2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
سلام دوستان، ممنون میشم اگه میدونین راهنمایی کنین   من شهریور انتقال جنین انجام دادم متاسفا ...

گلم باید بررسی بشه

گاهی لک تخمک گذاری هست، گاهی به خاطر پوزیشن سخت موقع نزدیکی هست

گاهی هم دلایل دیگه 

اگر ادامه دار بود و درد داشتی حتما دکتر برو سریع

نه اتفاقا این جور نبود، چون زیر میزی نگرفت منم دارم بهش فکر میکنم واسه من زیر میزی خط قرمزه، تا حال ...

عزیزم هر چی باشه شما دو ماه از من جلوتری .اگه رفتی و خوب بود بعد زایمان بیا بهمون بگو .😍😍 

باز نگی نینی نمیذاره سایت بیام از همین الان باید قولشو بدی 😂😉😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زینب عزیز،منتظرم بودم ک جواب بدی برم آمپولمو بزنم،اینقد بهت اعتماد داشتم ک زنگ نزدم از مرکز نپرسیدم ...

قربونت عزیزم 

ولی باز تاکید می‌کنم اول باید به دکترت اعتماد داشته باشی 

دور از جونت عزیزم ولی یه بار ترای کن خیلی راحته خصوصا گونال عالیه

منم زمانی که HMG و گونال داشتم یک ساعت فاصله میدادم

ببین گلم کار خاصی نیاز نیست همون زندگی همیشگی رو داشته باش خودم که زیاد میوه و این چیزا میخوردم خصو ...

مرسی عزیزم 😍😍

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
سلام خواهرهای خوبم.من امروز آزمایشم مثبت شد.خدای بزرگ به من لطف کرد و معجزه اش رو نشونم داد.لحطه ای ...

سلام عزیزم مبارکههههههه 💃💃💃💃💃💃😍😍😍😍😍

ان شاالله به سلامتی بغلش(ون) کنی و بارداری و زایمان خوبی داشته داشته باشی 

خیلی کار خوبی میکنی از استرس دوری می کنی عالیه، همیشه دعاتون میکنیم

زنگ بزن یه شماره همراهم میده   ...به اونم میتونی زنگ بزنی  ....بزن نت شماره مطبشو میاره دز ...

عزیزم شماره همراهشو برام میفرستی درخواست دوستی دادم

خدایا به داده ونداده هات شکر شکر شکر مواظب همه نی نی ها باش خداجون
خانم هاي عزيز سلام، اميدوارم همگي خوب باشين من آندومتريوز داشتم كه لاپارا كردم و بعدش دكتر بهم ٤ ما ...

سلام عزیزم به سلامتی، گلم چون آندومتریوز داشتی دمنوش گل پنیرک یا شربتش عالیه برای جلوگیری از عود التهاب

یه طب سنتی خوب برو و طبق اون تغذیه ات رو انجام بده 

کلا کارهای عجیب و غریب توصیه نمیشه

پیاده روی داشتم و آب زیاد و میوه خیلی مصرف میکردم

چون طبعم سرد بود بیشتر سراغ آناناس و انبه رفتم 

شیرسویا نخوردم به خاطر لووتیروکسین 

نشاسته هم دو سه روز خوردم صرفا برای اینکه زیادی آلوچه و گوجه سبز خوردم ترسیدم ببخشید اسهال بگیرم چون خاصیت قابض داره نشاسته خوردم که خنثی بشه اثرات اون آلوها

سلام،،خانما تا حالا از قرص ویتاگنوس استفاده کردید؟؟اخه من دوماه پیش بعداز انتقال منفیم که پریود شدم از قرص ویتاگنوس استفاده کردم الان۵-۶روزه عقب انداختم ،،حالا نمیدونم هورمونام بهم ریخته یا.....،،زینب جون عزیزم میشه راهنمایی کنی؟؟تاریخ پریودی برحسب ماه قبل ازمنفی شدنم حساب میشه یا قبل از انتقالم؟؟

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
واقعا بحث اون پوله نیس اما دکترای زیر میزی بگیر حس مثبت ندارم بهشون . واقعا نمیتونم ارتباط بگیرم باه ...

آفرین دقیقا حس میکنم نمیتونه منو درمان کنه و نمیتونم اعتناد کنم حالا هرکی میخواد باشه 

شان پزشکی بالاتر از این چیزاست

سلام،،خانما تا حالا از قرص ویتاگنوس استفاده کردید؟؟اخه من دوماه پیش بعداز انتقال منفیم که پریود شدم ...

گلم ویتاگنوس بیس پروژسترون داره و پریود رو تنظیم میکنه و برای کسانی که کمبود پروژسترون دارن خوبه 

اما بهم ریختن پریود دلایل زیادی داره و چون شما داروهای هورمونی داشته سیستم بدنت بهم ریخته، ویتاگنوس دیگه در اون حد زورش نمیرسه

حتما عزيزم  وااااااایی دلم غنج رفت زایمان😍😍😍😍 یعنی میشه منم به اون روز برسم

عزیز دلی .چشم بهم بزنی .نینی به بغل میای سایت و بهمون خبر خوش میدی 🍭🎂

.الهی که همه نینی های تو راهی صحیح و سلامت بیان بغل ماماناشون 🤲🌺❤

آخ آخ همش خوشحال بودم میتونم برم خرید ولی گویا نمیشه  اما برنامه ام اینه تو نت میگردم و آدرس م ...

منم چندتا کانال رو عضو شدم و یسری چیزارو دیدم خوشم اومده اما اینکه آدم خودش بره و ببینه یچیز دیگست کلی چیزمیز دیگه ام میبینه ممکنه خوشش بیاد

هرچی خیره انشاءالله

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
سلام عزیزم به سلامتی، گلم چون آندومتریوز داشتی دمنوش گل پنیرک یا شربتش عالیه برای جلوگیری از عود الت ...

سلام زينبي بابا جون

مرسي كه جوابمو دادي

اتفاقا چند وقته دارم دمنوش گل پنيرك رو ميخورم اما نميدونستم براي انتقال هم خوبه خوشحال شدم😋

من تا حالا طب سنتي نرفتم اما خودم حس ميكنم طبعم سرد هست

شما بعد انتقال استراخت مطلق بودي؟

من خونمون طبقه دوم و بدون آسانسور

ميخوا ببينم اشكال نداره برم آمپولم رو بيرون بزنم يا بايد بگم كسي بياد خونه

منم تيروييد كم كار دارم و قرص ميخورم پس منم شير سويا نخورم؟! درضمن من شديدا يبوست دارم حتي با كلي روغن زياون و انجير و گلابي به نظرت نشاسته رو چيكار كنم؟! 

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم