2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
[QUOTE=122939632]به سلامتی با کی زایمان میکنی سلامت باشی عزیزم🌷🌷حدادی و صارم و میلاد انشالله قسمت ...

میلاد باید زیر سه ماه وقت داشته باشی بشه بری اره؟من میخاستم ازش وقت بگیرم یه سر میلاد برم پیشش

وای خانما خیلی جای آمپول درد می کنه تازه اولیشه چه برسه به ۴۰ تا😢😢😢

پرستار بد زده.والا من اصلا احساس نکردم.یدفعه دیدم گفت تموم شد.خیلی دستش سبک بود.اما دیروز رفتم بخش اورژانس بیمارستان آبان برا تزریق hcg خیلی دردم گرفت.برا پروژسترون رفتم جای دیگه.حالا فردا هم میرم همین جا 

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای خانما خیلی جای آمپول درد می کنه تازه اولیشه چه برسه به ۴۰ تا😢😢😢

دیگه باید عادت کنی ..حالا کو تا ده دوازده هفته دیگه که باید بزنی 😍

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
واییی خیلی بده کیسه اب گرم میزارم تازه اولشه😥😥

عزیزم من مامان میزنه

دوتا تو ی سرنگ تاحالا ۲۰ تا زدم

۳۰ تا دیگه دارم

انقدر اروم میزنه بعد اروم با مدت زمان سرنگو در میاره بعد ۱-۲ دقیقه ماساژ میده ابسه نکرده جاش

دردم نمیکنه

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
مبارکه نه خیلیم خوبه ول کن بابا سونو گلا به همه اینو میگن

خیلی استرس گرفتم😭 خدا خودش بخیر بگذرونه

خدا جونم شکرت ، بعد از ۶ سال منو لایق یه فرشته دونستی❤️👼🏻❤️🤰🏼 خدایا حافظش باش🙏
عزيزم تو این سن بارداری، اصلاً منطقی نیست تعداد ضربان قلب گفته بشه، منم 6 هفته قلب دخترم تشکیل شده ب ...

الهی قربون خودت و دخترت برم😍♥️ بخدا اون لحظه که ضربان قلبشو نشونم داد اشکام بی اختیار میومد ولی الان با این حرفای شما آروم شدم 😍 واقعا فقط از خدا خواستم خودش این جوجه رو به من ببخشه 🙏 برام دعا کنید 

خیلی به شما ها ایمان دارم 

عزیزم مال سنشه منم همین جور بود دو هفته بعد رفتم شد ۱۸۰

وای آمییییییین که مال منم اینجوری باشه به امید خدا♥️♥️♥️

وای آمییییییین که مال منم اینجوری باشه به امید خدا♥️♥️♥️

شک نکن همینه تو نت هم زده نطفه ۳ میلی متری که ۶ هفته بشه ۱۰۰ ضربانش ،این ضربان از خیلی کم شروع میکنه به زدن یهو که از ۱۶۰ شروع نمیکنه نطفه کوچیک تر هم زده بود ۷۵ ضربان طبیعیه ،

تنبلی تخمدان و تخمدان پلی کیستیک داشتم و همسرمم کمی ضعیف بود.دکتر صارمی فقط موارد خاص رو بررسی میکنه ...

آخه شما شرایطت خوب بوده.اینکه همسرت کمی ضعیفه خب خوبه.من فکر میکنم جزو شرایط خاص باشم.من و همسرم البته.میدونید چطور موردهای خاص رو به دکتر صارمی ارجاع میدن؟چطور میتونم ببینمشون؟

خدایا شکرت  
آخه شما شرایطت خوب بوده.اینکه همسرت کمی ضعیفه خب خوبه.من فکر میکنم جزو شرایط خاص باشم.من و همسرم الب ...

اونایی که چندتا انتقال و میکرو منفی دارن و یا نیاز به لاپاراسکوپی های سخت باشه..حالا میتونی یه امتحان هم کنی .قبلا دیده بودم که اینطوری هم ویزیت میشدن با دکتر صارم ... اینطور که با یکی از دکترهای اونجا ویزیت بشی و بگی که من میخام فقط با خوددکتر صارم ویزیت بشم.پرونده تو میزاره دم دست و یادداشت میکنه اسمتو که با دکترصارم مشورت کنن که اگه به نظراون شرایطت خاص بود و خودش قبول کنه ویزیتت کنه ..

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
نه گلم هیچ مشکلی نیست 😍😍😍😍

مرررسی عزیزدلم💕💕💞💓💛🧡💋💝😍😘🌺💞💜💜💙💖💕💓💛🧡💝💋😍😘🌺💞💙💙💜💖💞🌺💛💛🧡💓💝💋💋🌺💞💖💜💙💖💖💖💕💙💕💛💝💋🧡🌺💞💜💛💓💝💋🧡🌺💞💖💜💙

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ 💛  خدا جونم مررررررررسی بابت  معجزه کوچولو که تو دلم کاشتیش 💛  خودت مراقب هدیه قشنگت باش همیشه🌺 پسر نازم  نویان مامان ۱۳۹۹/۹/۱۹ ساعت ۱۰:۱۵ صبح به دنیا اومد😍 و شد همه دنیای من و باباش 👪  الهی از این معجزه های شیرین قسمت تموم دوستای منتظرم🙏🧡 

سلام دوستان خوبین؟ یه خبری بدید دوستان ازخودتون 

@**عروس_کوچولو**   @زینبی_بابا   و بقیه دوستان 

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
زینبی جان.من یه سوال فنی دارم!!؟😊 میگم من خیییییلی خوش خواب شدم.البته بعد از خواب که پا میشم اصلا ...

ن گلم مشکلي نداري ولي فک کنم ني ني دخمله

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
سلام دوستان خوبین؟ یه خبری بدید دوستان ازخودتون  @**عروس_کوچولو**   @زینبی_بابا &nb ...

سلام عزیزم

شما خوبی

چخبرا

من خوبم شکر

زیادی خوبم دوروزه و باز هم مثل همیشه نگران🙈

تیکر تولد چهار سالگی پسرم