2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
عزیزم ذخیره ی ۱ اصلا هم بد نیست.من با ذخیره ۱/۳ حدود ۱۲ تا تخمک داشتم که بخاطر مشکل همسرم ۵ تا جنین ...

خدا رو شکر عزیزم،انشالله که بچت رو سالم و سلامت در آغوش بگیری،من به خاطر شرایط همسرم باید میکرو کنم،پارسال ۱۰ تا تخمک داشتم که فقط ۲ تا جنین تشکیل شد و خدا نخواست،این بار نمیدونم قراره چی پیش بیاد،ترو خدا برام دعا کن که اینبار نتیجه بگیرم،شما کدوم مرکز رفتین و دکترتون کی بود؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام. دوستان برام خیلی دعاکنید چندوقته همش خونریزی دارم و بیشتر بیماستانم. جفتم پایینه و سرراهی. تور ...

سلام محدثه جون ، ان شا الله كه مشكلت حل ميشه و ني ني نازت رو به سلامت در آغوش ميگيري . يكي از دوستهاي من هم تقريبا تمام بارداريش رو خونريزي خيلي شديد داشت ولي الان دخترهاي دوقلوش چند روز ديگه ٣ سالشون تمام ميشه .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان من رفتم تمام ازمایشاتمو نگا کردم

چرا برا من هیچجا ذخیره تخمدان ننوشتن؟؟🤔🤔🤔

یعنی کسایی که pco هستن ازشون ذخیره تخمدان نمیخوان؟

فقط همون FSH چندبار تو ازمایشام بوده😐

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
عزیزم.من.شیرازم..چون انتقال با مثانه پر بود بعدش برااینکه نخایم از جامون بلندشیم..بلافاصله سوند وصل ...

خدا را شکر عزیزم که انتظارتون تموم شد ان شاالله به سلامتی بغلش کنی 

بر یوسف گمگشته زهرا صلوات
دوستان من رفتم تمام ازمایشاتمو نگا کردم چرا برا من هیچجا ذخیره تخمدان ننوشتن؟؟🤔🤔🤔 یعنی کسایی که ...

عزیزم منم pco هستم برا منم هیچ وقت ذخیره تخمدان ننوشتن قبل پانچکر هم با دکترم گفتم نمیخوای ذخیره تخمدان هام رو چک کنی گفت نیازی نیست خیالت راحت خوبه به نظرم چون معمولا پلی کیست ها ذخیره شون بالا هس نیاز نیس حتما آزمایش ذخیره تخمدان بدن برا منم همیشه lh   fsh همیشه مینوشتن که تو رنج نرمال بود

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........

سلام ب همه دوستان عزیزم

زینب جون من امروز روز ۹انتقالمه از چندروز بعد انتقال همش سردرد شدید و سرگیجه دارم همش خواب آلودم دلم میخواد همش بخوابم بنظرت تاثیر داروهاست؟روزی دوتا پروژسترون و ۳تا استرادیول و انوکسا۴۰۰۰خیلی نگرانم 

سلام دوستان و مامانا. زینب جان من حالم خیلی بده ، حالت تهوع شدید ، که چیزی که میخورم بدتره. بدن در ...

عزیزم ضمن تبریک مادر شدنت بگم همین ک حالت تهوع داری یعنی جنین داره ب رشد خودش ادامه میده و نگران نباش

منم فمیبیون داشتم با کلسی کر 

سلام دوستای عزیزتر جان مهربون هایی که با خوندن پیام های محبت امیزتون غمم تسکین پیدا میکرد دیشب از ب ...

واااااای خدای من الهی عزیزمممممم چقدر ناراحت شدم برات وای چرا اینجوری شد؟

عزیزم حتما صلاح و حکمتی بوده انشالله ک در وقتی مناسب خدا بهترین ها رو برات مقدر کنه

خدا را شکر عزیزم که انتظارتون تموم شد ان شاالله به سلامتی بغلش کنی 

ممنون.عزیزم.ِ.انشاءالله بزودی قسمت خودت وبقیه دوستان منتطرمون🌸

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام میگم واسه پروسه ای وی اف امپولا و شیاف هایی ک مخصوص ای وی اف هستن رو تا کی باید بزنی؟؟

سلام خانمی،اگر مشکلی نباشه

استرادیول اگر باشه تا هفته 10

پروژسترون تا هفته 12

انوکسا یا هپارین تا نزدیک زایمان

آسپرين بستگی داره

لووتیروکسین هر ماه متخصص تغییر میده میزانش رو

فولیک اسید تا آخرش 

سرم ivig هر ماه تا حدود 6 ماهگی بسته به نظر پزشک فرق داره

پردنیزولون بسته به نظر پزشک متفاوت

پرلوتون متفاوت

زينب جون منم شش سال منتظرم برا منم دعا كنين  لك لانه گزيني هم نديدم  حالتم  هم ...

ان شاالله مامان شدی گلم، مال منم فرقی نداشت، حتی رنگ پوستم 

همسرم میگفت چون دقیقا شبیه زمان قبل پری بودم اونم امید نداشت

سلام دوستان و مامانا. زینب جان من حالم خیلی بده ، حالت تهوع شدید ، که چیزی که میخورم بدتره. بدن در ...

سلام عزیزم 

نه نترس اصلا، یه بخش زیادی الان مال استرس هست 

ولی درکت می کنم، منم اسیر شدم

ان شاالله بدتر نشی ولی باز هم اگر شد طبیعی هست😞😞😞😞☹️☹️☹️این که از همسرت هم دوری بی تاثیر نیست

احتمال دو قلویی هم داری

خلاصه ان شاء الله به سلامتی بگذره، فدا سر نی نی هامون

تا حداقل هفته 12 نگران نبود مکمل نباش فقط وجود فولیک اسید لازم هست

سلام خانمی،اگر مشکلی نباشه  استرادیول اگر باشه تا هفته 10 پروژسترون تا هفته 12 انوکسا یا هپا ...

یعنی بجز انوکسا یا هپارین ک امپولن امپول دیگه ای هم هست ک تو بارداری بزنی؟؟؟

دوستان  من امروز روز ۱۱ ام  دارم  میرم  سونو  احتمالا  هفته  دیگه  برای انتقال  دوم  حالا باید  ببینیم  از ۵تا جنین چند تا انتقال  میدن و حتی اینک  بعد فریز  زنده  بمونه یا نه

احتمالا  میرم  آزمایشگاه  زودتر چون  قرار جنین ۵  روزه  بلاست  بزاره   تنها امیدم  بعد ۱۰  سال  و دو سال  پیگیری  آمپول  هورمونی  واسم  دعا کنید  اگر  تجربه  دارید  بگید  اینسری  شیریه  انگور  و نشاسته  رو  امتحان  کنم توکل  به خدا  آرزومندم هرچه زودتر چشمهای منتظرتون اشک  شوق  داشته  باشه 😘

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊