2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
عزیزم ما والا کلکسیونر بودیم.....  ایمنی، انعقادی، اسپرم، آندومتریوز و.....  صفحه اول مر ...

سلام آنا جان 

من این ماه انتقال دارم با دکتر نصر 

Igg خیلی بالایی دارم ۵۰۰ هست عددش

بنظرت به دکترم بگم انوکسا بهم بده 

دکترم نصره و اصلا اعتقادی به ایمنی و انعقادی نداره

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست..
سلام امروز رفتم عرفان. جنین نداشتم         فقط یک تخمک بوده که جنین نشده

عزیزم منم بار اول عرفان رفتم یه دونه تخمک داشتم اونم پوچ ولی با ر دوم وسوم شهر خودمون 1۳ تا یه بارم ۸تا تخمک‌داشتم،حتما دوز داروهات خیلی کم بوده 

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست..

@تورک_آنا   جواب آزمایشم که مال پارساله گذاشتم بالا

گلم تا وقتی هماتوم نداری نیازی نیست فقط یه چیزی ببین با فرنگی مشکل نداری، آخه من خیلی مشکل دارم با ...

عزیزم اگه مجبوری بری فرنگی جلوی توالت فرنگی زیر پاهات چهارپایه بذار مدل ایرانی رو شبیه سازی کن یعنی زانوها بیان بالا.... 

اینطوری شاید بهتر بشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آزمایش دادم منفی بود         من خیلی امید داشتم ایندفعه اما خدا نا امید ...

آخی عزیزم خدا صبرت بده دوباره برو نامید نشو

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

با این شرایط طبیعی باردار شده.!!؟

عزیزم اولیو با سومین میکرو دومی اما یهویی رو هوا اونم با اون اوضاع!!!! 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنونم زینب جون فقط گفتن دیگه قرص استرادیول رو قطع کنم بنظرتون اشکالی نداره ؟و اینکه گفتن ۳قلو خطرنا ...

عزیزم شاید چون سه تان گفتم استرا رو زودتر قطع کنی.... 

خوب ریسک چند قلویی بالاتره اما تحت مراقبت باشی و خدا بخواد میتونی هر سه رو دنیا بیاری.... 

توکل کن به خدا.... 

فقط آب زیاد بخور.... 

@تورک_آنا   سلام عزیزم خیلی خوشحال شدم دوباره اومدی😍 امیدوارم هرکجاهستی سربلند باشی🙏🏻

فدات عشقممممم..... 

جینگولی چطوره؟ 

فکر کنم زایمان کردی درسته؟؟؟ 

سلام انا جان خوبی عزیز امپول انوکساپارین برای چی میدن؟ منم ظهر انتقال دادم تا روز ازمایش یعنی۱۶ روز ...

عزیزم برا بحث انعقادی میدن.... 

خون رو رقیق میکنه..... 

مشکل انعقادی داشتی یا روتین دکترته؟ 

من مشکل انعقادی داشتم!!! 

اناجون مهيأ طفلي بهش ميگن ناباروري ناشناخته ولي خب طي ميكرو يك جنين با كيفيت هم نشد از اونهمه تخمك ن ...

عزیزم من بهت حق میدم تحت فشار باشی اما بهت اینم میگم آیا تحت فشار بودن کمکی بهت میکنه؟ 

اونم با این دز بالا؟؟؟؟ 

خوب مگه نمیبینی خیلیا به خاطر همین بیخیالی بارداری دومشون یهویی میشه!!!! 

خوب این یعنی نشون میده نداشتن استرس معجزه میکنه!!!!! 

دیگه خودت کلاهتو قاضی کن!!!!!