2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
عزيزم قضيه ivfمنو هم هيچكس نميدونه حتي الان  واسه پانكچر كه اصلا نترس من حتي وقتي بهوش اومدم ه ...

لیانا جون لطفا میگی شما که تنها بودی بعد انتقال چه طور مراقب بودی ؟؟؟ کاراتو کی انجام میداد ؟؟؟ حوصلت سر نرفت ؟؟؟ بیرون میرفتی ؟؟؟

خداجونم شکرت       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاالله ک همین دفعه اول ب خواسته دلت برسی عزیزم،خیلیادفعه اول مامان شدن اگه تاپیکودنبال کرده باشه ح ...

اره عزیزم راس میگی ممنونم از راهنماییت انشالله به امید خدا هممون نتیجه بگیریم❤️😍🥰

اونجاي كه به پُست من خورد دوتا جنين شناس داشت گوله نمك، اسم اون مركز ميلاد بود جنين شناسيش خيلي ضعيف ...

اهان نه من مرکز میلاد نمیرم البته شنیده بودم که جنین شناس هاش خوب نیستن اونجایی که من میرم یکی از جنین شناس هاش خانوم هس همه هم تعریف میکنن ازشون اما متاسفانه از شانس خوب من از 44تا تخمک فقط 3تا جنین دارم که اونم فکر نکنم ارتباطی به جنین شناس داشته باشه در این مورد من از دکترم ناراحتم چون تخمک هام نابالغ بودن به نظرم دکترم کم کاری کرد برام دکتری که یه نفر از مریض هاش ازش ناراضی نیستن اما حدس میزنم برا من کم کاری کرد این همه تخمک نابالغ تحویلم داد😭😭😭

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
دوستان برای پرولاکتین بالا دکترا چه قرصی تجویز می کنند؟ طرازی چه قرصی میده؟ مال من ۸۲۱ بود بالاترین ...

سلام صنم خوبی؟ ببین رعایت شرایط آز بی نهایت مهمه، اگر رعایت نکردی نمیتونی دارو بخوری،، 

...
اهان نه من مرکز میلاد نمیرم البته شنیده بودم که جنین شناس هاش خوب نیستن اونجایی که من میرم یکی از جن ...

ارزو خدا خیرت بده انشالله به زودی نتیجه بگیری، واقعا شنیدی که جنین شناساش خوب نیستن؟ توروخدا ب من اطلاعات بده، من غریب بودم نمیشناختم الانم با اینکه خودم متوجه شدم خوب نبود کارشون ولی باز تح دلم خون میشه که نکنه مشکلی باشه بهنی خیلی نگران شدم که خدایا یعنی چم شده که حتی یه جنین خوب نداشتم طی دوبار پانکچر توی اون جای مزخرف، توروخدا دقیق بهم بگو ایا واقعا شنیدی جنین شناسای اونجا خوب نباشن؟

...

خانم ها کسی میدونه رویان تهران اواخراسفندیااوایل فروردین ivfانجام میدن یاخیر؟من موندم الان برم واسه شروع سیکل یااونموقع اخه معلمم وشرایط رفت وبرگشت سخته یکم ازطرفی میترسم دیربشه وازمایشاتمم مجدد باید انجام بدم اونموقع

لیانا جون لطفا میگی شما که تنها بودی بعد انتقال چه طور مراقب بودی ؟؟؟ کاراتو کی انجام میداد ؟؟؟ حوصل ...

عزيزم منو همسرم تنها بوديم و خدا كمكمون كرد 

همه كارامو همسرم انجام ميداد از ظرف شستن تا غذا درست كردن

همش خونه بودم جز وقتايي كه به خاطر آمپول از خونه بيرون ميرفتم بيشتر فيلم نگاه ميكردم همسرم چون شغلش آزاده بيشتر خونه بود 

روز قبل  انتقال دو نوع غذا درست كردم كه روز اول راحت باشيم بقيه روزا هم خودم به همسرم ياد ميدادم درست ميكرد چون مركز به من گفت تا ٤روز كنار شعله گاز نباش ديگه همسرم اجازه نميداد كلا 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام بچه ها ببخشید خیلی معذرت میخوام من یبوست شدید دارم چکار کنم؟کاهو و میوه هم زیاد میخورم  

عزيزم روغن زيتون بخور يا شربت لاكسي ژل رو از داروخانه تهيه كن بعد هر وعده غذا يه قاشق بخور با يه ليوان آب 

ميوه هم بدون پوست بخور صبحا كه از خواب بيدار ميشي يه ليوان آب گرم بخور اصلا آب سرد نخور

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
ارزو خدا خیرت بده انشالله به زودی نتیجه بگیری، واقعا شنیدی که جنین شناساش خوب نیستن؟ توروخدا ب من اط ...

والا عزیزم منم یه بار از بچه ها شنیدم که میگفت یکی از جنین شناس های مرکز میلاد خیلی بی دقت هس اینا خلاصه بد میگفت ازشون منم اون مرکز نرفتم

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
عزيزم منو همسرم تنها بوديم و خدا كمكمون كرد  همه كارامو همسرم انجام ميداد از ظرف شستن تا غذا د ...

ممنون عزیزم من سری پیش هم نمیخواستم به خانوادم بگم ولی نشد شغل همسرمنم آزاده ولی اصلا طوری نیست که بتونه پیشم بمونه 

دیگه دوست ندارم خانوادمو اذیت کنم از یه طرفی هم نگران کارهام هستم موندم چیکار کنم پس😩😩

خداجونم شکرت       
ارزو خدا خیرت بده انشالله به زودی نتیجه بگیری، واقعا شنیدی که جنین شناساش خوب نیستن؟ توروخدا ب من اط ...

سلام محیا جونم خوبی ؟؟؟ کی آزمایش داری عزیزم؟؟

خداجونم شکرت