2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046259 بازدید | 684508 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم منم شیراز کلینیک دکتر رستمی ولی با دکتر مددی انتقال دادم

تو مثبتی انشالله.دمتذ مددی هم عالیه.خیلی تعریفشو شنیدم.میگن از اول کنار دکتر رستمی بوده تا بعد که دیگه خودش مستقل شده.تازه ایشون فوق نازایی هم هست.انشالله دستش واست خوبه گلم🌹😚😍

نشاسته رو تا چند روز بعد از انتقال بخوریم؟و اینکه یک نفر به من گفت بعد از انتقال آناناس بخور منم خور ...

من نشاسته رو قبل از انتقاا میخوردم سه روزم بعدش خوردم چنان یبوستی گرفتم که چشمت روز بد نبینه.

اناناس رو نمیدونم عزیزم

گلم کراتین و احیا مو، سر شار از اکسیدان و رادیکال های آزاد هست که موقع انجام دادنش از طریق تنفس وارد ...

من موهام و رنگ کردم😁

انشالله به سلامتی هفته دیگه شنبه زایمانم  سزارین😖😖😖😖😖😖😖 مردم از استرس بچه ها خیلی برام دعا کنید خیلی دلشوره دارم برا سلامتی نینیم و یه زایمان راحت و بعدش راحت برام دعا کنید😔

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
دوباره میری واسه پانکچر ؟؟؟؟ میشه بپرسم مشکلت چی بود ؟ عزیز

بله دوباره سيكل پانکچر رو شروع کردم،،  من طبق آزمایشات مشکلی ندارم تنها موردی که بوده تو عکس رنگی یکی از لوله هام بسته بوده که به گفته دکتر اونم مشکوکه شاید اگه با بیهوشی میگرفتم بسته نباشه ، البته دکترا میگن طبق شرایط من که ظاهرا همه چیم خوبه با یه لوله هم باید تا الان طبیعی باردار میشدم یا اینکه با میکرو که ربطی به لوله نداره باید باردار میشدم ولی خب نشدم، دکتر اورولوژی عم میگه همسرم هم مشکلی نداره

سلام، دوباره امشب همسرم رفت رو اعصاب من میگه یعنی چی که دوباره میخوای بری تخمک کشی و بعدشم انتقال فقط تو این آخر سال که سر من شلوغه و مرخصی بهم نمیدن داری وقتتونو تلف میکنی آخرشم آزمایش میدی و میگی منفی شده و توجیه میکنی   

گلم دقیق یادم نیست ولی یه دوره ایی میشه، هی حس میکنی روده هات حرکت میکنن، یا حس میکنی ماهی اونجا شنا ...

مرسی خانومی

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
راستی ما از اخرای تیرماه تا الان مرتب در رفت و آمدیم.هزینه ها هم بدون جا و رفت و آمد حدودا شش میلیون ...

دلارام جون فقط هزینه میکرو ۶ تومن یا کل هزینه ها؟منظورم سونو و آزمایشات و کاریوتایپ و azf ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
من نشاسته رو قبل از انتقاا میخوردم سه روزم بعدش خوردم چنان یبوستی گرفتم که چشمت روز بد نبینه. انانا ...

سلام عزیزمممم مبارکت باشه خیلیییی زیاد😍😍😍 واسه ما هم دعا کن ،طبع شما گرم بود یا سرد؟

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
سلام. به نظرم یک بار حداقل بیاین تهران و همسرتون آزمایش های کامل رو بدن. و با اورولوژیست صحبت کنین ...

عزیزم خدا خیرت بده  اگر شماره ای چیزی از دولتی دارین برام بفرستین بی زحمت  و اینکه بنظرتون چون کم پول میگیرن دولتیا شاید زیاد توجه نکنن و سر دستی کار کنن  ؟

کاربری دست دو نفره .....
عزیزم من شوهرم خیلی ضعیف بود.الیگواسپرمی شدید بود .تعداد سه میلیون که دکتر میگفت این برا ما دکترا در ...

ممنون عزیزم خیییلی دل گرم شدم  از حرفاتون امید پیدا کردم  خدا کمکتون کنه و ب آرزوشون برسین

کاربری دست دو نفره .....
راستی ما از اخرای تیرماه تا الان مرتب در رفت و آمدیم.هزینه ها هم بدون جا و رفت و آمد حدودا شش میلیون ...

ممنون عزیزم خدا کنه ک نتیجه بگیریم ۱۵ تومن داریم خدا رو شکر 

کاربری دست دو نفره .....