2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست
ازمایشم منفی شد. عددش زیر یک بود. انگار دیگه هیچ حسی ندارم مغزم از همه چیز خالیه. اگه تو این چند روز ...

عزيزم متاسفم حق داري غصه بخوري 

ما همه اين روزها رو داشتيم و گذرونديم 

تلاش كن حتما ميشه نااميد نباش 

ما هم بعد منفي باز رفتيم و الحمدالله شد 

خدا خيلي بزرگه و مصلحت بنده هاشو خوب ميدونه 

ان شاءالله بهترينها در انتظارت باشه و خيلي زود اين تلخيها ب شادي تبديل شه  عزيزم آمين  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو یخچاله دیگه یعنی بو نداره این امپولا من از جعبه درمیارم حالم بهم میخوره از بوش وای خدا یعنی خر ...

عزیزم من سینال نداشتم اصلا....

فکرای بد نکن نهایتش به داروخونه نشون بده اگه مشکل داشت میگه بهت....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون از لطفت. امیدوارم خدا کمک کنه و نتیجه مثبت بگیرم. آیا در این روش میشه تعیین جنسیت کرد....آخه ...

عزیزم والا من چون کلا به تعیین جنسیت هیچ وقت فکر نکردم برا همین اطلاعاتی ندارم.....

عزیزم والا میگن با آی بو آی همتعیین جنسیت میشهکرد اما به نظرم صد درصد نمیتونه باشه فقط احتمال رو بالا میبرن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
وای چه عالی توضیح دادید در صفحات اولیه 

فدات عزیزم....

فقط بابت به هم ریختن فونتش معذرت میخوام دیگه بعد بروزرسانی به هم ریخت و امکان ویرایشم نبود....

سلام دوستان. بتام 374شد . 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷💃💃💃 وقتی جواب رو گرفتم اونقدر گریه کرد ...

الهییییی شکر خداروشکر.

مبارکت باشه عزیرم انشاالله بسلامتی

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
فدات عزیزم.... فقط بابت به هم ریختن فونتش معذرت میخوام دیگه بعد بروزرسانی به هم ریخت و امکان ویرایش ...

ممنون عالیه

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
بچه ها نوشته بود خوردن خرمالو ایرادی نداره ولی زیادش خوب نیس هر روز نخورید چند روز یه بار ی دونه بخو ...

من رب خونگی استفاده میکردم....

سلام دوستان. بتام 374شد . 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷💃💃💃 وقتی جواب رو گرفتم اونقدر گریه کرد ...

خدايا شكرت ك دل يه منتظر ديگه اي رو شاااد كردي💖 

مباركت باشه عزيزم گواراي وجودت 

خدا برات حفظش كنه و سالم و صالح ان شاءالله بغلش كني 😍

بهترين حس رو تجربه اي كردي و منتظر از اين بهترونش باش ب سلامتي 

خدايا اين رحمتت رو شامل حال دوستان منتظرم كن الهي آمين 💓

سلام آنا جان ان شاءالله ك همينطور باشه  والا وقتي تعطيلات دو س روز هست خونه مامانم ك ميرم يكسا ...

خدارو شکر.....

سلام دوستان خوبم ، وای من یه کمردرد شدید گرفتم که اصلا نمیتونم بشینم ، کمرم داره نصف میشه😂😂 بنظرتو ...

به احتمال زیاد....

آنا جان يعني پردنيزولون برا معده خوبه ؟؟😕

نه اتفاقا خوب نیست.....

داغون میکنه....

برا همین چون من سابقه رفلاکس داشتم دکترم گفت که کنارش پنتاپرازول رو شروع کنم که عوارضشو کمتر کنه....