2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
سلام عزیزم من  صبح5/12انتقال جنین بلاست 2تا داشتم شما لک دیدین؟ و علایمتون چیه ؟من جرأت نکردم ب ...

منم ۱۲ انتقال داشتم

یک هفته بعدش لک دیدم

بی بیمم هاله داره 

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
مبارک عزیزم 

مرسی عزیزم

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزم تبريك ميگم انشاالله بارداري خوبي داشته باشي  از علايمت ميگي اگه داشتي ؟ از كي شروع شد ؟

مرسی عزیزم

یک هفته بعد انتقال لکه بینی داشتم همین عزیزم

زینب جان یه چیزی کشف کردم یه قرصی هست به نام امیترون و جاش نقره ایه قرصه و زیر زبونیه ببین عالیه ع ...

مرسی عزیزم حتما فردا می گیرمش

از دیشب حالم خیلی خراب شده دوباره😣😣😣😣😢😢😢😢 همش دنبال رگ جدید تو دستم میگردم، دستام درد میکنن

خدا رو شکر، فقط این بچه سالم باشه میگذره

عزیزم شما پله هم بالا میرفتین بعد سرکلاژ ؟  من دلم میخواد برم خونمون ولی طبقه ی اول هست نمیدون ...

من فقط یه هفته بعد سرکلاژ پله اصلا نرفتم و دراز کشیدم، بعد کم کم فعالیت و کارای سبک انجام میدادم، زیاد سرپا فقط نباید باشی

سلام زینب جان  من جنین فریز دارم رفتم برا انتقال پیش دکتر عارفی آزمایشات را دید همشون خوبن مشکل ...

سلام عزیزم 

گلم می خواد سیکل نچرال انتقال بده برات، دیگه دارو نیاز نداری

واین سیکل فقط برای افراد با شرایط عالی تجویز میشه 

اگه همیشه ضخامتت بدون دارو خوب بوده و پری منظم داری جای نگرانی نیست 

ولی فکر کنم همون نوع انتقال هم سونو روز دوم یا سوم پری رو بخواد، دوستانی که انتقال با سیکل نچرال داشتن بهتر می تونن کمکت کنن

ببین اگر بشه خیلی بهتره، عالیه اصلا فکر کن استرادیول نداری😍😍😍فکر کنم خارج از ایران پروژسترون هم نمیدن واسه سیکل نچرال، خیلی عالیه داروی کمتر دردسر و عوارض جانبی کمتر

بچه ها سلام این بی بی منه روز دهم انتقالم شنبه هفته پیش انتقال داشتم ممکنه مثبتش کاذب باشه؟ امپ ...

مبارک باشه به سلامتی انشاالله.منم روز سوم انتقالم.میشه لطفا بگین که استراحت داشتین با نه؟؟و چه کار هایی انجام دادین؟یا چه خوراکی هایی خوردین؟ممنون

مبارک باشه به سلامتی انشاالله.منم روز سوم انتقالم.میشه لطفا بگین که استراحت داشتین با نه؟؟و چه کار ه ...

سه روز اول نسبی عزیزم بقیه ش زندگی عادی

خوراکیمم چیز خاصی نخوردم فقط صبحا ناشتا نشاسته خوردم

سه روز اول نسبی عزیزم بقیه ش زندگی عادی خوراکیمم چیز خاصی نخوردم فقط صبحا ناشتا نشاسته خوردم

من روز اول لکه دیدم که امیدوارم از اسپکلوم باشه.ولی ترشحم زیاد شده برای شماهم همینطور بود؟ببخشید که انقدر سوال میپرسم