2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
یعنی منم واسه بار دوم امیدوار باشم؟ 

اره عزيزم مطمين باش.فقط استرس نداشته باش و خودتو كامل بيخيال نگه دار توكلت هم ب خدا باشد....مگه ماها از خانم هايي كه طبيعي بار دار ميشن چ فرقي داريم؟!؟!؟

خدا جووونم شكرررت😍😍😍خدايا نگه دار همسرم و پسر كوچولم باش🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻
اینجا میخونم بعضیا مطب انجام دادن سرپایی پس چرا ما قراره بیهوش شیم🤔

شايد اونا سونو هيسترو انجام دادن

هيستروسكوپي با بيهوشي هست

آدم های منفی به پیچ و خم جاده می اندیشند و آدم های مثبت به زیبایی های طول جاده… عاقبت هر دو ممکن است به مقصد برسند، اما یکی با حسرت و دیگری با لذت!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من واسه پانکچر رفتم پیش پورمطرود که الان از صارم رفته و انتقالم با دکتر بهرامی بود ..بهترین دک ...

شما مشکلتون چی بود؟به من گفتن دکتر صارمی خوبه.منکه تماس گرفتم گفتن ایشون ویزیت نمیکنه.منم دیگه نمیدونستم کدومشون خوبه.از کجا میدونی بهتریتشون دکتر بهرامیه؟

خدایا شکرت  

بچه ها سلام 

من امروز صبح لک بینی زیاد داشتم ترسیدم زنگ زدم بیمارستان گفت پاشو بیا اگه استرس داری 

رفتم امروز دقیقا ۶ هفته ام بود براساس سونو 

گفت همه چیت خوبه ساک بارداری و جنین 

بعد امروز ضربان هم گفت داره قلبش ولی ضربانش ۱۰۰ بود 

آخه میگن باید ۱۵۰ تا ۱۶۰ باشه 

خیلی استرس گرفتم کسی مثه من بوده؟ 

به نظرتون جنینم مشکل داره که ضربانش پایینه یا زود بود واسه ضربان قلب 

@زینبی_بابا    عشقم نظر شما چیه؟

خدا جونم شکرت ، بعد از ۶ سال منو لایق یه فرشته دونستی❤️👼🏻❤️🤰🏼 خدایا حافظش باش🙏
بچه ها سلام  من امروز صبح لک بینی زیاد داشتم ترسیدم زنگ زدم بیمارستان گفت پاشو بیا اگه استرس د ...

فک کنم جنین شما هنوز کوچیکه ضربان قلب ۷۵ هم من شنیدم توی همین شش هفته ولی هر چه بزرگتر میشه ضربان بیشتر میشه و نرمالش بین ۱۲۰ تا ۱۶۰ هست.مگه بیمارستان نبودید؟اگه مشکلی داشت بهت میگفت

فک کنم جنین شما هنوز کوچیکه ضربان قلب ۷۵ هم من شنیدم توی همین شش هفته ولی هر چه بزرگتر میشه ضربان بی ...

وای ان شالله این جوری که میگید باشه

دکتر گفت دلخوش نکن😞 فعلا نمیشه نظر داد 

خدا جونم شکرت ، بعد از ۶ سال منو لایق یه فرشته دونستی❤️👼🏻❤️🤰🏼 خدایا حافظش باش🙏
بچه ها سلام  من امروز صبح لک بینی زیاد داشتم ترسیدم زنگ زدم بیمارستان گفت پاشو بیا اگه استرس د ...

مبارکه نه خیلیم خوبه ول کن بابا سونو گلا به همه اینو میگن

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

عزيزم تو این سن بارداری، اصلاً منطقی نیست تعداد ضربان قلب گفته بشه، منم 6 هفته قلب دخترم تشکیل شده بود ولی دکتر گفت کل جنین 3 میلی متر هست، فقط میتونم بگم خداروشکر قلبش میزنه، نشونم داد، اندازه یه نقطه میزد، گفت همین قلبشه 

تازه تو سونو ان تی هم که جنین دیگه تقریباً کامل، بازم تعداد نگفت، فقط گذاشت صداشو شنیدم، من نمیدونم چرا بعضی دکترها اصلاً به حرفهاشون فکر نمیکنن و همینجوری یه چی میگن، به این حرفها کاری نداشته باش، فقط ازون بالا سری بخواه نگهدارش باشه، والسلام ☺️

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
سلام دوستان گلم.میشه برای شفای یکی از نزدیکان من با دل های پاکتون یه صلوات و حمد بخونید.

ان شاء الله به حق امام حسین، هر چه زودتر شفای کامل پیدا کنه، آمین 🙏

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏