2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
نمیدونم کدوم ص است. منم روز ۱۱ زدم. دو هفته از اون ماجرا‌گذشته.

کی ازمایش دادی بتات چند بود

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای جونم چه بی بی نازی

مثل مال منه خدا نی نی رو‌ واست حفظ کنه عزیزم😍😍😍♥️♥️انرژی گرفتم

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم

سلام بچه ها

من فردا قراره برا سونوی روز دوم پریود برم دکتر و به امید خدا وارد سیکل آی وی اف بشم.

اما یه خرده با خودم درگیرم که این پروسه رو شروع کنم یا نه!

شوهرم اصلا راجع به این قضیه باهام صحبت نمیکنه،هر چیم بهش میگم فرقی نکرده.خونواده هامون اصلا در جریان نیستن،هر چند که با وجود گذشت هفت سال از ازدواجمون حالا تقریبا برا دیگران هم مشخصه که به مشکلی برخوردیم.😔

الان چهار ساله اقدام کردیم،

به حد کافی از این که طبیعی باردار نشدم و به خاطر کوتاهی های همسرم اینقدر گذشته دلگیرم،اما سکوتش دیوونم میکنه!

نمی دونم با این شرایط وارد سیکل آی وی اف بشم یا نه،شدیدا احساس تنهایی میکنم،احساس میکنم هیچ کسو ندارم تا توو پروسه ای به این مهمی همراهی و همدلی کنه برام.😣😢😟

سلام بچه ها من فردا قراره برا سونوی روز دوم پریود برم دکتر و به امید خدا وارد سیکل آی وی اف بشم. ا ...

ب سلامتي انشالله، فقط اول خشمو از خودت دور كن و اگه چ تا دكتر ميگه بايد اي وي اف كني با پذيرش شرايط و ارامش و اميد و توكل به خدا شروع كن با خشم و دلخوري كار رو برا خودت سخت ميكني اينا رو ميگم چون تجربه كردم اي وي اف خيلي به روحيه كار داره كيفيت تخمك با حال خوب بهتر ميشه شايد باور نكني اينجا خيلي از دوستان ميگفتن استرس و ناراحتي تخمكو خراب ميكنه من باورم نميشد تا اينكه خودم ديدم منم همسرم رو خيلي سرزنش ميكردم چون به قول شما اين قضيه رو به يه سري كوتاهي ها مربوط ميديدم ولي بعد ديدم اينجوري فقط خودخوري ميكنم زندگي مشترك اسمش روشه، مشترك، يا دو سر برده انشالله به كمك خدا  يا دو سر خداي ناكرده... خلاصه هر سرزنش و احساس بدي، روي خود ادم تاثيرش بيشتره، اينجا فرصت نيست برات بگم چه اتفاقاتي تو زندگي باعث شد اين واقعيتو تجربه كنم ولي درهرصورت دلم خواست اينا رو از روي تحربه برات بگم تا مثل من بعدا پشيمون نشي و اگه مجبوري اين راهو بري با ارامش شروع كني نه با دلخوري و خشم، اول فضاي خونه تونو اروم كني يه ماه حداقل سرگرم و دلخوش طي كني و خواب بدون استرس داشته باشي تا هم تخمكاي خوب و نتيجه ي خوبي داشته باشي و هم پروسه اي وي اف برات آسون تر طي بشه بعدش انشالله به زودي نيني گلتو بغل بگيري، ببخشيد طولاني شد

...

سلام بچه ها 

من ماه پیش پانکچر شدم و این ماه دکتر گفت روز دوم یا سوم پریود بیا که کارای انتقال رو بکنیم... 

یه سوال. الان برم سونو میکنه؟ واژینال؟آخه نمیشه که حال بهم زنه  

بعله سونو میکنه دیگه چاره نیست تحمل کن    

وااااای چقدر بدددد خب نمیشه داخلی نباشه؟ من همینجوری هم با سونو مشکل دارم آخه چه برسه به الان 

بعد به نظرت روز دوم بهتره برم یا سوم؟

سلام بچه ها من فردا قراره برا سونوی روز دوم پریود برم دکتر و به امید خدا وارد سیکل آی وی اف بشم. ا ...

بهار جان به خودتون سخت نگیرید.خیلیم بهتر که هیچکس نمیدونه الان منظورمو نمی فهمی ولی بزار این پروسه تمام بشه با خودتون می گید چه خدارو شکر که به کسی نگفتیم.باور کن چشم بهم بزنی تمام میشه.اکثر ماها وقتی برای بار اول می خواستیم اینکارو انجام بدیم حس و حالمون مثل خودت بود.باور کن من اینقدر استرس داشتم که بعضی وقتا ناخوداگاه گریه می کردم ولی الان که نگاه می کنم میی بینم چقدر به خودمون سخت گرفتیم چقدر همه چیز زود می گذره. چقدر بعضی چیزا آسون تر از اون غولیه که توی ذهنمون بزرگ کردیم.

نگران همسرتم نباش آقایون وقتی خیلی ذهنشون مشغوله سکوت می کنند دقیقا نقطه ی مقابل ما خانوما هستند ما دوست داریم در اینجور مواقع مرتب حرف بزنیم و با دیگران تبادل نظر کنیم ولی اونا نه.پس بزار به حال خودش باشه و بهش استرس وارد نکن اونم کم کم از لاکش میاد بیرون 

ب سلامتي انشالله، فقط اول خشمو از خودت دور كن و اگه چ تا دكتر ميگه بايد اي وي اف كني با پذيرش ش ...

آفرین مهیا جان. خیلی خوشم اومد از حرفات خوشحالم که به این نتایج رسیدی دوستم. امیدوارم به زودی همه ی مشکلاتت رفع بشه.

مرسی عزیزم یک هفته بعد انتقال لکه بینی داشتم همین عزیزم

جنین شما بلاست بود . من روز اول هم درد کمر وشکم داشتم غروبش لک صورتی وقرمز دیدم الان روز۱۱ انتقالم دیگه چیزی ندیدم .  امکان داره لک لانه گزینی بوده ؟ الانم فقط درد زیر شکم وکمر گاهی دارم. علایم دیگهنداشتم .شما داشتین.