2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
نه ناامیدنیستم باخداعهدکردم امروز اونقدرادامه میدم تاجوابموبدی من مطمینم به خدا.واقعا,بعدباردارهم بو ...

وای منم استرسی شدم‌ نمی دونم چراا

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

افرین به ارادت عزیزم اره عزیزم.الان پسرم سه ماهشه

الهی قربونش برم ازطرف من یه بوس محکمش کن.منم پریروز میدیدم شب زایمان کردم یه پسرکوچولوی ناز.بغلش حس نابی داشت تومیفهممی توخوابم مادرشدن لذت بخشه.توروخداموقع شیردادن عشق کوچولوت ماروهم دعاکن.

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم

وای منم استرسی شدم‌ نمی دونم چراا

این چند روز آخر نزدیک به آزمایش همینجوریه، انشاالله که بخیر بگذره

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
خوبی عربزم پسر گلت خوبه من لسترس از امروز یکم‌گرفتم‌نمی دونم چرا 

خوبیم عزیزم.خداروشکر

خب طبیعیه استرست عزیزم.من خودمم همینجوربودم.ِسرتو ی جوری گرم کن تا به امیدخدا چندروز دیگم بگذره

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
الهی قربونش برم ازطرف من یه بوس محکمش کن.منم پریروز میدیدم شب زایمان کردم یه پسرکوچولوی ناز.بغلش حس ...

فدات عزیزم

ای جووونم انشاءالله ک خواب شیرینت بزودی ب واقعیت تبدیل میشه🌸🙏

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
خوبیم عزیزم.خداروشکر خب طبیعیه استرست عزیزم.من خودمم همینجوربودم.ِسرتو ی جوری گرم کن تا به امیدخدا ...

خداروشکر نی نی تو شیر میدی همه رو دعا کن منم دعا کن پسری اومده باشه تو دلم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
دوستان وثتی ازمایش بتا رو دادیم اگر مثبت+++شد فرداش باید بریم دکتر حتما...اخه من نمیدونم روز بعدش یع ...

بعد از مثبت شدن داروهاتون رو مثل قبل باید ادامه بدین.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
سلام دخترا  دلم براتون تنگ شده ، خیلی حالم خرابه از تهوع دیونه شدم😰  بچه ها یه سوال قرص ...

سلام عزيزم 

واي استراديول خيلي بد تا هفته ٩بايد بخوري دقيق يادم نيست ولي يهو قطعش نميكنن آروم آروم 

دميترون بخور هر ٨ساعت تهوع كمتر ميشه و نزار بدنت كم آب بشه 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
کاری هست امروز انجام بدم؟دوغ و تخم مرغ امروز بخورم؟اینقدر از هایپر می ترسم اخر سرم میاد

دوغ و تخم مرغ بخور فيلهمرغ هم هروز بخور كه عوارض هايپري سراغت نياد 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷