2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
عزيزم برو براي تزريق همون اورژانس بيمارستان.دكتر و پرستارا بلدن حتما.

آخه شوهرم میگه خودم بلدم.چه کاریه بریم.تازه میگفت عضلانی رو هم خودم بهت میزنم😐😐😐دیگه رسوا بازی دراوردم گفتم من‌میترسم😂گفت باشه میگم تزریقاتی بیاد.

میخواد بزنه لهم کنه 😒 انقدم مغروره.تازه رفتم دکتر گفتم من امپولم زیاد اومده!خندش گرفت گفت غیرممکنه.اون امپولای ایرانیه که زیادتر توش هست،خارجیا غیر ممکنه زیاد بیاد.گفت شانست تخمکات خوب جواب داده.نری شوهرتو خفه کنیا.گفتم میرم اعدامش میکنم.گفت نه بخاطر من ببخشش ایندفعه رو.دو روز اخرو بیشتر بزن تا تموم شه.حالا به اقا میگم میگه من مطمئنم درست میزدم😑😒

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

سلام عزیزای دل وآنای مهربون م

من 3آذر3جنین باگریدaانتقال دادم دیروزوامروزبی بی چک زدم منفی بودامروزوقت آزمایشم بود48ساعت دیگه هم تکرارآزمایش دارم یعنی امکان داره بی بی خطاکرده باشه کسی بوده بااین شرایط

برام دعاکنین خیلی   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم دکتر برای سه شنبه یه ازمایش نوشته برای من اما برای شوهرمم هست.نوشته زن و شوهر!اون ازمایش ایدز ...

عزيزم من اينجوري بودم،البته اون روز كه من برا انتقال رفتم دكتر افلاطونيان نبود مريض هاي پانكچرش اومده بودن پيش كريم زاده.اون ازمايش سطح lh و استراديوله كه قبل پانكچر ميدي.اون روز هم مريض هاي افلاطونيان همينو داشتن.بعد براي پانكچر كه بستري ميشي مثلا بمن گفت ساعت نه روز دوشنبه بستري شو.بعد كه تو بيمارستان بستري ميشي براتون برانول وصل ميكنن به نوبت بعد خانومي از ازمايشگاه مياد از همه نمونه ميگيره كه ازمايش تعداد گلبول سفيد و قرمز و hsv و hiv و چند تا فاكتور ديگه است.بعد تا زمان عمل نتيجه رو ميزاره تو پرونده.روالش اينجوريه اونجا

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
سلام عزیزای دل وآنای مهربون م من 3آذر3جنین باگریدaانتقال دادم دیروزوامروزبی بی چک زدم منفی بودامروز ...

عزیزدلم ان شاالله که ازمایش بتات مثبته.به بی بی نمیشه اعتماد کرد

من اگه بتونم تحمل کنم بی بی نمیزنم.امیدوارم همینجا خبر مثبت شدنتو بخونم😘کی جوابش میاد؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
آخه شوهرم میگه خودم بلدم.چه کاریه بریم.تازه میگفت عضلانی رو هم خودم بهت میزنم😐😐😐دیگه رسوا بازی در ...

حداقل بپرس عزيزم.اين قضيه مهمه.من يادمه يه دور نافي زدم.اسمش يادم نيست

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
عزيزم من اينجوري بودم،البته اون روز كه من برا انتقال رفتم دكتر افلاطونيان نبود مريض هاي پانكچرش اومد ...

ممنونم از توضیحاتت مهربونم💚

حداقل بپرس عزيزم.اين قضيه مهمه.من يادمه يه دور نافي زدم.اسمش يادم نيست

چشم میرم میپرسم حتما

الهی بگردم.ان شاالله بی بی چک مثبت به زوووودی قسمتت شه دوست خوبم.منم دقیقا اینجورم.تا بی بی چک میزدم ...

ممنون ايشالا   ايشالا همه به ارزوشون برسن الهي آمين

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
عزیزم معمولا اونجا بپرسی میگن فرقی نداره روی بازو بزنی یا دور ناف.اما اینجا بچه ها اکثرا دور ناف میز ...

ممنون عزیزم،

من فقط متوجه شدم دکتر گفت زیرجلدی وقتی اومدم بیرون یهو یادم اومد که منظورش دقیقا کجا بود! از اون خانمی که دم در وایمیسته نوبتا رو چک میکنه که کی بره تو پرسیدم گف آره تو بازو، الان دوروزه زدم تو بازو ولی دیدم اکثرا میگن دور ناف شک کردم.

عزیزم من روز ۴ قاعدگیم هستم عصری سومی آمپولمو میزنم پنجشنبه روز ۸مم باید برم سونو.

شما الان سونو شدین؟ ببخشید میگم شما ذخیره تخمدانتون چقدره؟ برا من ۲.۳۵ هستش با این عدد احتمال هایپر شدن هست؟

الحمدالله❤
عزیزم از ما هم برای ناباروری ۳ تومن بود. اما دارو جدا و سونو جدا و آزمایش جدا. یعنی میخوام بگم شما ...

اره ازمایش و سونو رو هم جدا میدن

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
ممنون عزیزم،  من فقط متوجه شدم دکتر گفت زیرجلدی وقتی اومدم بیرون یهو یادم اومد که منظورش دقیقا ...

عزیزم منم دیشب اونجا بودم.امروز روز هشتممه.من خودم یه روز زودتر رفتم برای سونو

چون ته امپولم داشت میموند!خواستم ببینم کجای کار میلنگه.که خوب شد رفتم.دوز امپول دیشب و امشبمو زیادتر کرد

من ذخیرم ۱/۴ بود گلم و حدود ۱۵ تا تخمک دارم که ۸ تاش بزرگتره.بقیشم‌نمیدونم به اونا برسن یا نه.ولی هایپر نمیشم.شما با این ذخیره احتمال داره هایپر شی عزیزم.رژیم پروتئینو شروع کن.سفیده تخم‌و مرغ و مرغ و ماهی

ان شاالله همه چی خوب پیش بره برات

سلام به همگی 

انا جون من پرولوتون 500رو تا وارد هفته 12شدم شروع کردم ...حس میکنم دکترم اشتباه کرده 

چون دارم میبینم اکثرا بعد از هفته 12شروع میکنن نه از هفته 12

یه هفته بعد از ان تی خون دیدم وهمش میگم نکنه از قطع امپول روزانه پروژسترون باشه ؟! بلافاصله شیافم روهم دو تا کردم ونمیدونم کارم درست بوده یا نه ...

خون فعلا قطع شده ...دکتر نیستش 

عزیزدلم ان شاالله که ازمایش بتات مثبته.به بی بی نمیشه اعتماد کرد من اگه بتونم تحمل کنم بی بی نمیزنم ...

قربونت برم گفت ساعت4آماده اس به نظرت چی میشه من تادوروزپیش اصلاعین خیالم نبوداماامروزدل تودلم نیست توروخدادعاکنین خدانگاه غریبیم کنه توی این شهر

آخه شوهرم میگه خودم بلدم.چه کاریه بریم.تازه میگفت عضلانی رو هم خودم بهت میزنم😐😐😐دیگه رسوا بازی در ...

عزیزم اسم امپول زیر جلدی و عضلانیت چی بود؟ یادمه گفته بودی ولی یادم رفته.