2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستای عزیزتر جان مهربون هایی که با خوندن پیام های محبت امیزتون غمم تسکین پیدا میکرد دیشب از ب ...

آزى جون خيلى وقته نبودم و از خيلى ها خبر ندارم اما خبرتو خوندم خيلى ناراحت شدم اما با شناختى كه ازت پيدا كردم مى دونم كه خيلى  قوى هستى و ايمان دارم به خواسته قلبيت مى رسى از خدا مى خوام دلتو پر از آرامش كنه و قوى تر از هميشه براى رسيدن به خواسته ات مصصم باشى و مطمين هم هستم كه مى تونى و مى شه😘🌸 

من یک‌کم دور نافم ترک داره از زایمان قبلیم. الانم که هپارین میزنم حس میکنم میخواد بدتر بشه. خوبه بگ ...

يكى از بهترين روغنهاست تا جاييكه من مى دونم به نظرم بخر و بزن 

من كه بينهايت راضى بودم و اكثر دوستام هم همين روغن رو داشتن و اونا هم راضى بودن

مرجان جون دكتر طرازي بهم نداد گفت هموني كه تو فميبيونه كافيه ولي من سرخود ب٦ رو ميخورم و ب١٢ هم يكي ...

خواهر فمبیون رو از کجا گیر اوردی؟من کل رشت رو گشتم نبود

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
اعتماد كن به دكتر ايشالا زود پريود ميشي ميري تو سيكل بهتر يكشنبه بدون نوبت ميري سونو 🤣🤣 هنوز دنبا ...

آره یکشنبه گفت بدون نوبت بیا مگه بدون نوبت میشه🤔🤔🤔؟؟ خدا ‌کنه علیپور قبول کنه

😊😊😊😊😊دنبال علائم نباش بابا من الان هرماه علائم دارم باردارم نیستم   

دیکه خودمم خندم میگیره 😂😂😂😂

😭😭😭😭😭😭😭  نفسی دیدی چی شد؟ دنیا رو سرم خراب شد. همه چی تیره و تار شد😭😭😭😭 طفلک‌های م ...

اينقدر بى تابى نكن خيلى ها با سونو مثل تو بودن اما بعدش فهميدن مشكلى ندارن

انشالله خدا همراهته و فرشته هاى معصوم و پاكتو صحيح و سلامت تو بغلت مى زاره

فقط مى تونم برات دعا كنم كه خدا به زودى زود دلتو پر آرامش كنه🙏🏼🌸

هانا جون خوبی؟پرنسسمون خوبه؟بنطرتون الان فایده داره من این روغنو بزنم؟شکمم اصلا ترک نخورده.یکم پهلوه ...

سلام عزيزم ما خوبيم خداروشكر

آره عزيزم بخر و بزن به هر حال اين هفته هايى كه در پيش دارى بيشترين وزن رو بايد پرنسست بگيره و پوست كشيده مى شه

من از دو ماهگى شروع كردم به زدن به نظرم تو هم بزن كه بيشتر نشه

آره یکشنبه گفت بدون نوبت بیا مگه بدون نوبت میشه🤔🤔🤔؟؟ خدا ‌کنه علیپور قبول کنه 😊😊😊😊😊دنبال عل ...

بهش بگو دكتر گفته قبول ميكنه حتما 

ديگه دنبالش نيستم توكل به خدا شنبه ميرم آز دعا كن واسم 

انشاالله با اولين انتقال مامان بشي 🤲🏻❤️🤲🏻

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام دوستان ازمایش  dfi دادین؟ هزینه ش چقدره؟

عزیزم همسر من دوسه ماه پیش توی ابن سینا دادصد تومن شد با بیمه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام دوستان،ببخشیدیه سوال داشتم من ۴۸ساعت بعدازتیتربتای اولم دوباره دکترگفت تیتربدم،آیابایدحتمابرم ه ...

همون قبلی بروعزیزم ک بتونی مقایسه کنی

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود