2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047020 بازدید | 684568 پست
خیلی خیلی ازت ممنونم دوست مهربونم. دکتر با سونو گفت یکیشون سالمه اما بعد که ازش پرسیدم میشه پس یکیشو ...

انرژی مثبت بفرست برای نینیهات باهاشون حرف بزن و بگو چقدر دوستشون داری و دلت میخواد براشون مادری کنی الهی ک برات میمونن عزیزم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این تیتر کاملا نرماله و دوبرابر شده کاش بعد تیتر ۱۰۶ دو روز بعدش تکرار میکردی ببینی چند شده قاعدتا ب ...

دیروزازدادم انشاالله شنبه ببرم پیش دکترببینم داروجدیدچ میده اگه گفت دوباره تکرارمیکنم

عزیزم حالا من دل درد پریودی داشتم هر کی یجوره شاید نینی شما بی سرو صدا داره خودشو تو دل مامانش جا می ...

ممنووون گلم انشاالله همينطور باشه 🥰🥰

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
داروخونه دکتر نصر داره.من چند روز پیش گرفتم

عزیزم از بیرون نسخه ی دکتر دیگر رو قبول میکنن اون داروخونه؟یا نه فقط باید مهر دکتر نصر باشه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ثمین جون هپارین بجای انوکسا میخای بزنی؟ یا کلا انوکسا هم بهت ندادن؟

وقتی + میشم تازه یادش میوفته آنوکسان بده.اصلا همزمان با انتقال بهم هپارین نمیده میگم اینبار از روز انتقال یا یکروز قبلش نمیدونم هپارین رو شروع کنم به محض + شدن انوکسان رو خودش میده دکترم.نظرتون چیه؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
مگه مشکل انعقادی داری؟! هپارین که سخت گیر نمیاد، ivig سخت گیری دارن حتی واسه نسخه آزادش🤔🤔🤔

هم ایمنی هم انعقادی هم فاکتور سقطم بالاست بگو چه مشکلی ندارم اونو بپرس خواهر

وقتی + میشم تازه یادش میوفته آنوکسان بده.اصلا همزمان با انتقال بهم هپارین نمیده میگم اینبار از روز ا ...

من از ۵ روز قبل انتقال انوکسا ۴۰۰۰ میزدم ولی فکر کنم کافی نبوده دوزش

نمیدونم دقیقا ولی یادمه یکی از بچه ها نوشته بود هپارین اثرش بیشتره 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
خیلی خیلی ازت ممنونم دوست مهربونم. دکتر با سونو گفت یکیشون سالمه اما بعد که ازش پرسیدم میشه پس یکیشو ...

عزیزم یه چیزی برات تعریف کنم.یکی از دوستای من دو قلو باردار بود و هردو تا جنین داخل یه کیسه.دقیق نمیدونم هفته چندم بود که یکی از دوقلو ها از بین رفت همه دکترا بدون استثنا گفتن اون قل سالم باید سقط بشه چون داخل یه کیسه هستن تنها یه خانم دکتر به نام فرشته حقیقت بهش گفت من بچتو نگه میدارم و خلاصه بچه صحیحو سالم دنیا اومد و حتی از طرف دانشکده پزشکی بخاطر این مورد جایزه و لوح تقدیر گرفت.توکل به خدا همه چیز رو بسپار با خودش 

@elhamiiiiiiiii    

سلام عزیزم. ماهم خوبیم‌شکر خدا🍀🌼💜

شک نکن همیشه دعاگوتون هستم..

نگران نباش خدایی که داده خودش مراقبشه😘😙😍

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
وقتی + میشم تازه یادش میوفته آنوکسان بده.اصلا همزمان با انتقال بهم هپارین نمیده میگم اینبار از روز ا ...

ثمین جون..اخه چرا باوجود مشکل انعقادی همزمان باانتقال بهت نمیدن..این اشتباهه اخه بنظر من...من حتی بدون داشتن مشکل انعقادی هم از اول سیکلم اسپرین و از روز انتقال انوکسان بهم دادن..ایندفعه حتما خودت پیشنهاد بده و پیگیری کن ک حتما هپارین یا انوکسا داشته باشی از روز انتقال عزیزم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
روز ۱۴ انتقال بتا دادم ۳ هزار بود. سه روز بعدش تکرار کردم ۱۰ هزار شد. بذار ببینم اگر عکس بی بی چکم ...

عه خواهر شما هم ننه شدی؟مبارکت باشه عزیزم