2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
خسته نباشي عزيزم ميدون خيلي سخته  يعني چي يكشنبه بيا خب مگه پريود شدي ؟

نه نشدم گفت یکشنبه بیا ساعت ۱۰ بی نوبت بیا سونو کنم 

دیر نشده پریودت تا یکشنبه میشی گفتم اگه زودتر شدم چی گفت تو یکشنبه بیا کار نداشته باش ولی سینا فکت رو سر وقت بزن هرروز 

دیگه نمیدونم با سینا فکت کنترل رحم و تخمدان دستشه که براش مهم نبود 

اینطوری هم نبود فکر کنم سرش شلوغه از سر باز میکنه با حوصله جواب میداد 

نمیدونم والا من سپردم به خدا چون واقعا سردرنمیارم چیکار میکنن خدا کمک کنه به هممون 

خودت چطوری دوستم هنوز دنبال علائمی 🤣🤣🤣

ان شاءالله شنبه مثبت میشه نگرانیات تموم میشه 

احتمالا دوهفته دیگه من میخوام دنبال علائم باشم

😁😁😁😁😁😁😁😁😁 دور از چشم زینب جونم😋😋😋

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا منم گیج شدم 🤔🤔🤔🤔 ولی منم با سینافکت دیر پری اومد حالا البته احتمالش هست همون روز دوم یا سو ...

احتمالا همونه چون چند بار بهش گفتم گفت شما سینا فکت داشتی طبیعیه نگران نباش روزی ۵۰ واحد رو ادامه بده یکشنبه بیا احتمالا تا همون موقع میشم به حساب خودش 

چون امروز که نشده بودم اگه حتی فردا هم شروع بشه روز اول لک میبینم پس جمعه میشه روز اولم و یکشنبه روز سوم 

آمپول ببرم میترسم یخش آب شه  آخه هر دفعه چندین ساعت معطل میشیم 

والا منم گیج شدم 🤔🤔🤔🤔 ولی منم با سینافکت دیر پری اومد حالا البته احتمالش هست همون روز دوم یا سو ...

راستی بیمارستان بهمن سینافکت رو تموم کرده بود همه جا داره یا باید بگردم پیدا کنم😭😭😭😭

لی لا جون سلام خواهری خوبی؟من دکتر حنطوش زاده رو میشناسم برا بارداریه پرخطر جز دکترای خیلی خوبه تهرا ...

سلام عزیزم

خودت خوبی؟ راستش چون خیلی وقته نیومدم سایت نمیدونم تو چه مرحله ای هستی. اما برات آرزوی موفقیت و آرامش دارم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
آره، بد زده برام. ۴،۵ تا تا حالا زدم فقط یکیش اینجوری شده از یکشنبه با جاش درگیرم!

من‌مامانم  میزد  بنده  خدا یه درمیون حالا نمیدونم  اینسری هم آمپول بگیرم یا شباف🤔

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊

مصی جان رفتی غربال💜💜💜🌷🌷🌷🌷⚘⚘⚘⚘

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
راستی بیمارستان بهمن سینافکت رو تموم کرده بود همه جا داره یا باید بگردم پیدا کنم😭😭😭😭

عزیزم کجایی من سینافکت دارم نمیخام.🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام عزیزم اینا مال داروهاست ولی به فال نیک بگیر  ان شاالله که مامان شدی 😍😍😍😍

ان شاءالله عزیز دلم خدا از دهنت بشنوه ان شاءالله همه ی دوستانی ک انتقال داشتن آزمایششون مثبت بشه و مامان بشن

سلام خوبین بیمارستان آریا  بعد از انتقال گفت که 16 بعد برو آزمایش بده ولی من 15 میخوام برم اشکا ...

سلام 

ان شاء الله که مامان میشی 

نه اشکالی نداره، یکی دو روز زودتر 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏