2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
خانما تو رو خدا هر کی میدونه جواب بده  ب امید خدا ان شالا ک همتون دلتون خوش بشه براتون دعا میکن ...

سلام عزیزم خوش اومدی

گلم منم رویان رفتم ولی مشکل همسرم خیلی عجیب و غریب بود، اتفاقا دکتر همسرم صدیقی گیلانی هست و خیلی تلاش میکنه کار به میکرو نرسه ولی گاهی تنها راه میکرو هست

عزیزم از بابت هزینه ها باید بگم ویزیت 33 هست

سونو مانیتورینگ 33

پانکچر و فریز پارسال حدود 3400 دادیم فکرکنم

انتقال 1150

داروهام شد 1400 با بیمه تامین اجتماعی و بقیه اش رو بیمه تکمیلی داد

اما اینا واسه یک دور سیکل بود و جواب گرفتیم

ممکنه حتی تو همون رویان یا هر جای دنیا چند بار سیکل انتقال یا پانکچر و انتقال تکرار بشه

رفت و آمد و معطلی بله نسبتا زیاد هست، ولی به نظرم نسبت به امکاناتی که تو تهران و رویان هست ارزش داره

اتفاقا اونجا میرم هر بار خیلیا رو میبینم از راه خیلی دور مثل بندرعباس یا زاهدان میان

عزیزم از لحاظ علمی راضی بودم، تیمی کار میکنن، امکانات جنین شناسی هم عالیه، ولی اینا همه بهانه هست خدا باید بخواد، باز مراکز دیگه هم هستن تو تهران که خب گرونتر هستن

مراکز آموزشی مثل بیمارستان آرش هم هست که دیگه خیلی اطلاعی ندارم، اما دانشجوها و رزیدنت ها زیر نظر اساتید کار میکنن

برای اینکه در مورد ivf اطلاعات بیشتری داشته باشی حتما 10 صفحه اول تاپیک رو بخون گلی

باز هم هر سوالی داری در خدمتم

من موهام و رنگ کردم😁 انشالله به سلامتی هفته دیگه شنبه زایمانم  سزارین😖😖😖😖😖😖😖 مردم از ا ...

ای جااااااانم، به سلامتی، ان شاء الله همه چی خیلی عالی پیش بره 

میدونم خودت خیلی آرامش داری ولی خب استرس طبیعی هست، کاملا درکت میکنم، از خدا میخوام همه چی با کمترین استرس پیش بره و اون روز بشه بهترین روز زندگیت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم یه حسی با اطمینان بهم میگه باید شیاف ها رو کم کنی مثلا سه چهار روز تعدادش بشه دوتا 4 روز بعدش ...

درسته عزیزم تماس گرفتم 

گفت کلا شیافت قطع کن

و روزی دوتا امپول بزن تا هفته دیگه ک همسرم باید بره اهواز شیافت جدید برام بنویسه 

بهش هم گفتم من دارم روزی دوتا امپول میزنم گفت همون کافیه 

هرچند من ترسیدم 

گفتم شبی یک دونه میزنم 

مشکلی ایجاد نمیشه ؟

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
اوکی پس همون دوتا آمپول رو ادامه بده فعلا

یعنی شیافت قطع کنم کلا؟

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
مگه دکترت نگفت قطع کنی شیاف رو؟ تلفنی گفتی پرسیدی؟ 

بله پرسیدم گفت قطع کن 

ولی من از ترس گفتم یهویی قطع کنم شاید بد باشه 

گفتم شبی یکی بزارم 

همون شبی یکی هم دیگه نزارم ؟

آهان، درسته یهو قطع نکن، هر 4 روز یکی کم کن تا بمونه فقط  دو آمپول

اهان باش عزیزم 

خیییلی ممنونم