2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

سلام خانوما

یه سوال داشتم🙄🙄

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم..خداروشکر که همه چی خوبه 😍 کلی جنین خواهی داشت انشاالله... منم این امپولو داشتم.. از رو ...

سلام مهربونم.اره خداروشکر عزیزم.اوضاع بد نیست.راضی ام.سارا جون دکتر به من گفته ساعت ۱۱ شب،تا سه شب بزن.یعنی دیشب و امشب و فرداشبم دارم.ساعتش چقد حساسه؟مثلا اگه ده دقیقه اینور اونور شه ایراد داره؟به من نگفت حتما رو بازو.گفت زیرجلدیه.گفتم همون دور ناف بزنم؟گفت بزن.اگه باید رو بازو زده بشه تا برم بپرسم دوباره!سوالای من تمومی نداره که😑خودت بهتری فداتشم؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام بچه ها، اینکه میگن برای اینکه هایپر نشیم سفیده تخم مرغ و دوغ بخوریم منظور چه موقعه ست؟ من امرو ...

راستی اونایی که بیمارستان مادر آی وی اف شدن دکتر افلاطونیان میگف گونال اف رو تو بازو بزنید یا دور ناف؟

من فقط متوجه شدم گف زیرجلدی بعدم از خانمی که اونجا کار میکرد پرسیدم منظورشون تو بازو بود گف آره.

الحمدالله❤
منم اینو داشتم...دوتا همزمان باید میزدم یکی این بازو زدم یکی بازوی دیگه...دکتر به من گفت بازویی هست

دکتر به من گفت زیرجلدی.توی نسخه هم نوشته زیرجلدی.خودم پرسیدم دور ناف گفت بزن!اگه بازویی هست تا بزنم روی بازو!بچه ها اگه کسی این امپولو داشته که روی بازو میزده بهم بگه لطفا.البته یه نفرم دور ناف زده بود...

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
وای عزیزم یعنی مامان شدی؟ ای خدا بشه دیگه!!!!! دمت گرم.....

نه نشدم همون روز پريود شدم 😫 كلا حساسيت به بي بي چك دارم هرچقدرم عقب بيفته تا يدونه برنم سريع ميشم قسمت نشد ايشالا همه به مراد دلشون برسن خدا نگاهي هم به من بكنه

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
عزیزم نمیشه گفت بهش اعتباری هست یا نه، ولی تجربه نشون داده دوستانی که این مدلی شده بی بیشون، باردار ...

بي بي چك فقط اميد الكي ميده😤

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
راستی اونایی که بیمارستان مادر آی وی اف شدن دکتر افلاطونیان میگف گونال اف رو تو بازو بزنید یا دور نا ...

عزیزم معمولا اونجا بپرسی میگن فرقی نداره روی بازو بزنی یا دور ناف.اما اینجا بچه ها اکثرا دور ناف میزدن.درمورد سفیده و مرغ و پروتئین هم از قبل شروع امپولا هم میتونی بخوری برای پیشگیری از عوارض هایپری.اما دوغ و ژله و اینا رو صبر کن اگر انتقالت افتاد برای دوماه دیگه اونوقت بخور.شما چه مرحله ای هستی گلم؟من روز هشتم پریودم و پیش دکتر افلاطونیان میرم

نه نشدم همون روز پريود شدم 😫 كلا حساسيت به بي بي چك دارم هرچقدرم عقب بيفته تا يدونه برنم سريع ميشم ...

الهی بگردم.ان شاالله بی بی چک مثبت به زوووودی قسمتت شه دوست خوبم.منم دقیقا اینجورم.تا بی بی چک میزدم پریود میشدم😐😒 ان شاالله هممون مامان شیم به زودی

اصلا یادم نبود از دکتر بپرسم هایپر میشم یا نه.ولی خودمم حس میکنم نمیشم.خیلی عالی میشه اگه انتقال بدم ...

عزيزم اگر احتمال هايپري بده روز هفت كه ميري سونو ميفهمه.يه كاغذ بهت ميده اخرين باري كه سونو ميري روش مينوسه كه ohss هستي يانه.تازه از روي ازمايش استراديولت هم كه قبل پانكچر ميري معلومه.مثلا همه بچه ها كه با من بودن تو رنج ٧٠٠-١٠٠٠ بودن ولي من ٤٥٠٠ بودم.من هايپر شدم.همون سونو اول بمن گفت هايپري.ازمايش ايدز و hsv و اين چيزا رو همون موقع كه بستري ميشي برا پانكچر ازت ميگيرن.اين روال بيمارستان مادر يزده.

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
ویتامین دی که قرصش رو میخورم.این آز هفته شش هست. اما تیروئید رو نگرانم. آخه قرص میخورم.  توی ...

من تیروییدم تقریبا ۲/۵ هست با قرص لووتیروکسین

دکتر غددم گفت وقتی باردار شدی باید قرصتو افزایش بدی.به نظرم الان رنج تیروئیدت نرماله اما اگر باردار هستی و قرصتو افزایش ندادی حتما یه دکتر غدد برو

سلام بچه ها، اینکه میگن برای اینکه هایپر نشیم سفیده تخم مرغ و دوغ بخوریم منظور چه موقعه ست؟ من امرو ...

عزیزم سفیده و مرغ و ماهی بخور.اما دوغ الان نخور.چون خیلی سرده.اکه دکترت گفت انتقالت افتاده برای بعد اونوقت بخور

دکتر به من گفت زیرجلدی.توی نسخه هم نوشته زیرجلدی.خودم پرسیدم دور ناف گفت بزن!اگه بازویی هست تا بزنم ...

عزيزم برو براي تزريق همون اورژانس بيمارستان.دكتر و پرستارا بلدن حتما.

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
عزيزم اگر احتمال هايپري بده روز هفت كه ميري سونو ميفهمه.يه كاغذ بهت ميده اخرين باري كه سونو ميري روش ...

عزیزم دکتر برای سه شنبه یه ازمایش نوشته برای من اما برای شوهرمم هست.نوشته زن و شوهر!اون ازمایش ایدز و ایناس یا استرادیوله برای من؟پس حتما هایپر نمیشم که بهم هیچی نگفته.هرچی خدا بخواد عزیزم.دعا کن فقط همینا که دارمم جنین خوب تشکیل شه😙

بچه ها حرف از کیست شد  .. من که انتقالم فرش بوده ..امکان داره موقع تخمک کشی چن تا از فولیکولا ...

براي من كه شد كلي تخمك موند كيستم شد بلا ملا سرم زياد اومد