2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست
خدا رو شکر عزیزم،انشالله که بچت رو سالم و سلامت در آغوش بگیری،من به خاطر شرایط همسرم باید میکرو کنم، ...

فدات عزیزم.ان شاالله که توام به زودی صاحب دوتا فندق ناناز میشی😘

عزیزم من یزد رفتم بیمارستان مادر پیش دکتر افلاطونیان

تعداد تخمکات خوب بوده گلم.ان شاالله اینبار جنینهای بیشتری برات تشکیل میشه و با اولین انتقال مامان میشی

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
فدات عزیزم.ان شاالله که توام به زودی صاحب دوتا فندق ناناز میشی😘 عزیزم من یزد رفتم بیمارستان مادر پ ...

مرسی از دعای قشنگت دوست عزیز 😍😘

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان،ببخشیدیه سوال داشتم من ۴۸ساعت بعدازتیتربتای اولم دوباره دکترگفت تیتربدم،آیابایدحتمابرم همون آزمایشگاهی ک قبلی رو دادم یافرقی نمیکنه؟میشه لطفا هرکی میدونی سریع جواب بده

روزی یکی.باردارین؟ناف ولی میخوام از این به بعد بزنم بازو

آره عزیزم.

به من دو تا داده.از بعد از انتقال ،

اونیکه باهام بود همزمان انتقال دادیم ، اونم دوتا داشت.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
روزی یکی.باردارین؟ناف ولی میخوام از این به بعد بزنم بازو

نمیدونم مبناشون برای انتخابش چیه ،

بازو خیلی بد میشه مگه کسی وارد بزنه.آدم خودش نمیتونه بزنه.

شما کدوم فاکتور آزمایشات مشکلی داشت؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
عزیزم رفتی سونو؟ @masi_007    

چجوری کسی رو صدا میزنین؟😁

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام دوستان،ببخشیدیه سوال داشتم من ۴۸ساعت بعدازتیتربتای اولم دوباره دکترگفت تیتربدم،آیابایدحتمابرم ه ...

حتما باید بری همون جا💜💜💜💜

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
نمیدونم مبناشون برای انتخابش چیه ، بازو خیلی بد میشه مگه کسی وارد بزنه.آدم خودش نمیتونه بزنه. شما ...

عزیزم من به رونام میزنم عالیه و راحت💜💜💜

سلام خانمی،اگر مشکلی نباشه  استرادیول اگر باشه تا هفته 10 پروژسترون تا هفته 12 انوکسا یا هپا ...

عزیزم فولیک اسید همون که توی مولتی ویتامین هست یا جدا میدن؟برای من از هفته های ۱۵ دکتر گفت دیگه نخورم و همون دزی که توی مولتی ویتامین هست کافیه

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم رفتی سونو؟ @masi_007    

😭😭😭😭😭😭😭 

نفسی دیدی چی شد؟ دنیا رو سرم خراب شد. همه چی تیره و تار شد😭😭😭😭

طفلک‌های معصومم که بعد اینهمه رنج و‌ سختی خدا بهم بخشیده بود میگن مشکل دارن. دکتر امروز صبح بعد سونو گفت وضعشون اصلا خوب نیست. احتمالا جواب از هم بیاد ریسکش بالاست بعد می فرستنت امینوسنتز که اونم بعیده جوابش خوب باشه بعد می ری پزشک قانونی بهت نامه می دن برای سقط😭😭😭😭😭

بهتر از اینکه دوتا بچه ناقص بدنیا بیاری

با اون صورت و لحن بی احساسش با بی رحمی تمام همه این حرفا رو زد و نابودم کرد.

از صبح ساعت ۷ که رفتیم بیرون با همسرم همین الان برگشتم خونه. مثه یه مرده متحرک شدم. اشکام بند نمیاد

ببخشید بعدا دوباره میام

فقط اومدم بگم برام دعا کنید.

بايو اويل عاليه حرف نداره منم همينو مى زدم كل باردارى

هانا جون خوبی؟پرنسسمون خوبه؟بنطرتون الان فایده داره من این روغنو بزنم؟شکمم اصلا ترک نخورده.یکم پهلوهام فقط...الان دیره واسه اینکارا؟نمیدونم چرا تنبلیم شد از اولش نزدم

😭😭😭😭😭😭😭  نفسی دیدی چی شد؟ دنیا رو سرم خراب شد. همه چی تیره و تار شد😭😭😭😭 طفلک‌های م ...

واي عزيزم يعني چي 

يه سونو ديگه بريد خدايا چرا 😭😭😭😭

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
تیکر میزارین؟

عزيزم تبريك ميگم انشاالله اين دوران رو به خوبي بگذروني واسه منم دعا كن فردا ١٠انتقالم

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷