2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
عزيزم من از حدودهاي همين هفته ٢٠ اينطورها توي رون پاهامرميزدم اثرش كم نميشه نگران نباش ولي دوستاني ه ...

مرسي عزيزم 🙏🏻🙏🏻🌹🌹🌹

ميشه دقيقا بگي كجاي رون داخل يا بيرونش؟ بالا يا وسط؟

ببخشيدا من خيلي سوْال ميكنم🙈

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خودمم استرس میگیرم.همسرم هم بدتر از من.همیشه نمونه دادن سخته براش.منم هرچی کمکش میکنم نمیشه.ولی ب ...

من زنگ زدم دفتر مرجع تقلید همسرم پرسیدم.میگفتن حتما باید خودت انجام بدی.هر چی چونه زدم اینجا ضرورت قبول نکردن

خدایا شکرت.ازت میخوام همونطوری که دل ما رو با یه تو دلی شاد کردی دل همه آرزومندها رو شاد کنی‌.
سلام دوستان کسی می دونه امپول پرولوتن کجا داره من فمولایف زدم تا الان همش جاش ابسه کرده می خاره دکتر ...

ساناز جون نگران نباش من فقط ٢ ماه هر دو هفته پرولوتون زدم و يكدفعه قطعش كردم تازه بعدش اصلا شياف هم نداشتم .

من زنگ زدم دفتر مرجع تقلید همسرم پرسیدم.میگفتن حتما باید خودت انجام بدی.هر چی چونه زدم اینجا ضرورت ق ...

گلم تماس گرفتن خیلی معتبر نیست، ممکنه آبدارچی دفتر جواب بده، نهایت تو اینترنت بگردی معتبر تره 

ولی با نزدیکی میشه نمونه داد، واسه میکرو هم حتی ما اون جور نمونه دادیم، نگران نباشید مشکلی پیش نمیاد 

واسه آزمایش هم همسرم تنها میرفت واقعا سختش بود اما چه میشد کرد، یا باید تادالافیل می خورد با عوارض وحشتناک یا باید تنها میرفت

دیگه منم واسه میکرو و آی یو آی فقط بهش تادالافیل میدادم به خاطر بحث شرعی‌

واسه آزمایش هم همسرم خیلی عذاب وجدان می گرفت ولی خوب بهش میگفتم واسه لذت نیست که، اصلا آقایون متاهل با این چیزا لذت نمیبرن بنده های خدا

ببخشید واضح میگم ولی بین ارضا شدن و لذت بردن فرق هست

روندش چطوری بود؟یه هفته اول سونوگرافی داشتی؟برا گرفتن مرخصی میپرسم.

هفته اول چی عزیزم؟؟

ی سری آزمایشای روتین هست که شما همسرت باید انجام بدین و عکس رنگی و تست اسپرم و...روز دوم پریودتون میرید بنا به تشخیص دکترتون وارد سیکل پانکچر میشید و مصرف داروهاتون شروع میشه معمولا سه یا چهار بار سونو میشید تا فولیکولا به اندازه مناسب برسن بعد میرید برای چانکچر که همسرتونم همون روز نمونه میده اگه شرایط رحم مناسب باشه و هایپر نشید تو همون سیکل براتون انتقال میدن اگه هم دور از جون هایپر بشین دو سه ماه بعدش میرید برای انتقال

خدا جونم شکرت...
بچه ها یه خبر خوووووب  لیانا جون دو قلو داره 😍😍😍😍😍😍😍 هر سه حالشون خوبه لیانا گلی برات ...

به به خوش خبر باشی عزیزم😍😍

مبارک باشه لیانا جان خدا رو شکر بارداری خوبی داشته باشی به سلامت نی نی هاتو بغل بگیری😍

خدا جونم شکرت...
وای بجه ها یعنی چی آخه؟ الان همسر من خودش نمونه داده من همراش نرفتم تو اتاق، جنین هایی که تشکیل میشه ...

گلم دیگه بهش فکر نکن اصلا 

چون اولا نمی دونستین

دوما قصد لذت که نبوده 

بعدش هم کلی دعا بخون براشون درست میشه، نبینم به جوجه ها نگاه بد داشته باشی ها

اونها پاک و معصوم ان

حتی تو اسلام به بچه نامشروع هم میگن پاکه

ماها اگر می تونستیم که طبیعی بچه دار می‌شدیم بدون این همه بدبختی، خدا خیلی مهربونه خیلی