2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست

خانم هاي عزيز سلام، اميدوارم همگي خوب باشين

من آندومتريوز داشتم كه لاپارا كردم و بعدش دكتر بهم ٤ ماه وقت داد تا طبيعي اقدام كنم كه متاسفانه نشد

الان ميخوام برم براي انتقال جنين فريز شده تو رويان

ميخواستم ببينم از حالا چه كارهايب بايد انجام بدم يازنبايد انجام بدم

خانم هايي كه مثبت شدين اگه براتون مقدور از تجربه اتون برام بگين😍😍😍

ايشالا تو دلياتون رو به سلامتي بگيرين بغلتون🙏

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گلم خواهر شوهرم با دکتر مریم اشرفی بود، ‌‌‌ خیلی راضی بود، روز بعد عمل رفت حموم چون محل برش روی ...

گلم متاسفانه شنیدم همه پزشکای نیکان زیر میزی میگیرن واقعا از خواهر همسرت بپرس اینجوریه .

متاسفانه بیمه خودم طرف قرارداد نیس .اما بیمه همسرم فکر کنم باشه 

سلام خواهرهای خوبم.من امروز آزمایشم مثبت شد.خدای بزرگ به من لطف کرد و معجزه اش رو نشونم داد.لحطه ای ...

افسانه جون خيلي خيلي بهت تبريك ميگم اميدوارم نه ماه بارداري خوبي داشته باشي عزيزم

شما هم انتقال داده بودين؟ 

ميشه از سرايطتون بهم بگين و اينكه براي مثبت شدن چيكار كردين؟!

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
ملمانتي خوشگل ميشه منو راهنمايي كنين لطفا!!!😔

سلام

🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن
گلم متاسفانه شنیدم همه پزشکای نیکان زیر میزی میگیرن واقعا از خواهر همسرت بپرس اینجوریه . متاسفانه ب ...

نه اتفاقا این جور نبود، چون زیر میزی نگرفت منم دارم بهش فکر میکنم

واسه من زیر میزی خط قرمزه، تا حالا هم زیر دست هیچ دکتری نرفتم که اهلش باشه 

آخه معنی نداره بیمارستان خصوصی باشه و زیر میزی بخوان باز

حالا تو دولتی میگیم اوکی سهم دکتر کم هست و دیر میدن ولی تو خصوصی دیگه پول خون آدمو میگیرن خودش به اندازه کافی گرون هست 

دقيق يادم نيست دكترم گفت دو ماه بخور يا يكماه ولي من دو ماه خوردم سنتم زياد نيست اصلا ivf براي همين ...

والا همینو بگو 

اگه همه چی عالی و بود و سن کم بود دیگه آدم میکرو نمی‌کرد، همون طبیعی جواب میگرفت

سلام خانمها من ماه قبل با وجود مصرف استرادیول روزی ۳تا اندومترم خطاش منظم نبود و سیکلم کنسل شد .پریو ...

سلام عزیزم بله ال دی کیست رو از بین میره 

سوپر فکت رحم و تخمدان رو به حالت یائسگی موقت میبره تا دفعه دیگه بهتر جواب بده به داروها و منظم بشه آندومتر