2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
بچه ها لطفا همه جواب بدید کیا دکترشون قبل از شروع سیکل بهشون LD دادند؟و چه کسایی نداشتند؟ لطفا ذخی ...

من نداشتم عزیزم،امروز هم اولین روز آمپولم بود،آزمایش میگه ذخیرم یکه که به نظر خودم کمتره

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امروز که روز 16 ام بود ازمایش دادم و شده 129 به نظرتون خوبه؟ 

مبارک عزیزم بسلامتی💙

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏
نه خوبه اتفاقا چون همسر من تنهایی به هیچ عنوان نمی تونه نمونه بده 😥ولی خب در کل میگم یعنی تو اون وض ...

آخی.پس ما کلا خیلی بی رگ بودیم.

اینجا اکثرا با این قضیه مشکل داشتن ، ما ولی خیلی ریلکس بودیم.

🙈🙈با نزدیکی نمونه دادیم ، 🙈🙈

اومدیم بیرون خانمه پرسید ، چون انگار باید بدونن ، اونجا فقط خجالت کشیدم بهش بگم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
بچه ها لطفا همه جواب بدید کیا دکترشون قبل از شروع سیکل بهشون LD دادند؟و چه کسایی نداشتند؟ لطفا ذخی ...

من داشتم ، ذخیرمم دقیقا نمیدونم ولی فک کنم ۴ اینا باشه.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

برای من سیکل لانگ بود قرص ال دی از روز پنچ پری واز ذوز ۱۷ پری امپول بوسرلین واز روز ۴ دوره بعد شروع امپولها ذخیره تخمدان ۲/۸ ابعاد تخمدان نرمال 

فكر كنم در صورتيكه پريود منظم داشته باشيد LD نميدند 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
سلام لیانا جان سونو تموم شد زود بیا بهمون خبر بده که ما هم خوشحال شیم ببینیم چندتا نی نی داری عزیزم

نسرين جون تو خصوصي بهم پيام دادي ولي الان ميبينم پيامت نيست عزيزم ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
بچه ها یه خبر خوووووب  لیانا جون دو قلو داره 😍😍😍😍😍😍😍 هر سه حالشون خوبه لیانا گلی برات ...

مرررررسي زينب جون عزيز دلم🥰🥰 

انشاالله قسمت همه منتظرا 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

با گريه  براي همتون دعا كردن انشاالله منتظرا انتظارشون به پايان برسه باردارا هم راحت زايمان كنن 💋❤️💋

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
پیش کدوم دکتر آی وی اف کردی.؟من تبریز پانکچر شدم.ذخیره تخمدانمم خوب بود ولی سیکلم لانگ نبود.

دکترت تبریز کیه؟ اخه منم تبریزم

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........

من ذخیره ام بالا بود و قرص ال دی هم نداشتم

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........

دوستاي عزيزم ممنوووووون از تبريكاي قشنگتووووووون💋💋💋

انشاالله منتظرا دامنشون سبز بشه تا خوشحالي من هم كامل بشه 🤲🏻

همه مامانا هم ني ني هاشون رو سالم و به موقع در آغوش بگيرن 🤲🏻خيلي دوستون دارم انشاالله همگي حاجت روا بشين 🌹🌹