2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046255 بازدید | 684508 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اتفاقا تماس گرفتم ...گفتم  شلوغه ساعت هفت رنگ بزن  عزیزم همون مقعدی وحشتناک اذیت میشم&nbs ...

عزیزم یه حسی با اطمینان بهم میگه باید شیاف ها رو کم کنی مثلا سه چهار روز تعدادش بشه دوتا

4 روز بعدش بشه یکی 

4 روز بعد کلا فقط بشی دو آمپول که اون هم بعد از حدود 4 روز بعد فقط یک آمپول 

خداییش اون همه پروژسترون خیلی زیاده حتما رفتی به دکترت یاد آوری کن چون شک ندارم فراموش کرده کم کنه

سلاام بچه‌ها خوبین. میگم ک من چهارشنیه قراره هیستروسکوپی انجام بدم هب ی ازمایش نوشت برام ک چهاردهم ...

گلم عکس از نسخه ات بذار ببینم چیه چون اطلاعی ندارم همین جوری چیه

فعلا که هیسترو داری و ال دی از پانکچر خبری نیست 

دوستان من فردا نوبت سونو دارم برا بررسی ضخامت برا انتقال.حالا فردا هم سینافکت رو تزریق کنم یا نه؟ ...

روز چندم سیکل هستی؟ بهت نگفتن؟ 

اگر نگفتن اول سونو برو بعد بپرس دوز فردا رو بزنی یا نه، چون حالا یک بار زمانش تغییر کنه مهم نیست 

منم فکر کنم همین کارو کردم، البته خودشون گفتن با آمپولت بیا، شاید لازم باشه بزنی

یعنی جنینام مشکل ژنتیکی دارن؟؟ 

نه اصلا 

ببخشید گلم اگر بد نوشتم 

کلا حتی تو بارداری طبیعی 50 درصد جنین ها سقط میشن، بدون اینکه پدر و مادر مشکل داشته باشن، این میزان سقط به خاطر اینه که خیلی پیش میاد نطفه قوی نباشه، یعنی محتوای ژنتیکی خوبی نداره، نه اینکه مشکل ژنتیک داشته باشن بقیه جنین ها

حالا هر چه قدر این محتوای ژتنیکی مشکل اساسی تر داشته باشه سریع تر از بین میره و حتی ممکنه به لانه گزینی نرسه 

منظورم این بود علل ایمنی و انعقادی خیلی احتمالش کم هست 

متاسفانه یا خوشبختانه یکی از سخت گیری های طبیعت هست تا بچه سالم متولد بشه فقط

جدی میگی🙁🙁🙁 باشه عزیزم ی ماه دیگه ان تی دارم فکر کنم تا اون موقع باید بزنم و بعدش برم پیش دکتر خ ...

ببین گلم اگر لک نداری دکترت کم میکنه دوزش رو شده تلفنی بپرس ولی خودت اصلا سر خود تغییر نده 

منم فکر میکردم باید قطع کنم هفته 12 ولی گفت باید ادامه بدی، خودم که تا هفته 35 لازم شد شیاف بذارم