2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
خانم ها کسی میدونه رویان تهران اواخراسفندیااوایل فروردین ivfانجام میدن یاخیر؟من موندم الان برم واسه ...

عزیزم منظورت شروع واسه پانکچر هست یا انتقال ؟؟؟ زنگ بزن مرکز راهنماییت میکنن

خداجونم شکرت       
سلام بچه ها ببخشید خیلی معذرت میخوام من یبوست شدید دارم چکار کنم؟کاهو و میوه هم زیاد میخورم 

شیر خیلی خوبه بنظرم 

رو کاهو یه کم روغن زیتون بریز بخور 

آب فراوون بخور

خداجونم شکرت       

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عزیزم من سری پیش هم نمیخواستم به خانوادم بگم ولی نشد شغل همسرمنم آزاده ولی اصلا طوری نیست که ب ...

عزيزم شما واسه ٣روز غذا درست كن بزار يخچال البته اگه همسرت ميخوره 

روز قبل انتقال خونه رو قشنگ تميز كن اگه خريدي داري انجام بده 

بعد ٣روز اشكال نداره ميتوني آروم آشپزي كني گلم 

يكي دوبارم غذا از بيرون بگيريد 

به نظرم نگو به كسي اينجوري با سوالاشون اذيت ميشي بعد همش به اين فكر ميكني اگه منفي شه جوابشون رو چي بدم ميدونم اين استرس ها باهات هست اينجوري ديگه به چيزاي منفي فكر نميكني  

از خونه هم ميتوني بري بيرون مثل زينب جون من چون همسرم خيلي حساس بود اجازه نميداد فقط كار سنگين انجام نده 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
خانم ها کسی میدونه رویان تهران اواخراسفندیااوایل فروردین ivfانجام میدن یاخیر؟من موندم الان برم واسه ...

عزیزم منم معلمم .اگه میتونی با ادارتون صحبت کن ببین باهات همکاری نمیکنن واسه مرخصی ؟ من خودمم با اداره صحبت کردم خیلی دارن باهام همکاری میکنن.البته من تز اقوام و آشناها هیچ کس نمیدونه اما بخاطر شرایطمون مجبور بودیم موضوع رو با مدیر مدرسه و رییس اداره در میوم بزاریم.میخواستم مرخصی بدون حقوق بگیرم اما رییس آموزش و پرورش پیشنهاد داد چون میدونه هزینه ها بالاست بخاطر اینکه حقوقم رو کامل بگیرم ساعتام غیر آموزشی باشن که.هر وقت نیاز به مرخصی داشتم مشکلی نباشه. هر وقت هم باردار شدم که مدارک رو میبرم و مرخصی استعلاجی میگیرم.منم سیزدهم دارم میرم رویان که اگه مشکلی نبود سیکل رو برام شروع کنن.بنظر من اگه میتونی الان سیکل رو شروع کن.آخه واسه ماها که شهرستانیم بخوایم بمونیم تا موقعی که هم مدرسه ها تعطیل باشن هم مراکز باز باشن باید تا خرداد صبر کنیم اونموقع هم تقریبا دیر میشه.من نمیدونم فرواردین رویان باز هست یا نه اما بنظرم ریسک نکن و الان یبار امتحان کن 

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
دوستان برای پرولاکتین بالا دکترا چه قرصی تجویز می کنند؟ طرازی چه قرصی میده؟ مال من ۸۲۱ بود بالاترین ...

اگه شرایطش رو رعایت نکردی بهش اعتمادی نیست

یه باربرای من هم پیش اومد دوباره تکرار کردم نرمال بود

دوستان تروخدا بگید این عوارض کوفتی هایپری تا کی ریسکش هست.امروز دوروزه پانکچر کردم یعنی از الان هم م ...

عزيزم اگه قابل تحمل كه هيچي ولي اگه حالت تهوع زياد با دل درد داري حتما برو بيمارستان سرم وصل كنن دوست من اينجوري شد اصلا نتونست تحمل كنه البته اون ٣٠تا تخمك ازش گرفتن 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزيزم اگه قابل تحمل كه هيچي ولي اگه حالت تهوع زياد با دل درد داري حتما برو بيمارستان سرم وصل كنن دوس ...

خیلی شدیدنیست .تحمل میکنم.میترسم بیشتر بشه‌هربیمارستانی سرم وصل میکنن یا همون بیمارستانی ک معرفی کردن؟؟؟

سلام بچه ها ببخشید خیلی معذرت میخوام من یبوست شدید دارم چکار کنم؟کاهو و میوه هم زیاد میخورم 

روغن زیتون و بریز رو سوپ بخ ر

و اب داغ سماور بخور صبح ها عالیه🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
خیلی شدیدنیست .تحمل میکنم.میترسم بیشتر بشه‌هربیمارستانی سرم وصل میکنن یا همون بیمارستانی ک معرفی کرد ...

دوست من رفت همون بيمارستان نميدونم بيمارستانهاي ديگه قبول ميكنن يا نه 

مركزتون بهت دارو نداد ؟

عزیزم منم معلمم .اگه میتونی با ادارتون صحبت کن ببین باهات همکاری نمیکنن واسه مرخصی ؟ من خودمم با ادا ...

میدونی منم به دهنم رسید سیکلو شروع کنم نهایت پانکچربشم جنین به امیدخداتشکیل شدانتقالو بزارم برابعدمدارس.من غیردولتی هستم ماها مرخصی نداریم متاسفانه مگ اخرهفته ها بتونم برم

عزیزم منظورت شروع واسه پانکچر هست یا انتقال ؟؟؟ زنگ بزن مرکز راهنماییت میکنن

پانکچر.اره فرداتماس میگیرم اما تمیدونم چطوریه.سونو داپلردارم بایدبدم میگن مرکزبده اما من میخوام همین جابدم چون طول میکشه هماهنگی زمانی ونوبت دهی رویان