2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
عزیزم دفعه اول انتقالمه، اما دوبار ای یو ای ناموفق داشتیم میگن ناباروری بی علت 

درسته گلی ولی چون تو مقالات اومده بعد از سه بار انتقال منفی با جنین گرید خوب، اگر سه تا یا بیشتر از آیتم های ایمنی مشکل دار باشن اون وقت سرم ivig اثر داره و سایر مداخلات برای این میگم

ولی باز هم میتونی پیش متخصص ایمنی بری یا متخصص خون که مشاوره انجام بدی 

توو سیکل قبلم ال دی خوردم و دیفرلین هم زدم دکترم به جای فولیک اسید اینوفولیک گفته بخورم و البته متف ...

گلم احتمالا برای مسائل انعقادی در نظر گرفته، یکی از کاربردهاش تقویت بدن هست و سرحال نگه داشتن، ولی استفاده های دیگه هم داره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام زینب جان سوال خواهرمو میتونی جواب. بدی ممنون میشم🙏💜💚 خواهرم 3روز پریودی داشته بعدش پاک شده ...

سلام عزیزم 

گلم دیدن خون وسط سیکل میتونه به احتمال زیاد نشونه تخمک گذاری باشه 

میتونه اگر ادامه دار باشه به علت فیبروم های رحمی هم باشه 

لک لانه گزینی اواخر سیکل هست

در کل اگر فقط یک بار بوده مشکلی نیست ولی اگر تکرار شد حتما باید پیش متخصص زنان با سونو و... بررسی بشه

سلام دوستانی که جدیدا میکرو کردن هزینه اش چقد میشه کسی که خیلی به سختی با روزی چهار پنج آمپول به زور ...

عزیزم منم پارسال پانکچر کردم با فریز شد 3400، انتقال 1150 تو اردیبهشت

ولی زود به دارد جواب میدادم، داروهام شد 1400 تا قبل از انتقال 

ولی بیشترین میزان دارو که دیدم 5 تومن بوده نهایت

سلام عزیزم  گلم دیدن خون وسط سیکل میتونه به احتمال زیاد نشونه تخمک گذاری باشه  میتونه اگ ...

ممنون عزیزم 🙏💜

خواهرم میگه الان 2 روزه که روزی 1 قطره خون ابه قهویی میبینم و میگه نمیدونم این درد های گهگاهی زیر دل طبیعی در تخمک گذاری یا نه؟؟ و اینکه تا الان موقع تخمک گذاریش لکه بینی نداشته.....

تشکر از راهنماییت عزیزم😘😘😘😘

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
ممنون عزیزم 🙏💜 خواهرم میگه الان 2 روزه که روزی 1 قطره خون ابه قهویی میبینم و میگه نمیدونم این درد ...

درد که تا حدودی طبیعی هست ولی لک باید بررسی بشه حتما اگر باز هم تکرار شد. 

یا اگر درد های عجیب و غریب داشتن 

خانمای گل بعد انتقال چجور باید خوابید؟کلا چیکارا نکنم چیکارا بکنم؟دکتر من ی دونه انتقال داد گف این ب ...

به سلامتی عزیزم مبارکت باشه 

هر جور راحتی بخواب، مراعات خاصی نداره، اگر داشت شک نکن خود دکتر بهت میگفت

سلام بچه ها من امروز سونوی دوممو رفتم ده تا تخمک داشتم ،دکتر گفت احتمال زیاد اینبار هم هایپر میشی ،و ...

عزیزم هایپری که مهم نیست، فدای سرت

حسابی رژیم پر پروتیین رو رعایت کن تا عوارضش سراغت نیاد، بقیه اش دست پاسخ دهی بدنت به داروهاست 

من این ماه سرفه میکنم شدید اما سرمانخوردم هردارویی میخورم خوب نمیشم این هفته هم انتقال دارم چیکارکنم

عزیزم واسه جنین که اصلا نگران نباش 

اما به خاطر سلامت ریه هات ماسک بزن بیرون که میری یا شال جلو دهان و بینی ت بگیر 

تو خونه، یه قابلمه آب روی گاز بذار یا کتری، و داخلش عرق نعنا بریز و بذار جوش بخوره 

یا اکالیپتوس بریز 

یا نمک 

برای تنفس عالیه

اگر حساسیت داری ادویه و فلفل غذا هم کم کن