2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
زینب جون این تیر کشیدن پهلو میتونه نشونه خوبی باشه یا عادیه ؟

گلم شما به فال نیک بگیر، ان شاء الله مامان شدی😍😍😍

یادمه چند سال پیش یکی از دوستان میگفت نتیجه آز هر چی شد بعدش بهش فکر میکنم، فعلا میخوام این دو هفته رو حس کنم یه مادر باردارم و با بچه هاش صحبت می‌کرد 

خیلی جالب بود مامان شد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها من یه مشکلی دارم نمی دونم باهاش چیکار کنم واقعا! من وقتی دکتر میخواد برام سونو کنه خیل ...

عزيزم منم مثل شما بودم البته خيلي مشكل من حاد بود من رفتم سكس تراپ دكتر راحله اماني بعد ٣سال تونستم نزديكي داشته باشم 

الانم هنوز با سونو اينا يذره مشكل دارم به خاطر همين انتقالم با بيهوشي بود 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام خانوما خوبید؟ من یه سوال دارم من الان روز سوم هستم که سیکل آی وی اف شروع کردم رفتم بیمارستان ...

به سلامتی عزیزم ان شاالله نتیجه بگیرین

گلم اگر ذخیره تخمدان شما بالا هست باید این رژیم رو رعایت کنی

هر روز 3 تا سفیده تخم مرغ بخوری حالا تو سالاد تو غذا هر جور راحت تری

از روز پانکچر هم تا شروع پریود روزی 7 تا 8 سفیده تخم مرغ

غذاهم سعی کن مرغ و گوشت باشه و برنج و شیرینی کمتر

آبمیوه طبیعی و آب زیاد هم عالیه مصرف کنی و اصلا مایعات واجب هست تو این مدت

فعلا اینا به ذهنم میرسه

سلام به همه دوستان عزيز،ببخشيد ازتون راهنمايي ميخواستم،من ابن سينا دو جلسه پيش ذنوبي رفتم برام يه سر ...

سلام عزیزم، ابن سینا خیلی مرکز معتبر و خوبیه 

درست گفتن باید میکرو کنین، خدا رو شکر ذخیره شما برای میکرو عالیه و جواب میگیرین، نگران نباش

براي تقويت تخمك خوب بايد چيكار كنم،از الان استرس دارم نكنه ميكرو كنم بخاطر كيست تخمك خوب هم نداشته ب ...

گلم تمام این مراکز خوب هستن، و دفعه اول مامان شدن هم کاملا خواست خداست 

فقط یه نکته آزمایش های انعقادی رو حتما انجام بده بعد وارد سیکل بشو چون‌ خیلی اهمیت داره برای مثبت شدن و ادامه بارداری

سلام دوستان خوبین؟؟ کسی میدونه برای ای وی اف دوم چند ماه بعد زایمان میتونیم اقدام کنیم

گلم بستگی به توان بدن خودت داره ولی حداقل اولی رو از شیر باید گرفته باشی به خاطر تداخل داروها با شیردهی

و بدنت هم تقویت کرده باشی حسابی

مامان گل و با انگیزه ان شاء الله مجدد جواب بگیری، التماس دعا

چرا اخههههه، خانم ها با فیبروم بزرگ و کیست و... تسلیم نمیشن و مامان هم شدن، یه کیست کوچیک که دیگه چی ...

نمی دونم شاید چوح فکر می کردم‌مشکلی ندارم اخه pco نوشته تو آزمایشم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
گلم آزمایش اسپرم همسرتون واسه میکرو عالی بود سونو شما هم عالیه، فقط یه کیست کوچیک داری که مشکلی نیس ...

راس میگین خدا از دهنتون بشنوه یعنی مشکلی نیست

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود