2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
سایز رحم نرماله ضخامت اندومترت٨ک خ خوبه سایزتخمکات کوچیکه هم چپ وهم راست pcoهستی یعنی تنبلی تخمدان د ...

اخهه من تاحالا تنبلی تخمدان نداشتم کیستم نگفت نه دارو نخوردم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخهه من تاحالا تنبلی تخمدان نداشتم کیستم نگفت نه دارو نخوردم

کیستت نوشته کوچیکه براهمین نگفته چون خودش رفع میشه براهمه خانماپیش میادخب چون تخمکات کوچیکه بایدداروبخوری معمولاpcoب دارو خ خوب جواب میده وبرای ای وی اف تخمکات زیادمیشن که این خوبه

دوستان کسی میدونه تو میکرو چجوری اسپرم انتخاب میکنن از تو نمونه؟ منظورم اینه چجوری اسپرم بهتر رو از ...

زیرمیکروسکوپ اونایی ک سالمن مشخصن وجدامیکنن  یه کاره خیلی ظریف وتخصصیه دیگه

دوستان کسی میدونه تو میکرو چجوری اسپرم انتخاب میکنن از تو نمونه؟ منظورم اینه چجوری اسپرم بهتر رو از ...

اتفاقا منم ب این مورد مشکوک شدم واقعیت اینه که سطح امکانات مثل میکروسکوپ و تجهیزات مرکز و تخصص و قدرت تشخیص جنین شماس خییییلی ربط داره

...
سلام بچه هامنم باای وی اف مامان شدم والان پسرم ٩ماهشه مشکلم لوله های پیچ دار هیدروسالپنکس واندومتریو ...

عزیزدلممممم چقدر کامنتت حال من منتطرناامید روخوب کرد.خدابرات حفظش کنه الهی...خداروشکر😘

عزیزم کلا درمورداینکه ترسشوبزاره کنارچون باشوهرش مشکل پیداکرده بودسراین قضیه گفتم شوهرت سردمیشه ازت ...

آفرین به تو که به دوستت کمک کردی... ولی واقعا بعضی وقتها دست خود آدم نیست و نا خود آگاه این اتفاق میوفته. منم اول قفل میکردم و خیلی اذیت میشدم. حالا تو این پیج شاید جاش نباشه بگم ولی منم کم مشکلات سر این موضوع نداشتم و ندارم... شوهرمم واقعا سرد شده متاسفانه

آره رویانه فقط  الان مکه رفته ولی گفتن 20 شهریور میاد مرکز، دوشنبه ها صبح و بعد از ظهر مطب بود ...

زینب جون من تورویان ۳بار میکرو کردم حالا هر دکتری میرم میگن  جنین اهدایی .میخوام دوباره تو رویان با یه دکتری که واقعا دلسوز وحاذق باشه ویزیت بشم تا بتونم تصمیم درستی بگیرم میشه یکی رو بهم معرفی کنید؟ 

سلام عزیزم..نه محیا جون خوب نیستم.‌.پدرشوهرم،مادرشوهرم با خواهرش و شوهرش رفته بودن مسافرت، تصادف کرد ...

سلام سارا جون ، عزيزم خيلي ناراحت شدم براي اتفاقي كه براتون پيش اومده ، خدا پدر شوهرت رو رحمت كنه و ان شا الله خدا بهتون صبر و آرامش بده .

به حرف كسي هم كار نداشته باش عزيزم ، واقعا مردم نميدونن توي چه شرايطي چه حرفي بزنن ، ان شا الله كه خدا هدايتشون كنه . 

زینب جون من تورویان ۳بار میکرو کردم حالا هر دکتری میرم میگن  جنین اهدایی .میخوام دوباره تو رویا ...

یعنی بیشتر از سه بار میکرو نمیکنن؟ طی اون سه بار جنینات چه طور بود وضعیتشون؟ شرایط اس همسرتم ممکنه محبت کنی بگی؟ میدونی من دوبار پانکچر شدم جنین خوب نشد اصلا براهمون داغونم و‌بدتر اینکه سردرگمم نمیدونم کجا برم چ کنم

...
الان تو نزدیکی یکم بهتر شدم یکم البته ولی سونو خیلی مشکل دارم. به دوستت چی گفتی که خوب شد؟

چون واژینیسموس هستی رفتی برا ivf؟؟؟؟😳😳😳

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️