2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
سلام برای بعد از انتقال توصیه خاصی دارین؟ واقعا گیج شدم یکی میگه ادویه نخور زردچوبه نخور پنیر نخ ...

عزیزم من همه چیز خوردم به جز جیگر متعادل باش هر چیزی همیشه میخوردی الانم بخور🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سیمایی الان داشتم به روح پدرم حرفتو میزدم به مامانم...چقدر گریه کردیم بخدا انقدر احساساتیم برام فرق ...

عزیزم خیلی ممنونم ازت لطف داری خدا پدرتونو بیامرزه منم امیدم بخداست همه چیو ازاول بخودش سپردم

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگر ناراحت نمیشی بگو سقط شد ؟  منم تجربه داشتم  سقط شد و بخاطر بقایا دوماه بعد کورتاژ شد ...

بله سقط کردم فردا میرم سونو برای بقایا بقایای شما با دارو نیفتاد؟ وقتی بقایا داشتین دردوخونریزی داشتید؟

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
سلام عزيزم خوبي بيا اينجا دردول كن آروم بشي دركت ميدونم  تونستي يه زيارت برو يخورده آروم ميشي ...

عزیزم من کلاعهدم باخدا این بود ک اولین سفر بچم زیارت مشهد باشه سمت خونمون امامزادس قرار شد ۱۴تا چهارشنبه برم زیارتش ک نشد طبیعی شانسم کمه یه تخمدان دارم

مرسی عزیزم دلیلش نگفتن؟ 

آزمایش دادم

منم بعد تقریبا۱۰ سال خدا بهم یکی از بزرگترین هدیه هاش و داد وقتی پیامای اینجوریه بچه هارو میخونم تو ...

مبارکت باشه عزیزم امیدوارم که خودت و دخترت همیشه در پناه خدا باشین. عزیزم یه سوال دارم ازت من بار هفتممه که انتقال دادم و شنبه آزمایش دارم اما انقدر استرس داشتم امروز که روز ۱۱ میشد آزمایش دادم با بتای ۳٫۴. الان دکتر آزمایشگاه میگه زود آز دادی ممکنه عدد بره بالا ولی من می دونم که بالا نمیره چون خیلی کمه. همه روشها رو هم امتحان کردم از سرم، خراش، پی ار پی، لنفوسیت و‌ حتی تخمک اهدایی با اینکه خودم پانکچر شدم و ۸ تا تخمک داشتم که ۵ تا جنین برام تشکیل شد ولی با این حال باز اهدایی انتقال دادم ولی نمیشه که نمیشه. دیگه بریدم دکترا هم اصلا وقت ندارن با آدم دو کلمه حرف بزنن. شوهرم هم سلامه و خودم آندومتریوز داشتم که لاپاراسکوپی کردم و گفتن لوله هام بستن. حالا به فکرم زده برم سراغ رحم اجاره ای به نظرت کار درستیه دیگه موندم که چی کار کنم هر راهی بگین رفتم چه توی ایران چه خارج ایران واقعا درمونده شدم و احتیاج به یه همفکری دارم الان هم دکتر نصر برام انتقال داد. ممنون میشم کمکم کنی اینجا همه با هم یه مشکل مشترک داریم و داشتیم برای همین بیشتر می تونیم همدیگرو درک کنیم 🙏

رفتم پانکچر شدم امروز فقط دوتا تخمک شد معلوم نیست جنین بشه یا نه از صبح کلی تو بیمارستان گریه کرد ...

غصه نخور عزیزم کاری از دستمون برنمیاد متاسفانه برای منم این اتفاق افتاد تخمکام ازاد شدن چون دکتر دیر تشریف اوردن بیمارستان فقط دوتا تخمک از ۱۲ تا گرفتن من هنوزم بعده چندماه از عوارض پانکچرم در عذابم چون اندومتریوزم بودم و خیلی دوز داروهام بالا بود همه داروهامم از دبی به بدبختی اوردم متاسفانه کاریه که شده بهش فکر نکن ایشالا همون دوتا مثل مال من دو تا جنین خوب بشن برات دوستم 😘

مبارک باشه عزیزم...شما علاعمتون چیا بود ترشح سینه درد کمر دردچیا داشتین تهوع 

سلام عزیزم من هیچی😁کاملا بی علامت بودم و تهوعم از ماه۳شروع شد و ماه ۴تموم شد خداروشکر🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
مبارکت باشه عزیزم امیدوارم که خودت و دخترت همیشه در پناه خدا باشین. عزیزم یه سوال دارم ازت من بار هف ...

عزیزم به نظر من رحم اجاره ای رو بزار برای اخرین مرحله

راستش من خیلی وارد نیستم اما تلاشت و بکن بازم من اخرین بار کلا هیچ کار نکردم فقط قبلش رحمم و گرم کردم و بادکش کردم و پیاده روی و اب زرشک و اب انار قبل انتقال زیاد خوردم برای رقیق شدن خونم

🌷🌷🌷انشاللله اینبار باردار میشی به سلامتی توکلت به خدا باشه 

انشاللله بچه ها باز بیان کمکت کنن وارد ترن بینن چیکارا نکردی اینبار انجام بدی😘😘😘😘😘😍😍😍

منم بعد تقریبا۱۰ سال خدا بهم یکی از بزرگترین هدیه هاش و داد وقتی پیامای اینجوریه بچه هارو میخونم تو ...

سلام چشم عزیزم راست میگی منم میخوام ایم رویکشنبه رفتم نشدکاملاوزنموبیارم پایین بعدش برم دوباره.خداخیلی هدیه خوبی داده بهت خدای بزرگ حافظش باشه لایق باشم حتمادعاتون میکنم.من امروز روز11هستم ازدیروز لک بینی دارم بااینکه شیافم اضافه کردم.یعنی پریودیه؟

منم میگم چون یکی دوتاست فایده نداره بمونه ممکنه تو فریز از بین بره البته بهم نگفتن یه دونه یا دوتا ...

دقیقاشمامثل من شدی منم اصلالک بینی اینهانداشتم بعدپانکچر ودردپریودمیومدیه لحظه میرفت.برای من از4تخمک یک جنین شد چون همسرم ضعیف بود