2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست

بچه ها من كلا يه جنين دارم ميخوام برم يكي يدونمو بذارم تو دلم تورو خدا براي منم خيلي دعا كنين🙏🙏🙏🙏

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام،،خانما تا حالا از قرص ویتاگنوس استفاده کردید؟؟اخه من دوماه پیش بعداز انتقال منفیم که پریود شدم ...

منم  خوردم ۱۴ روز عقب انداختم ولی بر خلاف همیشه یه خونریزی خوب داستم  قشنگ از روز اول   به اندازه  بود  برخلاف قبلنااا  

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
زيني بابا جون شما آناناس و انبه هم بعد انتقال ميخوردي؟!

اناناس گرمه   ولی منم میخوردم   ولی ایندفعه نمیخورم دیکه

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
گلم ویتاگنوس بیس پروژسترون داره و پریود رو تنظیم میکنه و برای کسانی که کمبود پروژسترون دارن خوبه&nbs ...

زینب جون ممنون از جوابت،،یعنی میتونه از قرص ویتاگنوس باشه؟؟من خیلی دیر دوهزاریم میفته😉😉

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
منم  خوردم ۱۴ روز عقب انداختم ولی بر خلاف همیشه یه خونریزی خوب داستم  قشنگ از روز اول &nbs ...

پس ویتاگنوس سابقه عقب افتادن پریودی داره،،،همش میگم چی میشه معجزه بشه ومامان بشم،،حداقل حسرت به دل نمونم خخخ

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
پس ویتاگنوس سابقه عقب افتادن پریودی داره،،،همش میگم چی میشه معجزه بشه ومامان بشم،،حداقل حسرت به دل ن ...

نمیدونم  واسه من کا افتاد عقب یه کم  بیبی زدم منفی بود ...

نمیدونم  واسه من کا افتاد عقب یه کم  بیبی زدم منفی بود ...

خدا کنه مشکلمون رو حل کنه،،بقیه اش پیشکشش خخخ،،توکل بخدا هرچی خدا بخاد همون میشه عزیزم

سلام خواهرهای خوبم.من امروز آزمایشم مثبت شد.خدای بزرگ به من لطف کرد و معجزه اش رو نشونم داد.لحطه ای ...

سلام مبارکه عزیزم😍😍😍😍 انشاءالله همه باردارا نه ماه بارداری راحتی رو داشته باشن ماهم همینطور🙏🙏🙏

میشه بپرسم روز چتد آزمایش دادی عدد بتات چند بود؟

خدایا...شکرت😍

بچه ها ايا لترزول خونريزي پري را كم ميكند؟؟

من اين سيكل فقط دو روز خونريزي شديد داشتم بدون لخته كه مشكوكم چون هميشه لخته هست طبيعتاً ولي ايندفعه نبود و اينكه روز سوم خيلي كم شد در حد ببخشيد روم ب ديوار خيلي خيلي معذرت خيلي خيلي شرمنده پد دو سه بار فقط چهار انگشت كثيف شه، معذرت، اونم خيلي رقيق و كمرنگ حالا توهم زدم نكنه باردارم😂😂😂😂 جرات ندارم لترزولو بخورم😐 علائم جنون واضحه؟ يا بيشتر توضيح بدم؟!😑 قشششنگ قاطي كردم، حالا بگين ايا لترزول خونريزي پري رو كم ميكنه؟؟

...
آخ آخ همش خوشحال بودم میتونم برم خرید ولی گویا نمیشه  اما برنامه ام اینه تو نت میگردم و آدرس م ...

عزیزم میتونی تو نت ی جا رو پیدا کنی ک سیسمونی کامل رو داره..باماشین بری اونجاهم راحت روصندلی بشینی تاجنسا رو نشونت بدن و انتخاب کنی...من همچین جایی رو از اینستا پیداکردم...راحت رفتم خرید کردیم.همهه چی کامل داشت(من.شیرازم.البته)..اذیت هم نشدم ..برا سرویس چوب و ایناهم ک.میتونی بری تولیدی ها ک اونم با ماشین شخصی بری پیاده شی وانتخاب کنی

خب میشه بگی بقیه هم.برات بخرن ولی اینکه خودت بری و انتخاب کنی ی چیز دیگست😍😋

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
خیلی بهت تبریک میگم عزیزم انشالله سلامت بغلش کنی بخدا خیلی برات خوشحال شدم

😍😍😘😘😭😭

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
نگران نباش هومت جان  پروتکل ها تغییر کرده، با خیال راحت دوز خودتو بخور

😘😘مرسی که جواب دادی😍

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️