2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
خوبی عروسک جان🌷 چه خبرا هنوز غربال۲زوده بری.گفته چه تاریخی بیای و چند هفته؟💜💜💜

ممنون عزیزم ♥️

بهم گفته ۱۸ هفته برم 

چهارشنبه میشم ۱۵ هفته 

راستی دیگه اعمال ماه ها رو نمیزاری چرا ♥️

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
زینب جان یه چیزی کشف کردم یه قرصی هست به نام امیترون و جاش نقره ایه قرصه و زیر زبونیه ببین عالیه ع ...

عزیزم.خداروشکر ک بهتری...معلومه قرصه حسابی بهت حال داده...همش غلط تایپ کردی از ذوقت😂😂😂😂

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره خیلی دکترا اصلا امپول ریه نمیدن میگن لازم.نیس منم میوه درطول روز چندوعده میخورم...پسته و بادوم ...

کلسیم رو از چند هفته خوردی عزیزم؟؟

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
کلسیم رو از چند هفته خوردی عزیزم؟؟

از هفته 15 ب بعدخوردم عزیزم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
محیا سلام خوبی چه خبر انتقال داری؟ بارچندمته؟ مثل من پیش طرازی تو‌ابن سینایی

سلام سارا جون خوبي؟ خيلي تبريك ميگم خيلي مباركه اصلا كلي انرژي گرفتم ذوق كردم خيلي خوشحال شدم برات تبريك ميگم انشالله به سلامتي و دلخوشي طي كني🍃💐🎉 شما بار چندمت بود؟ايندفعه چه كارا كردي؟ البته كه اول و اخر دست خداي بزرگه، خودش عنايت ميكنه، من پيش طرازي ميام ولي چون جنين داشتم انتقالم پيش ايشون نيس توروخدا با حال خوبت برام دعا كن اصلا لازم نشه برم پيشش،، ساراجون شما ميدوني اون ديازپامي كه تو ابن سينا تزريق ميكنن قبل انتقال چيه و دوزش چنده؟

...
نه سزارینم، اخه اگه باز نکنن جا هست اسپرم وارد بشه؟ برای بچه ی بعدی🤔 حالا من نمیدونم زیاد از آناتوم ...

آره انگار هست و ربطی نداره ، 

ولی آره مستعد عفونت میشه.نمیدونم دکترش چرا نمیذاره. ولی کلا خیلی درگیر عفونته ، نمیدونمم چرا باز نمیکنه.

بین دو تا زایمانشم ۷ سال فاصله بود.

حتما دلیل خاصی داره البته .

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
بچه ها سلام این بی بی منه روز دهم انتقالم شنبه هفته پیش انتقال داشتم ممکنه مثبتش کاذب باشه؟ امپ ...

مبارک باشه

بی بی چکت عین مال منه. هم نوعش هم رنگش.

منم دوتا بلاست انتقال دادم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
سلام سارا جون خوبي؟ خيلي تبريك ميگم خيلي مباركه اصلا كلي انرژي گرفتم ذوق كردم خيلي خوشحال شدم برات ت ...

عزیزم کی پیش دکتر طرازی رفته؟ نتیجه گرفته؟ من میخواستم باهاش ویزیت شم اون روزی که رفتم ابن سینا گفتن رفته مرخصی 

میخوام با ایشون باشم

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
بچه ها سلام این بی بی منه روز دهم انتقالم شنبه هفته پیش انتقال داشتم ممکنه مثبتش کاذب باشه؟ امپ ...

سلام عزیزم من  صبح5/12انتقال جنین بلاست 2تا داشتم شما لک دیدین؟ و علایمتون چیه ؟من جرأت نکردم بی بی چک استفاده کنم

گلم نزن با موبر اصلا سیف نیست

سلام زینب جان  من جنین فریز دارم رفتم برا انتقال پیش دکتر عارفی آزمایشات را دید همشون خوبن مشکلی ندارم ولی چون میخواست بره خارج گفت یه ماهی نیستم بهم گفت مهرماه که پریود شدی بیا روز دهم قاعدگی تا تو سیکل خودت انتقال بدم یعنی چی سیکل خودم؟ بعدم اصلا بهم دارو نداد مگه نباید استرادیول بده خب اگه روز دهم قاعدگی ضخامت من خوب نباشه اون موقع استرادیول فایده داره دیگه؟حتی سو نو هم نکرد😐میخوام سرخود استرادیول بخورم بعد برم که دیگه انتقالم  عقب نیافته بخورم به نظرت؟ آخه تو انتقالای قبلی استرادیول داشتم خودشم اینقدر بد اخلاقه ادم یادش میره سوال بپرسه  میترسم باز انتقالم عقب بیفته  ای خداکی تموم میشه این روزای پراسترس😓😓

😍😍خدایا شکرت
ممنون عزیزم ♥️ بهم گفته ۱۸ هفته برم  چهارشنبه میشم ۱۵ هفته  راستی دیگه اعمال ماه ها رو ...

اخ راست میگی یادم رفت میزارم الان شما ماه ۴ درسته؟میزارم انشاللله💜💜انقدر درگیر تهوع و اینا بودم یادم رفت😁

به منم گفته هفته ۱۸

چون شنیدم ۱۵تا۱۸ گفتم ببینم به کسی زودتر از ۱۸ نگفته منم زودتر برم🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

عزيزم تبريك ميگم انشاالله بارداري خوبي داشته باشي 

از علايمت ميگي اگه داشتي ؟ از كي شروع شد ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷