2777
2789
عنوان

یکی از دوستام وقتی درد و دل میکنه همش جمع میبنده

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 98 پست
به نظرم ارتباطت رو باهاش کم کن .

اره قصدشو دارم

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

اره منم قصد ندارم چیزی بگم ولی از حرف زدن باهاش انرژی منفی میگیرم حقیقتا

کلا همینه 

اگه میبینی اینجوری قطع ارتباط کن 

من خودمم حال نمیکنم کسی پیشم دردو دل کنه چون به نظرم ادما ظرفیت مشکلات خودشونو دارن فقط ،یکیم بیاد برا ادم بار اضافی بیاره ادم میپوسه

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کلا همینه اگه میبینی اینجوری قطع ارتباط کن من خودمم حال نمیکنم کسی پیشم دردو دل کنه چون به نظرم ادما ...

وای منم اصلا حوصله درد و دل ندارم خودمم اگ بمیرمم با کسی درد و دل نمیکنم 

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

بگو چرا میگی ما مگه تو چند نفری؟؟؟

بد میشه یکم😂دیگ کمتر باهاش حرف میزنم

وای منم اصلا حوصله درد و دل ندارم خودمم اگ بمیرمم با کسی درد و دل نمیکنم

منم ببینم یکی زیاد چس ناله میکنه باهاش حرف نمی نم 

دیگه حوصله ۲۰ سالگیمم ندارم هر کی شکست عشقی خورد بشینم پای دردش 

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

حالا دختر با جمع بستن اون شما واقعاک بدبخت نمیشی گناه داره رفیقی مثلا دلشو نشکن میخای پز اینک تو اون ...

نمیخوام پز بدم عزیزم ولی وقتی یکی ۴.۵ سال هر روز بگه منو تو بدبختیم منو تو هیکل نداریم منو تو قیافه نداریم من تو واسه خانوادامون ارزشی نداریم اذیت میشی . من ۴ سال هیچی نگفتم ولی واقعا الانا دارم اذیت میشم

قدت چندخ؟ قیافتم خوبه؟

قدم ۱۷۰ تقریبا اره قیافمم بقیه میگن خیلی خوبه

دوستیتو با این آدم سمی تموم کن. اگر نمیتونی یعنی لایق همین چیزایی که میگه هستی.

خیلی رابطه نزدیکی باهاش ندارم یعنی اون با من دوسته بیشتر 

چون تنهاست عذاب وجدان میگیرم کنارش نباشم