2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
عزیزم منم دیشب اونجا بودم.امروز روز هشتممه.من خودم یه روز زودتر رفتم برای سونو چون ته امپولم داشت م ...

میشه بپرسم چرا تهش میموند؟ شما تو بازو میزدین؟

خیلی خیلی ممنون عزیزم از راهنماییت انشاالله واسه شماهم هممچی عالی باشه😘

الحمدالله❤
قربونت برم گفت ساعت4آماده اس به نظرت چی میشه من تادوروزپیش اصلاعین خیالم نبوداماامروزدل تودلم نیست ت ...

حق داری عزیزم.حال دلت طبیعیه.ان شاالله خدا به زودی دلتو شاد کنه گلم.دعا میکنم همه چی خوب پیش بره

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اسم امپول زیر جلدی و عضلانیت چی بود؟ یادمه گفته بودی ولی یادم رفته.

آمپول زیرجلدیم که گفته سه شب بزن اسمش orgalutran هست عزیزم

اورگالوتران

آمپول عضلانیه هم hmg.

گفت سه تاشو قاطی کن دوشنبه عصر جای امپول زیرجلدیت بزن.

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
میشه بپرسم چرا تهش میموند؟ شما تو بازو میزدین؟ خیلی خیلی ممنون عزیزم از راهنماییت انشاالله واسه شما ...

من دور ناف میزدم عزیزم.دکتر‌میگه احتمالا شوهرت کمتر میزده یا تا اخر پن رو فشار نمیداده.اما شوهرم میگه درست میزدم😂به هرحال خداروشکر تخمکام رشد کرده بود با همون مقدار.اما شما دقیق بزن گلم

عزیزم زیاد فکرتونو درگیر گرید نکنین.... همسرت تست دی ان ای اسپرم داده بود؟

نه انا جون ازمایشش خوبه مشکلی نداره واسه این هیچ ازمایشه اضافه ای نخواست دکتر

گفتم من ذخیره ام پایینه شاید کیفیت تخمکام خوب نیست  

سلام دوستان من دیشب سونوی روز دهم سیکلم بود که فولیکولای هشت و نه و ده و دوازده داشتم 

چهارشنبه هم وقت پانکچرم هست بنظرتون تا اونموقع اینا چقدر رشد. میکنن یعنی اون هشت و نه و. ده به اندازه مناسب برای لقاح میرسن؟

داروهامم گنال اف و اورگالترونه

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
سلام دوستان من دیشب سونوی روز دهم سیکلم بود که فولیکولای هشت و نه و ده و دوازده داشتم  چهارشنب ...

انشاله میرسه

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
جفت سر راهی یعنی چی؟ چه مشکلی پیش میاد؟ خدایا چرا اینجوری میکنی؟؟؟!!!! بسه دیگه

مشکل حادی نیست فقط مراقبت میخواد. منم جفتم سرراهی بود، هفته ۱۵ خونریزی شدید کردم.

بهم گفتن نزدیکی، پله زیاد، پیاده روی زیاد،... ممنوع.

من هم از اون روز سرکار نرفتم.

تو سونو انومالی وضعیت بهتر بود و گفتن جفت پایینه اما سرراهی نیست دیگه

ماشاءالله لا حول و لا قوه الا بالله
یعنی اینکه جنین بالاست و جفت پایینه وباید استراحت داشته باشم .هماتوم قبلیم رفته یه هماتوم جدید ۲۰ می ...

مشکل حادی نیست فقط مراقبت میخواد. منم جفتم سرراهی بود، هفته ۱۵ خونریزی شدید کردم.

بهم گفتن نزدیکی، پله زیاد، پیاده روی زیاد،... ممنوع.

من هم از اون روز سرکار نرفتم.

تو سونو انومالی وضعیت بهتر بود و گفتن جفت پایینه اما سرراهی نیست دیگه

ویتامین دی که قرصش رو میخورم.این آز هفته شش هست. اما تیروئید رو نگرانم. آخه قرص میخورم.  توی ...

احتمالا بالا رفتن tsh تو سه ماه اول بارداری زیاده. حتما هر ماه ازمایش بده. دکتر غدد با توجه به جواب ممکنه دوز دارو رو کم و زیاد کنه

من که از خدامه دیگه ریخت این دکتر رو هم نبینم. از در و دیوار اون مرکز بیزارم. چه کنم که فقط اونا میت ...

بستگی به پروتکل درمانی هر مرکز داره

مثلا دکتر من هفته ۱۰ استرادیول رو قطع میکنه

امپول پروژسترون رو هم یک هفته بعد از آزمایش بتا

بچه ها لطفا بهم خبر بدین ببینم کدوماتون اورالگوتران داشتین دیگه و بازو تزریق کردین یا دور ناف؟ 

oralgutran