2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046090 بازدید | 684498 پست
سلام دوستان خوب هستید عزیزای دلم  بچه ها برای ادای نذرم کمکم میکنید  نذر کردم برای چهل ت ...

لطفا برایم منم دعا کنید البته خودم هم دارم سوره مریم میخونم‌ 

گروه ۲ وزن فعلی ۷۲ وزن هدف ۶۲ قد ۱۶۰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره  ولی  قوربون خدا برم   الن  شوهرتم  مشکل داره اخه.. اینا همه  تقدر ...

ساغر جان شما لوله هات بازه یا بستست؟ یعنی تا الان لاپارا نشدی؟

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام دخترا  دلم براتون تنگ شده ، خیلی حالم خرابه از تهوع دیونه شدم😰  بچه ها یه سوال قرص ...

عزیزم علاعمتون چیا بود البته که تهوع تو هفته ۵ میاد سراغ ادم بعضی ها هم ندارن اما شما تا قبل ازمایش چه علاعمی داشتی تو بدنت

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤
دکترم گیر داده به بلاست، میگه جنینی که بلاست نشه به درد نمیخوره، بعد جالبش اینجاست جنینامو که میذارن ...

عزیزم به حرف دکترت گوش بده مطمعن باش یه پزشک نمیاد به ضرر شما کاری انجام بده که خدایی نکرده شکست بخوری اگر ما اطلاعاتمون قدر پزشک بود پس چرا رفتیم درمان کنیم مطمعا باش حرفشو گوش کنی جواب میگیری نی نی تپلتو بعلت میگیری برای دکترت دسته گل خوشگلم میبری ببین کی گفتم بهت خانمی❤❤❤😘

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤
اره  ولی  قوربون خدا برم   الن  شوهرتم  مشکل داره اخه.. اینا همه  تقدر ...

دوسدارم امتحان باشه تا تقدیر ....اخه تقدیر انگار اخرش حل نمیشه ولی امتحان انگار اگر قبول بشی حل میشه خخخخ

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
عزیزم به حرف دکترت گوش بده مطمعن باش یه پزشک نمیاد به ضرر شما کاری انجام بده که خدایی نکرده شکست بخو ...

خب میدونی عزیزم حرفش زمانی درسته که اگه جنینام بلاست نشدن انتقال نده، خودش به من میگه جنینی که بلاست نشه اصلا نباید انتقال داد بعد تو بیمارستان خودش داره میگه بلاست نشدن ضعیفن ولی بیا انتقال بده، وقتی قراره هرجوری بودن انتقال بدم خب همون سه روزه خیلی بهتره که، اقلا محیط رحم بهتر از آزمایشگاست نه اینکه دو روز بذاره ضعیف که شدن اونموقع انتقال بده، این کارش اصلا منطقی نیست ...

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
خب پس نخور  انشاالله اين چند روز هم بگذره و خبر مامان شدنت رو بدي 🌹🌹

قربونت برم عزیزم ولی دیگه به من دلخوش نباشیدشماهاامیدتون خداباشه منم هست ولی انگارعلایم پری میادشکم درددارم

بچه‌ها دلگیرم ولی دارم کم کم ایمان میارم کار خدا بی دلیل نیست من کم آوردم میخوام از همسرم جدابشم راس ...

به نظر  اگه شوهرت رو دوست داری کنارش باش.آخه بچه معلوم نیست چی از آب در بیار اصلا به درد آدم بخوره یا نه ولی شوهرت رو میدونی که چه طور آدمیه.اون الان نیاز داره خیلی قوی ازش پشتیبانی کنی.منم یه موقعی همسرم از این حرفا میزد ولی متوجهش کردم که چقدر حرفاش عذابم میده و مشکلی که اون داره چیزیه که خدا برای هر دومون خواسته . ممکن بود من مشکل داشته باشم.مطمئنم باش که هیچ تلاشی برای بچه دار شدن بی جواب نمیمونه.

خدایا شکرت.ازت میخوام همونطوری که دل ما رو با یه تو دلی شاد کردی دل همه آرزومندها رو شاد کنی‌.
بچه‌ها دلگیرم ولی دارم کم کم ایمان میارم کار خدا بی دلیل نیست من کم آوردم میخوام از همسرم جدابشم راس ...

عزیزم بچه های اینجا بعضی ها من رو میشناسن و از مشکلم خبر دارن مشکل من علاوه بر آزواسپرمی همسرم مشکل اعتیادش هم بود که دقیقا" چند روز قبل از عمل واریکوسلش فهمیدم ولی دارم تلاشم رو می کنم چون دوستش دارم و تا حدی هم موفق بودم. واقعا" بچه اونقدر مهم نیست که به خاطرش مردی که دوستش داری رو ول کنی؟ از کجا معلوم با یکی دیگه ازدواج کردی و خوب بود؟  من کلی راه حل پیدا کردم بی خیال هم نمیشم مطمئنم نتیجه میگیریم. خدا رو شکر مشکلت الیگواسپرمیه نه آزواسپرمی و راحت تره حلش. برو طب سوزنی پیش دکتر محبوبی حتما نتیجه میگیرید. 

قربونت برم عزیزم ولی دیگه به من دلخوش نباشیدشماهاامیدتون خداباشه منم هست ولی انگارعلایم پری میادشکم ...

عزیزم نبینم ناامیدبشی من بارها ب همه گفتم من بشدت دردای پریودی داشتم طوریکه هرلحظه خودمو چک.میکردم پس نگران نباش

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

من چندروزه نخوندم پیامارو. چ.خبر انتقالیا چطورین کسی ازمایش نداده؟فک کنم دلارام زودترهمه بود

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم نبینم ناامیدبشی من بارها ب همه گفتم من بشدت دردای پریودی داشتم طوریکه هرلحظه خودمو چک.میکردم پ ...

نه ناامیدنیستم باخداعهدکردم امروز اونقدرادامه میدم تاجوابموبدی من مطمینم به خدا.واقعا,بعدباردارهم بودی؟؟الهی قربونت برم اصلا نمیدونی چجوریم اعصابم بهم ریخته 😭😢😫

نه ناامیدنیستم باخداعهدکردم امروز اونقدرادامه میدم تاجوابموبدی من مطمینم به خدا.واقعا,بعدباردارهم بو ...

افرین به ارادت عزیزم

اره عزیزم.الان پسرم سه ماهشه