2777
2789

کلی چیزای اضافه میگیرن ک به کارشون نمیاد تو این گزونیخب چندتا چیز ضروری رو بگیرید بسه دیگه

خودم هروقت ازدواج کنم چنتا چیز واجبومیگیرم بقیشو هرچی دلم خاست کم کم لضاقه میکنن بابا یکم فکر اون پدر مادرتون باشید چه خبره

جهاز حق دختره توی خونه پدر زحمت کشیده همیشه که نباید قناعت کنیم پسر ببره بخوره اخرم بگن دختر مال مردمه

جنگ بلد ولی صلح طلب🤫برای رسیدن به خواستم یه صلوات بفرست امیدوارم خدا دلتوشادکنه💖

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من مگه گفتم جهاز نبره؟؟

ببره عالی هم ببره حقشه استفادشو کنه فردا روز نه پدر مادرش میان بجاش ظرف میشورن نه شوهرش همون ماشین ظرفشوییه که عصای دستشه هی قناعت قناعت که چی مگه چندبار دختر از خونه پدر چیزی میبره  اون پسران که خونه ماشین عروسیو ارث گنده و خرید عقد برای عروسشون اخرم میگن دختر نون سفره مردمه

جنگ بلد ولی صلح طلب🤫برای رسیدن به خواستم یه صلوات بفرست امیدوارم خدا دلتوشادکنه💖
شما احتمالا یا خانواده خیلی مایه دار داری یا زخم خورده ای

هیچکدوم عزیزم من دانشجوام دارم یواش یواش میخرم ولی از من میشنوی دلسوزی الکی نکن هرچی که نیازه تلاش کن بگیریش