه عزیزم...شما علاعمتون چیا بود ترشح سینه درد کمر دردچیا داشتین تهوع 

الهی قربونش برم ازطرف من یه بوس محکمش کن.منم پریروز میدیدم شب زایمان کردم یه پسرکوچولوی ناز.بغلش حس ...

منم بعد تقریبا۱۰ سال خدا بهم یکی از بزرگترین هدیه هاش و داد

وقتی پیامای اینجوریه بچه هارو میخونم تو تاپیک یاد خودم میفتم 

شما هم و همه بچه ها بدونین انشاللللللللله و به سلامتی و دل خوش خدا بهتون این هدیه رو میده فقط کم نیادین

و اگه منفی میشین حتما پیگیر باشین و یه تغییر درستی تو رویه زندگیتون بدین چه از نظر تغذیه و وزن و .... منم همش از تجربیات استفاده میکردم و برای هر بار انتقالم یه کاری میکردم تو دورش 🌷🌷🌷🌷

دعاگوی همتون هستم و از خدا میخام وقتی شیر میدم که همتون سال۹۹ نینیاتون بغلتون باشه به سلامتی حاجتاتون براورده به خیر شه❤❤❤❤❤❤❤❤

شما هم برای من و سلامتی دخترم دعا کنید 😘😘😘😘😘😍😍😍😍😍

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم