2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
خدا کنه اینجور باشه،پس چرا بدنم به داروها خوب جواب نمیده؟

منظورت تخمكه ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره یادمه طفلی توچی کشیدی.🤕🤕🤕 الان دردنداری؟

الان سه روزه که اون درد وحشتناک و ندارم اما دوروزه دردای خفیفم افتاده صبح ها اما به اون شدت نیست ایشالا خیره برای هممون میدونی چیه؟؟؟؟کاش الان شنبه بعدظهر بود هممون جواب+گرفته بودیم داشتیم چایی شیرینیمونو میخوردیم😭

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤
الان سه روزه که اون درد وحشتناک و ندارم اما دوروزه دردای خفیفم افتاده صبح ها اما به اون شدت نیست ایش ...

اره واقعاپس احتمال زیادایشالله توبارداری گلم به به کم مونده تاشنبه بیای خبرخوشتوبدی منم روحیه بگیرم برای فرداش یکشنبه😍😍😍

واقعاراست میگی؟؟وای خدا چه قشنگ.هردوشونم گرفته بود؟؟😍😍😍 اخه درد پریوددارم بنظرت منم بی بی بزنم ف ...

نمیدونم روز چندمی و چندتا جوجه انتقال دادی و چندروزه بودن که ، ولی اگر بلاست انتقال دادی و روز ۱۰ هستی بزن اگر سه روزه انتقال دادی روز ۱۲ بزن

منظورت تخمكه ؟

آره دوبار پانکچر شدم بار اول سینال و گونال و منوپیور که ۱۰ تا تخمک داشتم،بار دوم هم پیورگان و پرگووریس که ۷ تا شد،رویان هم گفت خیلی آمپول گرفتی

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
نمیدونم روز چندمی و چندتا جوجه انتقال دادی و چندروزه بودن که ، ولی اگر بلاست انتقال دادی و روز ۱۰ هس ...

دیگه روز 12چه فایده وایمستم همون ازمایش دیگه من الان روز10بودم یک جنین سه روزه داشتم

اره واقعاپس احتمال زیادایشالله توبارداری گلم به به کم مونده تاشنبه بیای خبرخوشتوبدی منم روحیه بگیرم ...

ای جووووون دلم مرسی از انرژی خوبت مامان مهربون جونم ایشالا زود شنبه و یکشنبه میاد هممون خوشحال میشیم فقط تو این چند روز فکر نکن به آزمایش فکر کن چیز سنگین بلند کردی کمرت درد میکنه چند روزه خوابیدی اصلا فکر جنینارو نکن ایشالا یه گل پسر خدا بهت داده من به دلم افتاده بچت پسره😍😍😍😍عشق خاله ملیسا

دیگه روز 12چه فایده وایمستم همون ازمایش دیگه من الان روز10بودم یک جنین سه روزه داشتم

تا حالا به اسماشون فکر کردی اگه دختر باشه چی اگر پسر باشه چی میزاری