2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب همين كه بزرگ نشده خوبه واسه من هي كوچيك ميشد هي بزرگ  البته دكترم انوكسا نداد بهم  ان ...

ایشالله عزیزم

اره دکترمم گفت بگو هماتوم داری چک کنن برات

ایشالله که چیزی نباشه

ممنونم از راهنماییت عزیزم

ایشالله قسمت خودت ی بارداری راحت و بی دردسر

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
اره گلم ...اصلا استراحت نداشتم.فقط شب اول که اومدم خونه خوابیدم.پله هم اره.خیلی بالاپایین شدم.مادرشو ...

ممنون عزيزم💋💋 

انشاالله گل پسرت رو سالم به موقع بغل كني 

من اون دوهفته خيلي استراحت كردم زينب جون ميگه بد درست ميگه شايد دليل هماتوم و اون همه لخته استراحتم بوده 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
ایشالله عزیزم اره دکترمم گفت بگو هماتوم داری چک کنن برات ایشالله که چیزی نباشه ممنونم از راهنمایی ...

ممنون از دعات 💋💋

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
ممنون عزيزم💋💋  انشاالله گل پسرت رو سالم به موقع بغل كني  من اون دوهفته خيلي استراحت كر ...

مرسی عزیزدلم..ان شاء الله قسمت خودت باشه به زودی زود 💙❤

به نظرمنم استراحت زیاد اصلا خوب نیست.بدن یه جورایی حساستر میشه

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
ممنون عزیزم

اگه خواستي بري يادت باشه خيلي شلوغه كم كم دوساعت بايد بشيني ولي دقيق سونو ميكنه من يك بار رفتم 

یادم رفت بگم🤦‍♀️ روزی یه شیاف سیکلوژستو یه امپول هم داشتم

گفتم خوش به حالش پروژسترون نداشته 🤣🤣🤣🤣

اگه خواستي بري يادت باشه خيلي شلوغه كم كم دوساعت بايد بشيني ولي دقيق سونو ميكنه من يك بار رفتم 

جدی؟ حتی شب هم شلوغه؟ مثلا بگم هماتوم دارم هم اورژانسی انجام نمیدن؟ 

من اصلا شرایط دو ساعت نشستن ندارم🙈

چندبار منفی شدی؟من بار دومم و بسته ی ۴ تاییمو از فریز دراوردن سه تاش خراب شد😐چه برسه بخوان ۵ روزه ک ...

سه بار عزیزم، برای من تا مورولا خوبن نمیدونم چرا بعدش ضعیف میشن، میگم شاید تو رحمم رشد کنن بهتر باشه دکترم میگه نه😕

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
جدی؟ حتی شب هم شلوغه؟ مثلا بگم هماتوم دارم هم اورژانسی انجام نمیدن؟  من اصلا شرایط دو ساعت نشس ...

چون شبانه روزيه خيلي شلوغه من يادمه جمعه بود خونريزي هم داشتم گفتم بزار زودتر برم اجازه نداد گفت اينجا همه اورژانسين 

به نظر من اگه مشكلي نداري نرو بزار شنبه يا همون غربالگيري 

چون شبانه روزيه خيلي شلوغه من يادمه جمعه بود خونريزي هم داشتم گفتم بزار زودتر برم اجازه نداد گفت اين ...

ممنون عزیزم

اره اگه شلوغ باشه راستش اعصاب خوردی داره

بازم ممنونم از راهنماییت