2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

يك سوال ديكه خانم گل ميشه بگين روز چندم بي بي زديم و كلا چه داروهايي توي روزاي انتقال داشتين

۱۴ روز بعد هاله انداخت البته ظهر زدم ناشتا نبودم.

شیاف و امپول پروژسترون

امپول انوکسپارین

قرص اسپرین

اسید فولیک

استرادیول

۱۴ روز بعد هاله انداخت البته ظهر زدم ناشتا نبودم. شیاف و امپول پروژسترون امپول انوکسپارین قرص اسپ ...

منم روزي دوتا امپول پروژسترون 

استراديول ٤ تا

أسيد فوليك

يك امپول انوكسپارين

اما اسپرين ندارم نميدونم چرا

۱۴ روز بعد هاله انداخت البته ظهر زدم ناشتا نبودم. شیاف و امپول پروژسترون امپول انوکسپارین قرص اسپ ...

عزيزم مرسي واسه جواب دادنت

ايشالا خدا ني ني هاي تپل و سالم بهتون بده 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

واسه همه منتظرا با قلب پاكتون دعا كنين🌺

بايو اويل عاليه حرف نداره منم همينو مى زدم كل باردارى

ترک.نخوردی هانا جون؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
@نفسی835   عزیزم من امروز رفتم سونو، خانوم دکتر قاسمپور بودش و متاسفانه یا خوشبختانه نمیدونم، ...

عزیزم من.نمدونم.غیر ازضخامت چی مهم باشه..ولی نگران نباش قطعا خیریتی هست..حتما دکتر بهتر میدونه. دیکه حیفه اینهمه زحمت کشیدی ی وقت بخاطر ی مشکل خدای نکرده جنینت هدر بره

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
اره خونریزی شدید. استراحت هم میکنم یدفعه میبینم خون میاد 

بلا ب دوره..انشاءالله ک.مشکلی پیش نمیاد عزیزم

آمپول هپارین روزی چندتا دارین؟ من دو تا دارم.۱۲ ساعتی.

آسپرینم دارم.

راستی روی بازو میزنین یا دور ناف؟

من بازوم سیاه شده. نافم دون دون قرمز ، ولی یک کم سفت شده.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

عزیزم رفتی سونو؟

@masi_007    

عزيزم اخه من خيلي داغ ميشه غروبا شكمم ميترسم اثر داروها باشه و باعث بشه جنينام از بين بره حتي يك ذر ...

عزیزم من قبل از مثبت شدن اینجوری نبودم ولی الان هستم.معدم داغ میشه.دست میذارم تفاوت دمایی داری مثلا با شکمم.

گر میگیرم انگار.

طبیعیه 

بايو اويل عاليه حرف نداره منم همينو مى زدم كل باردارى

من یک‌کم دور نافم ترک داره از زایمان قبلیم.

الانم که هپارین میزنم حس میکنم میخواد بدتر بشه. خوبه بگیرم بزنم؟

من بارداری قبلیم روغن زیتون میزدم. تا ۸ ماهگی هم هیچی نشد ، اما یهو دور نازم چند تا خط افتاد. پیدا نبود. ولی بعد از بارداری های بعدیم سفید شده.نمیدونم چرا.