2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
عزیزم.خداروشکر ک بهتری...معلومه قرصه حسابی بهت حال داده...همش غلط تایپ کردی از ذوقت😂😂😂😂

😁اره الان دیدم

واقعا عذاب تهوع خیلی خوشحالم امیدوارم خودم و چشم نزنم😉😗🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
[QUOTE=100798439][QUOTE=100791969]عزیزم من کلینیک سارا البته پیش یه دکتر دیگه بودم به نظر نمیاد جنین ...

ممنونم دوست عزیز

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخ راست میگی یادم رفت میزارم الان شما ماه ۴ درسته؟میزارم انشاللله💜💜انقدر درگیر تهوع و اینا بودم یا ...

اره مال ماه ۴ رو بزار اگه برات زحمتی نیست ♥️♥️♥

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
سلام زینب جان  من جنین فریز دارم رفتم برا انتقال پیش دکتر عارفی آزمایشات را دید همشون خوبن مشکل ...

ببين اگر مشكل هورموني نداشته باشي و تا حالا مشكل ضخامت نداشته باشي اتفاقا همون سيكل خودت خيلي هم عاليه، دكتر عارفي رو نديدم اخلاقشم نميدونم ولي در مورد سيكل خودت اينو ميدونم كه معنيش اينه كه روز ١٠ سونو ميكنه و بر حسب سايز فوليكول واسه يكي دو سه روز بعد از سونو امپول ازادسازي تخمك تجويز ميكنه و بعد از اينكه تخمك خودت طبيعي ازاد شد چن روز بعدش انتقال ميده برات و بدنت فكر ميكنه كه همون تخمكي كه ازاد شده بارور شده به اين ميگن سيكل طبيعي خودت و خوبيش اينه كه استراديول نداره خب استراديول خودش كم عوارض نداره اگر خودت مشكل ضخامت نداري چرا كه طبيعي انتقال ندي، حالا احتمالا پروژسترون بده بعد از انتقال

...
من خودم هنوز انجام ندادمش. اخه شرایط سختی داره. صبر کردم وقتی از ایران رفتیم ان شالله شروع کنم اونجا ...

ممنونم خواهری

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم کی پیش دکتر طرازی رفته؟ نتیجه گرفته؟ من میخواستم باهاش ویزیت شم اون روزی که رفتم ابن سینا گفتن ...

چن تا از دوستان اينجا پيش ايشون ميرن، مرجانواسمان  هلوسارا  تورك انا، چندين نفر ديگه هم هستن كه مراجع طرازي هستن هنوز باردار نشدن در حال ادامه درمانشونن، من فقط آزمايشات دادم پيششون، شما برا چه موردي ميخوايين ميكرو بشين؟ بله گويا دوستان ميگفتن سفر رفته ولي نهايتش دو هفته بعد فك كنم ديگه اينجا باشه، از ابن سينا بپرسي ميگن كي مياد

...
😲😲😲😲آخه بعد 16 تا انتقال یعنی چی نمیدن چرا این قدر دق میدن آدمو اخه، از پرد که خیلی بهتره پیش ...

اینبار هپارین میگیرم حتی شده ازاد و بدون تجویز دکتر

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
من برای بار دوم انتقال دادم امروز روز 12و بی بی چک منفی بود کسی مثل من بوده 😭😭😭😭😭😭😭😭😭

اره خواهر چرا نبوده.منو ببین با 16 بار انتقال در خدمتتونم

زینب جون خداروشکر بهتر شدی عزیزم

دکترم گفت دوماه بعد سقط میتونی انتقال بدی ولی من دفعه قبل از ۱.۵ ماه قبل انتقال پردنیزولون داشتم که البته پله ای قبل از انتقال قطع کردن خب با این حساب من که ۳ مرداد سقط کردم باید از الان پرد بخورم ؟

دیگه اینکه دکترم گفت اینبار بهت سرم میدم 

اولین سرم رو چند وقت قبل انتقال باید بزنیم؟ سرم و پرد رو با هم میدن یا فقط یکیش؟

حالا شوهرمم گیر داده میگه سرم نباید بزنی رفته نت خونده میگه از خون دوهزار  تهیه شده با تمام بیخیالش وحشت کرده 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
خدا رو شكر عزيزم كه خوبي ، ان شا الله هميشه سلامت باشي . بله عزيزم من ٢٧ تير زايمان كردم ، ان شا الل ...

الهی شکر دردونتو صحیح و سالم بغل گرفتی

چن تا از دوستان اينجا پيش ايشون ميرن، مرجانواسمان  هلوسارا  تورك انا، چندين نفر ديگه هم هس ...

همسرم خیلی ضعیفه. دوبار انتقال ناموفق تو رویان داشتم..آزمایشات تکمیلی رو آنا برام فرستاد. رفتم انجام دادم. همسرم dfiش بالا بود که خداروشکر بعد از کلی دارو و رعایت تو ابن سینا آز دادن شده 10.خودمم باید آسپرین و هپارین و این چیزا استفاده کنم. کاریوتایپ هامون هم نرمال بود. رفتیم ابن سینا برا شوهرم پروسس نوشتن انجام داد برا منم چندتا از جدید و پاپ اسمیر و آز دوم قاعدگی. همه رو دادم جز دوم قاعدگی هنوز پریود نشدم 

با جواب اینا باید مراجعه کنم. اون روزی که رفتم ابن سینا به منظور مراجعه به دکتر طرازی رفتم خودشون گفتن اون ساعت بیا بعد ک رفتم گفتن نیستش. با یه دکتر دیگه ویزیت شدم مدارکم رو پذیرفت جز اونایی که مجدد انجام دادم . حالا گفتم یه جوری باشه ویزیت بعدی با دکتر طرازی باشم

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
سلام سارا جون خوبي؟ خيلي تبريك ميگم خيلي مباركه اصلا كلي انرژي گرفتم ذوق كردم خيلي خوشحال شدم برات ت ...

سلام عزیزم خوبی مرسی عزیز دلم قسمت همه

ایشالا لازم نشه بری پیشش پس

من بار چهارمم بود

مثل همیشه کار خاصی نکردم

نه اون دیازپامو نمیدونم چرا واست مهمه؟

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
ببين اگر مشكل هورموني نداشته باشي و تا حالا مشكل ضخامت نداشته باشي اتفاقا همون سيكل خودت خيلي هم عال ...

ممنون ار توضیحاتی که دادی عزیزم کلی خیالم راحت شد 

😍😍خدایا شکرت
مبارک باشه بی بی چکت عین مال منه. هم نوعش هم رنگش. منم دوتا بلاست انتقال دادم.

ای جونم مرسی عزیزم شما روز چندی

عکسش جه صفحه ایه

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم