2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست
ممنون عزیزم دکترم تاکید رو دوتاش کرد همون موقع منم دیدم تاکیدش رو دو تاس خوردم با هم 

دکتر من می‌گفت مهم همون تعداد حالا هر جور راحتی و معدت اجازه میده.... 

فقط با شکم خالی نخور تا حد امکان!!! 

آبم کلا زیاد بخور.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم میگم نمیشه انوکسا رو با سرنگ انسولین بزنیم سرنگش نمیره تو درد داره

خوب با انسولین میزنیم دیگه!!!! 

انوکسان مگه آماده نیستن؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام آنا جان  من این ماه انتقال دارم با دکتر نصر  Igg خیلی بالایی دارم ۵۰۰ هست عددش بنظ ...

عزیزم آی جی جی به بحث ایمنی مربوطه به انوکسان ربط نداره! 

به نظرم با ایمونولوژ مشورت کن نیاز باشه به دکترت نامه میده.... 

آنا جون شنبه خونریزی داشتم با دفع لخته همون روز باید میرفتم واسه سونو که رفتم دکتر گفت دوقلو هستن و خونریزس در بارداری دوقلو شایع هست اومدم خونه خونریزی ادامه داشت و شد دفع لخته و بعدش قطع شد و لکه بینی داشتم امروز ظهر دوباره خونریزی با شدت بیشتر شروع شد و کلا با دفع لخته همراه بود رفتم بیمارستان که گفتن فردا برو مطب دکترت و شیاف هم بکن هر ۱۲ ساعت به علاوه آمپول که میزدم از قبل، عصری دوباره خونریزی قطع شد منتها امروز با دردای پریودی همراه بود 

آنا جون به نظرت سقط شدن یا امیدی هست؟ @تورک_آنا    

@تورک_آنا   جواب آزمایشم که مال پارساله گذاشتم بالا

عزیزم سیتو مگال ویروس igg‌ش + هست جای نگرانی نیست.... 

مهم اینه igm منفی هست.... 

اون یکیم همینطور..... 

وقتی Igg + باشه یعنی یا قبلا گرفتی با واکسن زدی.... 

مهم اینه igm + نباشه..... 

این تستت جای نگرانی نداشت تا جایی که من میدونم.... 

من فکر کردم تست مربوط به سرم آی وی آی جی گفتی بالاست یعنی ذهنم اونجا رفت..... 

@تورک_آنا     آنا جون به منم کمک کن عزیزم

عزیزم شرمنده نتونستم همه رو بخونم ممنون میشم دوباره بپرسی.... 

فقط دیدم نمیرسم دارم اونایی که پاسخی برام هست یا منو صدا زدین جواب میدم.... 

عزیزم شرمنده نتونستم همه رو بخونم ممنون میشم دوباره بپرسی....  فقط دیدم نمیرسم دارم اونایی که ...

دشمنت شرمنده عزیزم این چه حرفیه 🥰🥰🥰مارو شرمنده میکنی که پاسخ میدی اونم انقدر با حوصله و با دقت ، واقعا شما و زینب جون از بهترینای روزگار هستین خدا حفظتون کنه 😘😘😘

آنا جون شنبه خونریزی داشتم با دفع لخته همون روز باید میرفتم واسه سونو که رفتم دکتر گفت دوقلو هستن و ...

نه عزیزم به این چیزا فکر نکن تا وقتی سونو نشدی فقط و فقط + فکر کن.... 

خیلیا با همین شرایطی که گفتی بارداری‌شون ادامه داشته.... 

یکی خود من.... 

شما فقط پروژستروناتو بزن و استفاده کن و استراحتتو بیشتر بکن.... 

استراحت مطلق باش.... 

آبم زیاد بخور.... 

آنا جونم ممنونم ازت 🥰😍🥰😍مطلق یعنی فقط باید دراز بکشم؟

آره دراز بکش.... 

پاهاتم بهتره بالاتر باشه یه کم زیر پاهات بالش بذار.... 

عزیزم شرمنده نتونستم همه رو بخونم ممنون میشم دوباره بپرسی....  فقط دیدم نمیرسم دارم اونایی که ...

سلام آنا جان.

خوبین ان شاالله؟ بچه های گلت خوبن؟

عزیزم دکتر طرازی ب من یک روز در میون پرناتال داده و هر روز اسید فولیک ۵.

عجیب نیس؟

دکتر شهرستانم میگه هر روز پرناتال بخور ، و اسید فولیک اصلا نخور.گیج شدم.

دکتر شهرستانم گفت هفته ای یک پرولوتون. و اگر نایاب شده بجاش ، روزی یک شیاف.

طرازی گفته ۱۲ روز یک بار پرولوتن و هر روز شیاف.

دو قلو باردارم و یکی جفتش لولایینگ بوده یکی سر راهی.

۱۹ هفته.

الانم نزدیک ۲۲ هستم.

لک هم ندارم.

آسپرین و آنوکسا هم دارم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
نه گلم هیچ ضرری نداره

ممنونم عزیزم

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
عزیزم واسه جنین که اصلا نگران نباش  اما به خاطر سلامت ریه هات ماسک بزن بیرون که میری یا شال جل ...

وای اره امروز ک رفتم رویان حس کردم سرفم بیشتر شد کلا هوا الودس کلی هم دارو گیاهی خوردم افاقه نکرده همش میترسم روز انتقالم همش سرفه کنم هرچی بود بیوفته

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
سلام آنا جان. خوبین ان شاالله؟ بچه های گلت خوبن؟ عزیزم دکتر طرازی ب من یک روز در میون پرناتال د ...

به به عزیززززززم..... 

مبارکت باشه خانومی.... 

به سلامتی بغلشون کنی.... 

عزیزم پریناتال رو معمولا یا هر روز یا یه روز در میون میگه.... 

بستگی به شرایط داره.... 

فولیکم برا ماها که انعقادی مشکل داریم معمولا تجویز میشه.... 

والا دکتر شهرستانتو نمیدونم چطوره اما من خانوم دکتر بیتک جونو خیلی قبول دارم.... 

راستی پرولوتون 250 هفتگیه 500 معمولا 12 روز یه باره.... 

که من همون پرولوتون 500 رو دو هفته یه بار میزدم برام سخت بود 12 روز یه بار چون روزاشو قاطی میکردم....