2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست

براي تقويت تخمك خوب بايد چيكار كنم،از الان استرس دارم نكنه ميكرو كنم بخاطر كيست تخمك خوب هم نداشته باشم ،مركز ابن سينا خوبه يا رويان يا اميد يا برم بيمارستان آبان،چه ازمايشاتي مهمه قبلش و كدوم دكتر احمال اينكه بار اول بگيره بيشتره،چون همسرم كارمنده و واقعا مرخصي گرفتن و رفت و امد زياد سخته

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@ خاکستری جان شما آمپول بتا که دکتر داده بود تزريق کردید?

سلام عزیزم.نه تزریق نکردم!چون بعدش یه دکتر دیگه رفتم گفت نیازی نداری چون تهدید به زایمان زودرس نیستی!

هنوزم تو یخچاله...نمیدونم استفاده ش کنم یا نه

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
دقیق نمیدونم ولی از دوستانم بودن  که دی اف ای بالا بوده وکیفیت جنین هاشون a شده

ازمایش dfi یعنی ازمایش ژنتیک اسپرم که نشون میده اسپرم ترک برمیداره وشکافته میشه که بهترین حالت زیر ۱۵ هست بله یعنی کیفیت اسپرم پایین هست ودر کیفیت جنین بیتاثیر نیست

سلام به همه دوستان عزيز،ببخشيد ازتون راهنمايي ميخواستم،من ابن سينا دو جلسه پيش ذنوبي رفتم برام يه سر ...

سلام‌عزیزم دکتر ذنوبی خیلی دکتر خوبی هستن و خیلیم کارشون خوبه من خیلی دوسشون دارم و تعریفشونم از مریضای دیگم زیاد شنیدم 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
خواهشن هر كي اطلاعاتي داره راهنماييم كنه يه عمر دعاتون ميكنم    

سلام عزیزم خوبی من در بیمارستان ابان ای یو ای کردم خیلی بیدر پیکره وخیلی گرون بین مرکز ریان وابن سینا رویان قیمت مناسب تری داره من با رویان شروع کردم ولی مدارکم رو کپی کردم وبه ابن سیناهم نشان دادم وگفتن ماهم همین کارو میکردیم دکترای ابن سینا بهتر از رویان هستن ولی ای وی اف ومیکرو یه کار تیمیه ودکتر انقدر مانور نداره ولی چیزی که هست کار جنین شناسی رویان قوی تره وبه نظر من از همه لحاظ مهمترین بخش هم همین قسمت هست حالا باز خودت هم تحقیق کن 

دوستان کسی میدونه تو میکرو چجوری اسپرم انتخاب میکنن از تو نمونه؟ منظورم اینه چجوری اسپرم بهتر رو از ...

عزیزم اگر اشتباه نکنم از روی مورفولوژی و حرکتش انتخاب میکنن

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام عزیزم.نه تزریق نکردم!چون بعدش یه دکتر دیگه رفتم گفت نیازی نداری چون تهدید به زایمان زودرس نیستی ...

به من داد دکترم منم خدا رو شکر چیز خاصی نداشتم ولی فکر کنم به خاطر فیبرومم بهم داد پنج شنبه و جمعه زدم توکل به خدا انشالله که خیره

سلام به همه دوستان عزيز،ببخشيد ازتون راهنمايي ميخواستم،من ابن سينا دو جلسه پيش ذنوبي رفتم برام يه سر ...

عزیزم درموردخودت چون یکی ازلوله هات بازه احتمال بارداری طبیعی داری واندومتریوزتنهاراهش جراحیه دیگه من خودمم داشتم وجراحی شدم تازه دکترم گف جراحی درمان قطعی نیس چون بمروربازبرمیگرده وبایدبعدازجراحی هرچه زودتربارداربشی توبارداری رشداندومتریوزمتوقف میشه اماجراحی ربطی ب بسته شدن لوله نداره اخه ودرموردشوهرت چون نرمالش صفره متاسفانه راهی جزمیکرونیست بنظرم وقتوتلف نکن وزودتراقدام کن برای میکرواصلانترس من خودمم ای وی اف کردم واین روزادیگه عادی شده موفق باشی

براي تقويت تخمك خوب بايد چيكار كنم،از الان استرس دارم نكنه ميكرو كنم بخاطر كيست تخمك خوب هم نداشته ب ...

برای تقویت تخمک ورحم درروزهای پریودی ازخوردن سردیجات ولبنیات دوری کن صبح هاناشتاعسل وسیاه دونه بخورچایت حتمابادارچین وهل باشه حلوای میتی رادرست کن بخوردستورش تونینی سایت هست این معجونی ک بت میگم هم خودت بخورهم شوهرت شیرخرماموز۴مغززنجبیل دارچین کنجدعسل همه رابریزتومخلوط کن ونوش جان کن برای شوهرتم یه پیازتفت بده توروغن زیتون وتوش تخم مرغ محلی نیمروکن عالیه یاتخم مرغ وخرمانیمروکن من همه ایناروخودم خوردم و٢٢تاتخمک داشتم روزپانکچرالبته قبلاهم میخوردم تخمکام خوب بوداماچون لوله هام پیچ داشت طبیعی باردارنشدم موفق باشی