2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684577 پست
منم بدنم داغ بود عزيزم ولي زير پتو ميخوابيدم فكر نميكردم از علائم باشه  ايشالا مامان شدي

سلام لیانا جانم والا زیر پتو هستم منم مادرم میگه دختر بدنت اتیش این چیه میندازی رو خودت میگم سردمه خودشون میگیره😂😂😂 انشاالله ممنونم از انرژی دادنت انشاالله خدا نی نی هاتو برات نگه داره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم بخاطر توجهت به سوالم خیر ببینی

خواهش میکنم عزیزم باز اگه کسی بدکن ببینه حتما جواب میده🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
نه عزیزم، پایین نیست به شرطی که fsh هم در حد نرمال باشه  روز دوم یا سوم قاعدگی هم فولی آنترال ...

ممنون.عزیزم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
وای نگو که اصلا نمیتونم تصور کنم تا ماه ۹ باید بزنیم😭😭😭😭😭همینجوریش دیگه جا نداره دیگه کجا بزنیم ...

این سوزنش بزرگتره و انگار کلفت تر.

من فقط دو سه باری ک خون اومد خیلی سوخت.انگارم زیرش یک‌کم سفت شده. ولی اصلا کبود نشده. در حالیکه هپارین ، دو طرف نافم رو زرد و کمی تیره کرده بود. توی این یک هفته ک دارم اینو میزنم اونا پاک شدن و جاشون داره خوب میشه.

اما آنوکسا سخت میره داخل، به راحتی هپارین نمیتونم بزنم. باید زور بدم ، انگار خود زنیه.سختمه.

انگار پوست شکمم سفت شده.نمیدونم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
سلام لیانا جانم والا زیر پتو هستم منم مادرم میگه دختر بدنت اتیش این چیه میندازی رو خودت میگم سردمه خ ...

فدات گلم 

انشاالله  با يه بتاي تپل خوشحالمون كني 🤲🏻🌹

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
فدات گلم  انشاالله  با يه بتاي تپل خوشحالمون كني 🤲🏻🌹

لیانا کی میری سونو بسلامتی

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
لیانا کی میری سونو بسلامتی

نفس جون انشاالله ١٣شهريور چهارشنبه ساعت ٦

واسم دعا كن

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام بچه ها من یه مشکلی دارم نمی دونم باهاش چیکار کنم واقعا! من وقتی دکتر میخواد برام سونو کنه خیل ...

گلم احتمال زیاد واژینیسموس داشتی که کامل درست نشده، یه مشاوره پیش متخصص زنان بری درست میشه 

آندومتریوز هم والا تشخیصش با دکتر هست نه اینکه از بیمار بپرسن

آفرین به تو که به دوستت کمک کردی... ولی واقعا بعضی وقتها دست خود آدم نیست و نا خود آگاه این اتفاق می ...

عزیزم حتما درست میشه مورد شما اصلا شک نکن، ساده تر از اونی هست که فکر می کنی، فقط کافیه پیش دکتر خوب برید

هر کسی از این مشکلات تو زندگیش پیش میاد

منم پارسال مدت حدود 8 ماه همسرم سرد شده بود شدید، خیلی سخت گذشت ولی درست شد، خیلی تلاش کردیم اولش اصلا جواب نمی‌داد خیلی غصه می خوردم، میگفتم خدایا حالا بچه نداریم درست ولی دیگه این مدل آزمایش رو نمی‌فهمم، خیلی اذیت شدیم از لحاظ روحی ولی بعد درست شد با صبوری، هم دلی، راحت صحبت کردن، فرصت دادن و درک کردن دو طرف بالاخره حل شد

اولش کلی سرخ و سفید شدم موقع صحبت با دکتر، همسرم کلی دلخور شد ولی با برخورد درست دکتر فهمیدم اصلا نباید از صحبت در مورد این جور مشکلات خجالت کشید، درسته این مسائل خصوصی هست ولی نباید باعث بشه برای بهتر شدن روابط و رفع مشکلات خجالت کشید